Μπέικερσφιλντ Γκέι Μπαρ, Κλαμπ και ξενοδοχεία

Μπέικερσφιλντ Γκέι Μπαρ, Κλαμπ και ξενοδοχεία

Το Bakersfield είναι μια από τις μεγαλύτερες αλλά λιγότερο γνωστές πόλεις της Καλιφόρνιας. Έχει μια μικρή γκέι σκηνή.

Το Bakersfield είναι ίσως πιο γνωστό για τον ήχο του Bakersfield στη μουσική της χώρας. Είναι ένας σημαντικός βιομηχανικός και γεωργικός κόμβος. Το Μπέικερσφιλντ είναι μια αρκετά ήσυχη πόλη.

Ξενοδοχεία Μπέικερσφιλντ

Bakersfield

Το Bakersfield απέχει περίπου 80 μίλια από το LA Basin. Προσελκύει πολλούς ανθρώπους που φεύγουν από τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές άλλων πόλεων της Καλιφόρνιας, δίνοντας τελικά στο Μπέικερσφιλντ κάτι ώθηση.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους Bakersfield

Περιηγηθείτε στην επιλεγμένη μας επιλογή για φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους περιηγήσεις και εμπειρίες στο Bakersfield από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιοδείας σας.

Μπέικερσφιλντ Γκέι Μπαρ

Υπάρχουν δύο γκέι χώροι στο Μπέικερσφιλντ, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου γκέι κλαμπ. Υπάρχει επίσης ένα gay bar στο Bakersfield.

Το Casablanca Nightclub είναι ένα δημοφιλές γκέι κλαμπ στο Bakersfield της Καλιφόρνια. Είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα. Υπάρχει μια μεγάλη πίστα, τακτικές παραστάσεις και φώτα. Το Casablanca Nightclub είναι το πιο δημοφιλές γκέι μπαρ σε αυτό το μέρος της πολιτείας εκτός του Λος Άντζελες

Χαρακτηριστικά

κλαμπ, σύρετε

1825 N St, Bakersfield

καθημερινή: Δευ-Παρ: 9 μ.μ.-2πμ
Σαββατοκύριακο: Σάβ-Κυρ: 9 μ.μ.-2 π.μ.

Το Mint Bar είναι ένα gay-δημοφιλές καταδυτικό μπαρ στο Bakersfield. Είναι χαλαρό και ασταθές. Ένα αιτιώδες μέρος για ένα ποτό πριν εξερευνήσετε κάποια άλλα μέρη. Υπάρχει αίθριο και χώρος καπνίσματος.

Χαρακτηριστικά

μπαρ

1207 19th St, Bakersfield