Παρίσι

Προβολή «Paris is Burning» με τους Soroya Marchelle & Shakona Fire

'Paris is Burning' Screening with Soroya Marchelle & Shakona Fire

Τοποθεσία

Η δόξα 281 Kingsland Road, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Παρίσι
Δεκάδες σε όλη τη γραμμή? χτυπήστε μια στάση? υπηρετώντας την εκτελεστική πραγματικότητα... Όλα ξεκίνησαν με το Paris is Burning.

Το The Glory γιορτάζει τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας με...

Η ΔΟΞΑ ΚΑΙΕΙ! / Προβολή «Paris is Burning» με τους Soroya Marchelle & Shakona Fire

Δύο από τους πιο φρέσκους drag performers μας φιλοξενούν μια γιορτή για το ντοκιμαντέρ-ορόσημο στη σκηνή του Black and Latin x NYC Ball, «Paris is Burning».

Η σκηνή του Ball συνεχίζει να επηρεάζει τη σύγχρονη κουλτούρα και γλώσσα queer σε όλο τον κόσμο και υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε την κληρονομιά αυτών των queer πρωτοπόρων από το να παρακολουθείτε τις καλύτερες στιγμές με την queer οικογένειά σας.

Οι καταπληκτικοί Soroya Marchelle και Shakona Fire θα ρίξουν μερικές ερμηνείες στη μίξη και θα δείξουν μερικές από τις δικές τους μικρού μήκους ταινίες, καθώς και μια επιλογή από κλιπ από τις νέες εκδόσεις από την αρχική ταινία. Μαζευτείτε και υπενθυμίστε στον εαυτό σας από πού ξεκίνησαν όλα!

⭐️ Τα εισιτήρια είναι 6 £ το καθένα, αλλά πωλούνται από το τραπέζι σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλείας CV19.

⭐️ Πόρτες παμπ 5 μ.μ

⭐️ Πόρτες Υπόγειου 7μμ

⭐️ Προβολή 7.30

⭐️ Τερματισμός 10 μ.μ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Glory έχει εφαρμόσει διάφορα μέτρα ασφαλείας όπως περιγράφονται από την κυβέρνηση για να διασφαλίσει την ασφάλεια των καλλιτεχνών, των πελατών και των εργαζομένων μας. Η παραγγελία εφαρμογών, το σέρβις τραπεζιού, ο καθαρισμός του CV19 και η αποστασιοποίηση έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τον περιορισμό του κινδύνου χωρίς να εμποδίζουν την απόλαυσή σας. Τα εισιτήρια για εκδηλώσεις πρέπει τώρα να πωλούνται από το τραπέζι, οπότε συγκεντρώστε τη «φούσκα» σας και απολαύστε τη βραδιά σας.

Σύνδεσμος εισιτηρίων
Τιμή Προβολή «Paris is Burning» με τους Soroya Marchelle & Shakona Fire

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.