Φιλί υπερηφάνεια

Philadelphia Pride 2024: διαδρομή παρέλασης, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία

Philadelphia Pride 2024: parade route, events and hotels

Τοποθεσία

διάφορους χώρους Φιλαδέλφεια, Πενσυλβάνια, Ηνωμένες Πολιτείες, Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ

Φιλί υπερηφάνεια

Το Philadelphia Pride ξεκινά με μια παρέλαση που ξεκινά από τις οδούς 13th και Locust και διασχίζει την καρδιά του Gayborhood της πόλης. Μετά την παρέλαση, οι εορτασμοί συνεχίζονται στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, μια πολύβουη συγκέντρωση που γεμίζει τους δρόμους γύρω στο 13ο και το Locust. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία παραστάσεων σε πολλές σκηνές, όπου τοπικές και εθνικές εκδηλώσεις διασκεδάζουν το πλήθος. Το φεστιβάλ φιλοξενεί επίσης πάνω από 200 πωλητές, προσφέροντας τα πάντα, από τοπικές χειροτεχνίες μέχρι φαγητό και ποτό.

Το Philadelphia Pride έχει μια μακρά και ιστορική ιστορία, βαθιά ριζωμένη στον ρόλο της πόλης ως κέντρου πρώιμου ακτιβισμού για τα δικαιώματα LGBTQ+. Ένα από τα βασικά ιστορικά ορόσημα για το Philadelphia Pride συνέβη στις 4 Ιουλίου 1965, όταν ακτιβιστές πραγματοποίησαν αυτό που είναι γνωστό ως η πρώτη μεγάλη διαδήλωση για τα δικαιώματα LGBTQ+ στις ΗΠΑ στο Independence Hall, που αργότερα ονομάστηκε «Ετήσιες Υπενθυμίσεις». Αυτές οι διαδηλώσεις έθεσαν τις βάσεις για την πρώτη επίσημη παρέλαση και φεστιβάλ ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας της Φιλαδέλφειας τον Ιούνιο του 1972.

Κάντε έγκαιρα κράτηση στο ξενοδοχείο σας - Κάντε κλικ εδώ για τη λίστα των προτεινόμενων ξενοδοχείων στη Φιλαδέλφεια.

 


 

Τιμή Philadelphia Pride 2024: διαδρομή παρέλασης, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία
D
David

7-Ιουν-2019

Η βορειοανατολική Φιλαδέλφεια μπορεί

Ονομάζομαι Ντέιβιντ Νάιτ Ζω στη βορειοανατολική περιοχή της Φιλαδέλφειας τα τελευταία χρόνια. Ξέρει κανείς για γκέι μπαρ ή κλαμπ στη Βορειοανατολική Φιλαδέλφεια.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.