Οδηγός και ξενοδοχεία Cozumel Gay

Οδηγός και ξενοδοχεία Cozumel Gay

Το Cozumel είναι ένα νησί στην Καραϊβική του Μεξικού. Είναι κοντά στην Playa del Carmen και είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Το Cozumel έχει μια μακρά ιστορία που χρονολογείται ακόμη και τους Μάγια. Κάποτε ένα ιερό νησί, είναι πλέον πιο προσανατολισμένο στον τουρισμό και τον ελεύθερο χρόνο. Αν και δεν θα βρείτε γκέι μπαρ στο Cozumel, είναι ένας φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους προορισμός που βρίσκεται σε μια πολιτεία όπου ο γάμος των ομοφυλόφιλων είναι νόμιμος.

Ξενοδοχεία Cozumel

Κοζουμέλ

Το Cozumel είναι ένα τροπικό νησί. Οι βροχές ξεκινούν το τέλος του καλοκαιριού. Μάρτιος-Ιούνιος είναι οι πιο δημοφιλείς μήνες για να επισκεφθείτε το Cozumel. Η πλευρά της Καραϊβικής του Μεξικού είναι ιδανική για παραλίες και το Cozumel δεν αποτελεί εξαίρεση. Το Cozumel είναι πραγματικά ένας προορισμός για πάρτι, αλλά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους Cozumel

Περιηγηθείτε στην επιλεγμένη μας επιλογή για φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους περιηγήσεις και εμπειρίες στο Cozumel από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιοδεία σας.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.