Γκέι Φορτ Λόντερντεϊλ

Γκέι Φορτ Λόντερντεϊλ

Μία από τις πιο επιθυμητές πόλεις φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους στη Φλόριντα και ιδανικός προορισμός για τον επισκέπτη. Το Φορτ Λόντερντεϊλ φιλοξενεί όμορφες αμμώδεις παραλίες και μια συναρπαστική γκέι σκηνή.

Σχετικά με το Φορτ Λόντερντεϊλ

Λεσβιακό Φορτ Λόντερντεϊλ

Gay Fort Lauderdale - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Fort Lauderdale είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παραλίας στην Αμερική. Φημίζεται ως ο κορυφαίος προορισμός για τις διακοπές της άνοιξης. Προσελκύει ένα ολοένα και πιο ποικίλο πλήθος. Το Fort Lauderdale είναι σίγουρα και πόλη για πάρτι και αναψυχή. Είναι επίσης πολύ φιλόξενο για τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Ο ήλιος λάμπει σχεδόν όλο το χρόνο.

Μερικές φορές αναφέρεται ως η Βενετία της Αμερικής, οι περισσότεροι ταξιδιώτες μένουν κοντά στην παραλία και την προκυμαία. Προχωρώντας πιο μακριά στην πόλη θα βρείτε πολλά εστιατόρια, μια καλή επιλογή ξενοδοχείων και πολλά γκέι μπαρ. Η γκέι σκηνή στο Φορτ Λόντερντεϊλ είναι εκτεταμένη και ποικίλη και μπορεί να υπερηφανεύεται για μία από τις μεγαλύτερες σκηνές στη Φλόριντα. Ο κόμβος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας της πόλης είναι το Wilton Manors, μια γειτονιά του Fort Lauderdale που είναι εμβληματική για την υψηλή συγκέντρωση γκέι μπαρ και κλαμπ.

Trending Fort Lauderdale Ξενοδοχεία

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Φορτ Λόντερντεϊλ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Φορτ Λόντερντεϊλ Σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας