Γκέι Σακραμέντο

Γκέι Σακραμέντο

Η πρωτεύουσα της πολιτείας της Καλιφόρνια. Το Σακραμέντο έχει μεγάλο πληθυσμό ΛΟΑΤ και άφθονη νυχτερινή ζωή για ομοφυλόφιλους.

Σχετικά με το Σακραμέντο

Το Σακραμέντο είναι η πρωτεύουσα της Καλιφόρνιας και η πλούσια βλάστηση, τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα και η ακμάζουσα δημιουργική κοινότητα το καθιστούν μια φανταστική τοποθεσία για κάθε γκέι ταξιδιώτη. Το Σακραμέντο ήταν μια ομάδα δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του χρυσού, και παραδείγματα της συναρπαστικής ιστορίας του μπορείτε να δείτε στην γοητευτική Παλιά Πόλη της πόλης. Η πόλη έχει μια ισχυρή σχέση με την κοινότητα των ομοφυλόφιλων και ο πληθυσμός LGBT + παίζει σημαντικό ρόλο στον πολιτισμό και την πολιτική του Σακραμέντο.

Η γκέι σκηνή του Σακραμέντο επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις γειτονιές του Lavender Heights, μια τοποθεσία όπου η κοινότητα LGBT + βοήθησε στη δημιουργία μιας ακμάζουσας σκηνής τέχνης και γκαλερί. Το Sacramento φιλοξενεί μια σειρά από ακμάζοντα γκέι μπαρ που κυμαίνονται από πολυτελή κοκτέιλ σαλόνια έως δερμάτινα μπαρ.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Σακραμέντο

Περιηγήσεις στο Σακραμέντο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Σακραμέντο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στο Σακραμέντο Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Σακραμέντο σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας