Gay Happiness Project

Gay Happiness Project 1-Day Retreat

Gay Happiness Project 1-Day Retreat

Τοποθεσία

Οίκος Ρούντολφ Στάινερ 35 Park Road, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Gay Happiness Project
Η ζωή στο Λονδίνο μπορεί να είναι προκλητική, για να μην αναφέρουμε ακριβή. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν ατελείωτες ευκαιρίες να συνδεθούν στο Λονδίνο - είναι το σπίτι σε πάνω από ένα εκατομμύριο γκέι - αλλά η δημιουργία ποιοτικών συνδέσεων μπορεί να είναι δύσκολη. Όλοι χρειαζόμαστε λίγη ευεξία στη ζωή μας.

Απομακρυνθείτε από το χάος της ζωής του Λονδίνου για μια μέρα.


Εν μέσω όλου του χάους της καθημερινής σας ζωής, ο διαλογισμός και η αυθεντική σύνδεση με άλλους ομοφυλόφιλους μπορούν να σώσουν τη ζωή.

Εάν έχετε ήδη παρακολουθήσει ένα μάθημα Gay Happiness Project ή έχετε ανακαλύψει τη δύναμη του διαλογισμού ενσυνειδητότητας, αυτή η υποχώρηση είναι ένας τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε την πρακτική σας. Και αν είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα για την ενσυνειδητότητα και το Gay Happiness Project, τότε αυτό το retreat είναι ο τέλειος τρόπος για να μάθετε περισσότερα.

Περάστε μια μέρα στο ήσυχο σπίτι του Rudolph Steiner - απολαύστε την ηρεμία και χαρίστε στον εαυτό σας το δώρο της αυτοφροντίδας. Το πνεύμα σας θα σας ευχαριστήσει!

 

Τι να περιμένετε

Θα συγκεντρωθούμε στις 10 το πρωί για να ξεκινήσουμε την πρακτική μας, με εναλλακτικές περιόδους διαλογισμού, γιόγκα, αυθεντικών συνδέσεων και επικοινωνίας.

Θα απολαύσετε ένα νόστιμο και υγιεινό μεσημεριανό vegan και αναψυκτικά θα είναι διαθέσιμα όλη την ημέρα.

 

Η υποχώρηση θα οδηγηθεί από τους Chris Samsa και Robert Hutchinson από το Gay Happiness Project που θα είναι διαθέσιμοι όλη την ημέρα για να υποστηρίξουν την πρακτική σας.

Σύνδεσμος εισιτηρίων
Τιμή Gay Happiness Project 1-Day Retreat

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.