Montreal Pride 2024

Montreal Pride 2024

Montreal Pride 2024

1 Αυγούστου 2024 - 11 Αυγούστου 2024

Τοποθεσία

Montréal Pride Montréal Pride, Μόντρεαλ, Canada

Montreal Pride 2024

Το Montreal Pride 2024 λαμβάνει χώρα σε 10 ημέρες, με καθορισμένες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν. Θα υπάρχει παρέλαση, ημέρα κοινότητας, ζωντανές παραστάσεις και πολλά after party. Αναμένονται περίπου 300,000 θεατές.

Συμμετάσχετε σε χιλιάδες διαδηλωτές για να γιορτάσετε την πρόοδο των δικαιωμάτων των κοινοτήτων 2SLGBTQIA+ στο Montreal Gay Pride και ενισχύστε τα αιτήματά μας. Μετά τις παρελάσεις, καλούμε όλους τους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν στην πορεία και να ολοκληρώσουν την Παρέλαση Υπερηφάνειας με εορταστικό και πολίτη τρόπο. Ελάτε στην πορεία ή παρακολουθήστε την παρέλαση για να δείξετε την υποστήριξή σας στις κοινότητες 2SLGBTQIA+!

Μετά το Montreal Gay Pride Parade, συμμετάσχετε στο πάρτι στην Esplanade του Ολυμπιακού Πάρκου για το Mega T-Dance και το Κλείσιμο του Φεστιβάλ.

Η διαδρομή μήκους 2.9 χιλιομέτρων θα ξεκινά συμβολικά από τον πρώην τομέα 2SLGBTQIA+ στα Δυτικά και θα καταλήγει στην καρδιά του σημερινού χωριού στα ανατολικά.

Το Fierté Montréal σας ενθαρρύνει να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να δείτε την παρέλαση και να συνεχίσετε το πάρτι στο Olympic Park Esplanade (σταθμός μετρό Pie-IX) για το Mega T-Dance και το σόου λήξης.

Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Montreal Pride 2024

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.