Οι Μαυριτοί

Οι Μαυριτοί

The Moors

Τοποθεσία

Κέντρο Σέιμουρ γωνία Cleveland St and City Rd, Σίδνεϊ, Australia

Οι Μαυριτοί
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Mardi Gras 2019, το Seymour Center θα παρουσιάσει την πρεμιέρα του Σίδνεϊ της σκοτεινής κωμωδίας της Jen Silverman "The Moors" με τη βραβευμένη σκηνοθέτιδα Kate Gaul στο τιμόνι.

Αφού δελεάστηκε από μυστηριώδη γράμματα, η φαινομενικά αφελής Emilie παίρνει τη θέση της γκουβερνάντας σε ένα νοικοκυριό στα απαγορευτικά βαλίτσες. Φτάνοντας, ανακαλύπτει την αυστηρή και δεσπόζουσα Αγκάθα μαζί με την άπορη και επιπόλαιη αδερφή της Χάντλι, έναν σκύλο και μια λαμπερή υπηρέτρια που δεν είναι πάντα αυτή ή όπως φαίνεται. Η άφιξη της γκουβερνάντας θέτει αυτή την περίεργη συνέλευση σε ένα παράξενο και όλο και πιο παράξενο μονοπάτι.

Εμπνευσμένο από τις ζωές και τα έργα των αγαπημένων αλλά ελάχιστα κατανοητών αδελφών Brönte, το The Moors είναι μια έξυπνα κατασκευασμένη, μαύρη κωμωδία για την αγάπη, την απόγνωση, τον τρόπο που φαίνονται οι γυναίκες και τον χώρο που καταλαμβάνουν με συνάφεια με το τρέχον πολιτιστικό μας κλίμα.

Από την εταιρεία που ενθουσίασε το κοινό του Seymour το 2017 με το The Trouble with Harry, έρχεται ένα παιχνίδι ανατρεπτικού ενθουσιασμού που ανατρέπει τον καταπιεσμένο από άνδρες περιβάλλον των Brontës και οδηγεί δυνατούς, παθιασμένους γυναικείους χαρακτήρες σε νέα ύψη.
Λευκό λογότυπο TGΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα
Τιμή Οι Μαυριτοί

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.