Οδηγός και ξενοδοχεία Bridgeport Gay

Οδηγός και ξενοδοχεία Bridgeport Gay

Το Μπρίτζπορτ είναι μια πόλη στο Κονέκτικατ δίπλα στη θάλασσα. Έχει μια μικρή γκέι σκηνή. Είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη στη Νέα Αγγλία.

Η μαρινάρα κεφτεδάκι ξεκίνησε τη ζωή της στο Μπρίτζπορτ - αυτή η πόλη ήταν το σπίτι του πρώτου μετρό. Σήμερα γιορτάζεται για τα πάρκα του. Το Μπρίτζπορτ είναι γνωστό ως «Park City».

Μπρίτζπορτ Ξενοδοχεία

Μπρίτζπορτ

Ως ναυτική πόλη, το Μπρίτζπορτ ήταν κάποτε καταφύγιο για ναυτικούς και λαθρέμπορους. Σήμερα διαμορφώνεται περισσότερο από την κινηματογραφική βιομηχανία και έχει μια αξιοπρεπή σκηνή νυχτερινής ζωής.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους Bridgeport

Περιηγηθείτε στην επιλεγμένη μας επιλογή για φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους περιηγήσεις και εμπειρίες στο Μπρίτζπορτ από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Το Trevi Lounge, λίγο έξω από το Bridgeport, είναι το πιο φιλόξενο γκέι μπαρ γύρω. Με μια ατμόσφαιρα που μοιάζει σαν στο σπίτι.

Αυτό το μπαρ διαθέτει τραπέζια μπιλιάρδου, δύο αίθρια και ένα δάπεδο χορού!

Χαρακτηριστικά

μπαρ, μουσική, χορό, καραόκε

548 Kings Highway, Cutoff Fairfield

καθημερινή: Δευ - Πέμ 7:00 μ.μ. - 01:00 πμ
Σαββατοκύριακο: Παρ & Σάβ 7:00 μ.μ. - 2:00 πμ, Κυρ 7:00 μ.μ. - 1:00 πμ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.