Υπερηφάνεια Θεσσαλονίκης 2024

Υπερηφάνεια Θεσσαλονίκης 2024

Thessaloniki Pride 2024

21 Ιουνίου 2024 - 29 Ιουνίου 2024

Τοποθεσία

διάφορους χώρους κέντρο της πόλης, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Υπερηφάνεια Θεσσαλονίκης 2024

Φέτος, η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το EuroPride - το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης την τακτική εκδήλωση Thessaloniki Pride. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην καταχώρισή μας για EuroPride 2024 Θεσσαλονίκη.

Το Thessaloniki Pride θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ το 2024 καθώς φιλοξενεί το EuroPride 2024. Παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Μάλτα που φιλοξένησε το 2023, η Θεσσαλονίκη προσελκύει παραδοσιακά πολλούς επισκέπτες που έρχονται να συμμετάσχουν στους εορτασμούς LGBT, με την παρέλαση υπερηφάνειας ως κύριο αξιοθέατο, καθώς και μια ποικιλία εκδηλώσεων, πάρτι και δραστηριοτήτων σε όλη την πόλη. Η πόλη επρόκειτο να φιλοξενήσει το EuroPride το 2020, αλλά ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.

Ζήστε τη μαγεία της Θεσσαλονίκης, του ακμάζοντος τουριστικού κόμβου της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια του EuroPride 2024. Με τον ειδυλλιακό καιρό, τη ζωντανή γαστρονομική σκηνή, την έντονη νυχτερινή ζωή και τη μακροχρόνια LGBTI παρουσία, αυτή η πόλη έχει πολλά αξιοθέατα για τους επισκέπτες. Από το 2012, η ​​Θεσσαλονίκη φιλοξενεί με περηφάνια το δικό της ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας, προσελκύοντας έναν αυξανόμενο αριθμό παρευρισκομένων, με μια αξιοσημείωτη κορυφή των 18,000 συμμετεχόντων.

Ως οικοδεσπότης του EuroPride στη νοτιοανατολική Ευρώπη, η πόλη δεσμεύεται με πάθος να πολεμήσει ενάντια στις διακρίσεις LGBTI και να καλλιεργήσει μια αίσθηση ελπίδας για την κοινότητά μας στα Βαλκάνια και όχι μόνο. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα ασφαλές και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον για άτομα κάθε φύλου, σεξουαλικότητας, έκφρασης και διαφορετικού υπόβαθρου σε όλη την Ευρώπη.

Κατευθυνθείτε στη Θεσσαλονίκη για μια εξαιρετική 9ήμερη γιορτή αγάπης και αποδοχής στο EuroPride 2024. Αγκαλιάστε αυτό το σημαντικό γεγονός και γίνετε μέρος του κινήματος που οραματίζεται μια Ευρώπη χωρίς αποκλεισμούς για όλους.

Προγραμματίζετε ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του Pride; Στη συνέχεια, ελέγξτε μας λίστα προτεινόμενων ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη.

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Υπερηφάνεια Θεσσαλονίκης 2024

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.