Δομινικανή Δημοκρατία Gay Bars, Clubs και ξενοδοχεία

Δομινικανή Δημοκρατία Gay Bars, Clubs και ξενοδοχεία

Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι μια χώρα της Καραϊβικής με μια από τις καλύτερες σκηνές ομοφυλόφιλων στην περιοχή.

Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι ένα δημοφιλές σημείο διακοπών. Έχει πολλά ξενοδοχεία και όμορφες παραλίες για εξερεύνηση. Θα βρείτε μερικά gay μπαρ για εξερεύνηση στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ξενοδοχεία Δομινικανή Δημοκρατία

Δομινικανή Δημοκρατία

Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι κυρίαρχο κράτος, αλλά έχει ισχυρούς δεσμούς με τις ΗΠΑ. Καταλαμβάνει το ανατολικό τμήμα της Hispaniola - η Αϊτή καταλαμβάνει το δυτικό τμήμα. Υπάρχουν τροπικά δάση και αποικιακές πόλεις για εξερεύνηση.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους της Δομινικανής Δημοκρατίας

Περιηγηθείτε στις επιλεγμένες περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους στη Δομινικανή Δημοκρατία από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν από την έναρξη της περιοδείας σας.

Δείτε και κάντε τα όλα σε αυτήν την περιπετειώδη, συσκευασμένη και πλήρως οργανωμένη περιήγηση που πραγματοποιήθηκε από γκέι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνονται ξενοδοχεία 5 αστέρων και χερσαία μεταφορά.

Αυτή η ξενάγηση παρέχεται από τον Charlie the Traveler.

Χαρακτηριστικά

πολυτελής περιήγηση, ξενοδοχείο, χερσαία μεταφορά, φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους / lgbtq+

Ενημερώθηκε: 15-Φεβ-2022

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.