Γκέι Κι Ουέστ

Γκέι Κι Ουέστ

Αυτό το νησί στη Φλόριντα είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη των ΗΠΑ, αλλά αποτελεί μαγνήτη για τους γκέι επισκέπτες εδώ και δεκαετίες.

Σχετικά με την Key West

Δημοκρατία του Κέιτ Γουέστ Κόνχ

Gay Key West - Travel Gay Guide

Διαβάστε περισσότερα.

Το Key West είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γκέι σημεία διακοπών στις ΗΠΑ. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας. Το Key West έγινε καταφύγιο για καλλιτέχνες - ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ και ο Τενεσί Ουίλιαμς συγκαταλέγονταν μεταξύ των διακεκριμένων κατοίκων του. Οι ομοφυλόφιλοι προσελκύστηκαν εξίσου από τη μποέμ ατμόσφαιρα της Key West και το επίσημο σύνθημα της πόλης είναι «Μια ανθρώπινη οικογένεια» και από το 2000

Θα βρείτε μια μεγάλη σκηνή που επικεντρώνεται σε πολλά μπαρ στην οδό Duval. Το Key West φιλοξενεί επίσης πολλά γκέι ξενοδοχεία και B&B. Οι παραλίες είναι εξαιρετικές, όπως και το φαγητό. Το στιλ της Φλωρεντίας στο οποίο φημίζεται το νησί είναι πολύ γοητευτικό. Το Key West είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για ταξιδιώτες ΛΟΑΤ + οποιασδήποτε ηλικίας.

Ξενοδοχεία Trending Key West

Ομαδικά ταξίδια για ομοφυλόφιλους

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις Key West

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Key West από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Εκδηλώσεις Key West Προβολή όλωνΠροσθέστε ένα συμβάν

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας

Key West LGBT βίντεο