Γκέι Σαν Ντιέγκο

Γκέι Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο είναι γνωστό για τις εκπληκτικές παραλίες του, την μπύρα από σκάφη, τους σκαλιστούς άντρες της Καλιφόρνιας και τη μεγάλη ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Σχετικά με το Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο είχε μια φήμη ως συντηρητική στρατιωτική πόλη, ωστόσο σήμερα είναι ο προμαχώνας της χαλαρής ζωής της Καλιφόρνιας. Το Σαν Ντιέγκο είναι διάσημο για τους φιλικούς ντόπιους, τον ήλιο όλο το χρόνο, τις εκπληκτικές παραλίες και την γεμάτη ενέργεια γκέι κοινότητά του. Η γκέι σκηνή στην πόλη είναι εξέχουσα και παθιασμένη, υπάρχουν αμέτρητα γκέι μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα με γκέι.

Η ομοφυλοφιλική σκηνή του Σαν Ντιέγκο εξαπλώνεται σε όλη την πόλη, ωστόσο, το επίκεντρο της γκέι κουλτούρας βρίσκεται στη γειτονιά Hillcrest. Εδώ άτομα LGBT + κυριαρχούν στους δρόμους. Η περιοχή Hillcrest είναι γεμάτη από βιολογικά εστιατόρια, μοντέρνες μπουτίκ και γκαλερί τέχνης μικρής κλίμακας. Το Σαν Ντιέγκο είναι ένας κόμβος γκέι κουλτούρας, δημιουργικότητας και έκφρασης.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Σαν Ντιέγκο

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Εκδρομές στο Σαν Ντιέγκο

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Σαν Ντιέγκο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις στο Σαν Ντιέγκο Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Σαν Ντιέγκο Σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας