Κοζουμέλ

Οδηγός και ξενοδοχεία Cozumel Gay

Το Cozumel είναι ένα νησί στην Καραϊβική του Μεξικού. Είναι κοντά στην Playa del Carmen και είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Το Cozumel έχει μια μακρά ιστορία πριν ακόμα και τους Μάγια. Κάποτε ήταν ιερό νησί, τώρα είναι περισσότερο προσανατολισμένο στον τουρισμό και την αναψυχή. Αν και δεν θα βρείτε γκέι μπαρ στο Κοζουμέλ, είναι ένας φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους προορισμός που βρίσκεται σε μια πολιτεία όπου ο γάμος ομοφυλοφίλων είναι νόμιμος.

Ξενοδοχεία Cozumel


Κοζουμέλ

Το Cozumel είναι ένα τροπικό νησί. Οι βροχές ξεκινούν το τέλος του καλοκαιριού. Μάρτιος-Ιούνιος είναι οι πιο δημοφιλείς μήνες για να επισκεφθείτε το Cozumel. Η πλευρά της Καραϊβικής του Μεξικού είναι ιδανική για παραλίες και το Cozumel δεν αποτελεί εξαίρεση. Το Cozumel είναι πραγματικά ένας προορισμός για πάρτι, αλλά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.