Γκέι Τάμπα

Γκέι Τάμπα

Η Τάμπα είναι μια μεγάλη πόλη στη Δυτική Ακτή της Φλόριντα με υπέροχη νυχτερινή ζωή και μια ζωντανή γκέι σκηνή.

Σχετικά με την Τάμπα

Η Τάμπα ελέγχει όλα τα κουτάκια για την κατάσταση της διάλειψης της πόλης, με εκτεταμένες περιπατητικές γειτονιές, συναρπαστικά μουσεία, μια ποικίλη και πολυπολιτισμική μαγειρική σκηνή και μια σειρά από ανεξάρτητα και μοντέρνα μπαρ. Η Τάμπα γίνεται όλο και πιο κομψός ταξιδιωτικός προορισμός για ομοφυλόφιλους και ενώ η πόλη δεν είναι τόσο φιλελεύθερη όσο το Ορλάντο ή το Μαϊάμι, εξακολουθεί να είναι ένας απίστευτα φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους προορισμούς.

Η ομοφυλοφιλική σκηνή στην Τάμπα βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από την ιστορική «πόλη Ybor». Στην περιοχή, οι γκέι ταξιδιώτες θα βρουν μια πληθώρα γκέι μπαρ και κλαμπ, πολλά από τα οποία φιλοξενούν τακτικές παραστάσεις έλξης, παραστάσεις καμπαρέ και θεματικές βραδιές. Υπάρχουν επίσης μια σειρά εκδηλώσεων LGBT + που πραγματοποιούνται στην Τάμπα όλο το χρόνο, όπως η παρέλαση Tampa Pride and Diversity Parade και το Tampa International Gay & Lesbian Film Festival. Αν και η Τάμπα είναι μια αρκετά συντηρητική πόλη, η κοινότητα LGBT + είναι ζωντανή και ευδοκιμεί με υπερηφάνεια.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Τάμπα

Νέα & Χαρακτηριστικά περισσότερα Χαρακτηριστικά

Εκδρομές στην Τάμπα

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στην Τάμπα από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στην Τάμπα σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας