Γκέι Σαρασότα

Γκέι Σαρασότα

Το Sarasota είναι μια παράκτια πόλη της Φλόριντα με μια εκπληκτικά καλή και φιλόξενη γκέι σκηνή.

Σχετικά με τη Sarasota

Το Sarasota είναι πιο ήσυχο από πολλούς από τους κοντινούς αστικούς ομολόγους του. Καθορισμένο από τις παρθένες παραλίες, τους καταπράσινους κήπους, τα εκτεταμένα γήπεδα γκολφ και τα ιστορικά ορόσημα, το Sarasota προσφέρει πληθώρα πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ευκαιριών για εξερεύνηση. Η Sarasota είναι γνωστή για τον εκλεκτικό της πληθυσμό, με πολλούς από τους κατοίκους της να προέρχονται από τσίρκο, βετεράνους και ναυτικούς. Η πόλη έχει επίσης μια αναπτυσσόμενη καλλιτεχνική σκηνή, με μια σειρά από γκαλερί που ανοίγουν και φέρνουν μαζί τους μια φιλελεύθερη στάση που υποδέχεται τους γκέι ταξιδιώτες.

Η γκέι σκηνή του Sarasota είναι μικρή και συμπαγής, αλλά δεν είναι λιγότερο συναρπαστική από οποιαδήποτε άλλη γκέι σκηνή. Υπάρχουν πολλά γκέι μπαρ και κλαμπ απλωμένα σε όλη τη Σαρασότα. Η πόλη φιλοξενεί επίσης μια σειρά εκδηλώσεων εστιασμένων στο LGBT + όλο το χρόνο, όπως το φεστιβάλ «Αγκαλιάζοντας τη διαφορά μας», το Harvey Milk Festival και το Sarasota Pride τον Ιούνιο. Η κοινότητα LGBT + στα Sarasota είναι οικεία και γοητευτική και οι γκέι ταξιδιώτες θα νιώσουν γρήγορα σαν ντόπιοι.

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Περιηγήσεις Sarasota

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από περιηγήσεις στη Σαρασότα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας