Γκέι Ώστιν

Γκέι Ώστιν

Το Ώστιν είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας του Τέξας και φιλοξενεί μια μεγάλη ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Σχετικά με το Ώστιν

Το Ώστιν δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα του Τέξας. είναι επίσης φανταστικά περίεργο. Η πόλη έχει μια μακρά ιστορία που χρησιμεύει ως Μέκκα για τα oddballs της πολιτείας και τους απελευθερωμένους και οι επισκέπτες σήμερα θα παρατηρήσουν τον εκλεκτικό πληθυσμό που κάνει το Ώστιν τόσο ξεχωριστό. Μια ομάδα μουσικής και τέχνης για δεκαετίες, η πόλη διαθέτει μια ισχυρή σχέση με τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές της κοινότητες, οι οποίες υπάρχουν παράλληλα με τις πιο πρόσφατες κοσμοπολίτικες εξελίξεις.

Το Ώστιν είναι ένας φιλελεύθερος παράδεισος σε ένα κοινωνικά συντηρητικό κράτος. Ως εκ τούτου, προσελκύει τεράστιο αριθμό ατόμων ΛΟΑΤ + από όλο το Τέξας και τις ΗΠΑ. Η κοινότητα των ομοφυλόφιλων στην πόλη είναι ανοιχτή, ανοιχτή και περήφανη και οι επισκέπτες θα παρατηρήσουν την εξέχουσα θέση του πληθυσμού των ΛΟΑΤ + εδώ. Δεν υπάρχει πραγματική γκέι περιοχή στο Ώστιν, καθώς η πόλη γενικά είναι μια από τις πιο φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δημοφιλή ξενοδοχεία σε Ώστιν

Εκδρομές στο Ώστιν

Περιηγηθείτε σε μια επιλογή από εκδρομές στο Ώστιν από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Γκέι πάρτι και εκδηλώσεις στο Ώστιν σήμερα Προβολή όλων

Επιλεγμένοι χώροι Προσθέστε τον χώρο σας