Γκέι Χουα Χιν

Γκέι Χουα Χιν

Μια αγαπημένη απόδραση το Σαββατοκύριακο στην παραλία για Μπανγκοκιώτες και ξένους τουρίστες, με πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε.

Χούα Χιν

About Χούα Χιν

Με ταλαντευόμενους φοίνικες και χρυσαφένιες αμμουδιές που φιλούνται από τον Κόλπο της Ταϊλάνδης, το Hua Hin γοητεύει τους επισκέπτες που αναζητούν μια χαλαρή απόδραση στην παραλία. Ο κομψός σιδηροδρομικός σταθμός και το παλάτι Maruekhathaiyawan αποκαλύπτουν τη βασιλική κληρονομιά μιας παραθεριστικής πόλης που προτιμούσε η ταϊλανδική αριστοκρατία της δεκαετίας του 1920. Πέρα από τη φασαρία της πόλης, ο γαλήνιος καταρράκτης Pa La-U και οι πανέμορφες επιφυλακές στην κορυφή του βουνού Khao Takiab προσφέρουν εκπληκτική θέα.

Αν και μικρότερη από αυτή της Μπανγκόκ, η γκέι σκηνή του Hua Hin ακτινοβολεί με μια ζωηρή ζεστασιά. Τα μπαρ και τα ξενοδοχεία που ανήκουν σε ομοφυλόφιλους πλαισιώνουν τους δρόμους, δημιουργώντας μια χαλαρή, φιλική ατμόσφαιρα όπου όλοι νιώθουν ότι αγκαλιάζονται από το μολυσματικό πνεύμα ένταξης της κοινότητας. Για παραθαλάσσια κουλτούρα και διασκέδαση χωρίς υποψία προσποίησης, το Hua Hin είναι μια ζωντανή ταϊλανδέζικη απόδραση.

Gay Hua Hin - Travel Gay Ξεναγός

Trending ξενοδοχεία σε Χούα Χιν

Νέα & Χαρακτηριστικά

Χούα Χιν Περιηγήσεις

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή περιηγήσεων στο Hua Hin από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν την έναρξη της περιήγησής σας.

Η καλύτερες εμπειρίες in Χούα Χιν για το ταξίδι σαςΛάβετε τον οδηγό σας