Non Binary Cabaret στο The Glory

Non Binary Cabaret at The Glory

Τοποθεσία

Η δόξα 281 Kingsland Road, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Χαιρετισμούς κυρίες, κύριοι και άλλοι. Ο πιο εντυπωσιακός χώρος LGBT+ του Λονδίνου φιλοξενεί μια μη δυαδική βραδιά καμπαρέ.

ΜΗ ΔΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΡΕΤΟΣ - Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

in Το υπόγειο Cabaret Space at Η δόξα

Πρωταγωνιστούν:

ΦΩΤΙΑ SHAKONA 

LOXX BLAXX

ΜΕΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ

& MISS TERRIBOXX

Εμφάνιση χρονισμών 

Πόρτες: 7:30 μ.μ. | Παράσταση: 8:00 μ.μ

περιλαμβάνει ένα διάστημα 15 λεπτών.

Τιμή εισιτηρίου: 10 £ 

Είσοδος στο χώρο μέσω του δρόμου κάτω από τη δεξιά πλευρά του The Glory, υπάρχουν βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε στο χώρο.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αυτό το γεγονός πληροί και συμμορφώνεται με τους κυβερνητικούς κανονισμούς από τις 17 Μαΐου 2021. 

Το Non Binary Cabaret φιλοξενεί queer performance art και καμπαρέ. Σε φιλόξενους χώρους σε όλο το Λονδίνο, σας προσκαλούμε να χαλαρώσετε και να μάθετε ένα μικρό μάθημα για το πώς να γιορτάσετε και να αγκαλιάσετε το φύλο, τη σεξουαλικότητα και την αγάπη. Πρόκειται για μια καθιστική καμπαρέ παράσταση γεμάτη οργανωμένες εκπλήξεις! Ένα Σάββατο βράδυ με ένα σωρό υπέροχους ανθρώπους και πράξεις!

Κατεβείτε για να γιορτάσετε τη ζωή των μη δυαδικών ανθρώπων στον άνετο ασφαλή χώρο που είναι το υπόγειο της δόξας! Αυτό είναι ζωντανή ιστορία και σίγουρα θα μείνουμε στα βιβλία ιστορίας!

Να είστε παρόντες, να είστε μέρος και να είστε υπερήφανοι!
Επιμέλεια και δημιουργία από Wotever World.

Τι είπε το κοινό μας.

«Σας ευχαριστώ που κάνατε την πρώτη μου βραδιά έξω, όπως φαίνεται, γερνάει τόσο υπέροχα και γεμάτη άνευ όρων queer αγάπη. Οι πράξεις ήταν πολύ ιδιαίτερες. θα επιστρέψω xx' Jo

«Τι κορυφαία βραδιά ήταν αυτή! Τόσοι εξαιρετικοί ερμηνευτές ». Ρόπαλο

«Πηγαίνω σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με το Wotever World εδώ και χρόνια, και πάντα με εκπλήσσουν και με ενθουσιάζουν, και το Non Binary Cabaret δεν με απογοητεύει επίσης. Ένας υπέροχος οικείος χώρος για να δείτε την παράσταση που δοκιμάζει τα όρια και τους ορισμούς του φύλου, της σεξουαλικότητας και όλων όσων είμαστε! Ο Wotever είναι πάντα εκεί για να ρωτήσει και να εξερευνήσει.»  Joe

 

Περιγραφή αφίσας:

Υποστηριζόμενες από ένα ανοιχτό πράσινο θεμέλιο είναι 4 κυκλικές εικόνες της Shakona Fire (ένας μαύρος, σκουρόχρωμος, σκουρόχρωμος τραγουδιστής με τα χέρια ψηλά πίσω από το κεφάλι, υπέροχα χαμογελαστά σπρώχνοντας τα μαργαριταρένια λευκά τους, τα μάτια κλειστά καθώς παρουσιάζουν όμορφο λευκό & μπλε μακιγιάζ στα μάτια, λαμπερό δέρμα και γυαλιστερά χείλη. Φορούν μαύρο καπέλο μπόουλιν, λευκό μανίκι και μακρυμάνικα, μαύρα γάντια) Loxx Blaxx (Μαύρο, σκούρο δέρμα Queerlesque καλλιτέχνης με φόντο το πράσινο φύλλωμα) στρέφοντας μακριά από την κάμερα, δίνοντάς σας τίποτα παρά μόνο σκούρο καφέ dreadloxx που κατεβαίνει στο πρόσωπό τους σαν βροχή. Έχουν κίτρινα-μουστάρδα σκουλαρίκια με πλεκτές λεπτομέρειες μαλλιών που έφτιαξαν. Τα μάτια είναι τρεις διαφορετικοί τόνοι ροζ σκιάς ματιών από φως σε σκούρο από τα πάνω μέρη του καπακιού στο κάτω, τελειωμένο με λαμπερή μωβ επένδυση. Τα χείλη τους είναι ένα γυαλιστερό ανοιχτό πανκ που γίνεται πιο σκούρο προς την άκρη και έχουν ένα δαχτυλίδι στη μύτη που τρυπά.) Miss Terriboxx (ένα μαύρο, σκούρο γένι γενειοφόρο -ντρα Ο καλλιτέχνης ντυμένος ως Poison Ivy βρισκόταν μπροστά από εκτεθειμένο τούβλο και έβλεπε την κάμερα φορώντας ένα κορμάκι που μοιάζει να είναι φτιαγμένο από πράσινα φύλλα. Έχουν επίσης μερικά φύλλα τυλιγμένα κατά μήκος του αριστερού τους χεριού που είναι επάνω από το πρόσωπό τους και το χέρι τους σπρώχνει τα μαλλιά από το πρόσωπό τους. Τα μαλλιά τους είναι έντονα κόκκινα και το χείλος τους και έχουν επίσης υπέροχο πράσινο μάτι με λευκό φωτισμό) & Bee Jamming (μαύρο, σκουρόχρωμο πλάσμα έλξης με λαμπερό δέρμα, γυαλιστερά χείλη, ασημένιο κολιέ με στρογγυλό λαιμό και φορώντας ένα υγρό Κοίτα γάτα με πλέγματα στο μπροστινό μέρος, με λαμπερό ροζ και μπλε κρόσσια να κρέμονται από τα μπράτσα, καθώς η Bee κοιτάζει στα δεξιά τους κρατώντας ένα μικρόφωνο στο δεξί χέρι και το αριστερό χέρι σηκωμένο στο μέσο της φιλοξενίας) Κάτω από τις εικόνες ο τίτλος της εκδήλωσης είναι μαύρος & λευκές γραμματοσειρές με πληροφορίες εκδηλώσεων και εισιτηρίων.

Σύνδεσμος εισιτηρίων
Τιμή Non Binary Cabaret στο The Glory

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.