Εξερευνώντας τη Βενετία

Εξερευνώντας τη Βενετία

Η Γέφυρα του Ριάλτο είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση της Βενετίας με την υπέροχη θέα στο Μεγάλο Κανάλι.


Θεαματικό από μόνο του, ένα από τα καλύτερα μέρη για να τραβήξετε φωτογραφίες της γέφυρας είναι από μια γόνδολα.Πλατεία του Αγίου Μάρκου - ένας από τους πιο εντυπωσιακούς δημόσιους χώρους στον κόσμο.Η Βασιλική του Αγίου Μάρκου φιλοξενεί τα υποτιθέμενα λείψανα του Ευαγγελιστή Μάρκου.Η Βασιλική του Αγίου Μάρκου είναι καλυμμένη με τεράστια χρυσά ψηφιδωτά. Ο καλύτερος τρόπος για να τα δείτε είναι να κάνετε μια απογευματινή ξενάγηση όταν τα φώτα είναι αναμμένα.Δίπλα στον Άγιο Μάρκο βρίσκεται το Παλάτι των Δόγηδων, το οποίο λειτουργούσε ως το διοικητικό κέντρο της αρχικής Ενετικής Δημοκρατίας.Το Μουσείο Peggy Guggenheim στεγάζει τη συναρπαστική ευρωπαϊκή και αμερικανική τέχνη του 20ου αιώνα. Αυτό το κομμάτι τράβηξε την προσοχή μας. Δεν είμαι σίγουρος γιατί.Το Μουσείο Guggenheim διαθέτει επίσης μια υπέροχη βεράντα με θέα στο Μεγάλο Κανάλι.Λίγο πιο κάτω από το Μουσείο βρίσκεται η Plaza De Le Salute.Η Βενετία έχει έναν ατελείωτο αριθμό από καταστήματα μόδας, γκαλερί τέχνης και μπουτίκ χειροτεχνών που πωλούν εντυπωσιακές βενετσιάνικες μάσκες όπως αυτή.Η πόλη είναι επίσης διάσημη για το τοπικά κατασκευασμένο γυαλί Murano.Υπάρχουν πολλά άλλα εντυπωσιακά κτίρια και μουσεία, αλλά τελικά η εξερεύνηση της Βενετίας έχει να κάνει με τα όμορφα κανάλια της.Μια από τις πιο μοναδικές και όμορφες πόλεις στον κόσμο.Ήταν υπέροχο να βλέπεις κάποιον να κυματίζει τη σημαία του ουράνιου τόξου και στη Βενετία!


Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο