Οδηγός και ξενοδοχεία Martha's Vineyard Gay

Οδηγός και ξενοδοχεία Martha's Vineyard Gay

Το Martha's Vineyard είναι ένα νησί της Μασαχουσέτης από το Cape Cod. Longταν από καιρό δημοφιλής προορισμός για εύπορους ταξιδιώτες. Το Martha's Vineyard είναι επίσης δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Το Martha's Vineyard είναι ένα από τα κοσμήματα της Νέας Αγγλίας. Πιο γνωστό ως καλοκαιρινή αποικία, φιλοξενεί επίσης μερικούς από τους πλουσιότερους Αμερικανούς και διασημότητες - από την Jackie Kennedy έως την Carly Simon. Πρόκειται για μια παιδική χαρά εκατομμυριούχου, ώστε να μπορείτε ενδεχομένως να αποκτήσετε έναν πλούσιο σύζυγο.

Ξενοδοχεία Martha's Vineyard

Ο αμπελώνας της Μάρθας

Στο Martha's Vineyard, θα θελήσετε να επισκεφθείτε το Gingerbread Houses με χρώμα καραμέλας στο Oak Bluff. Θα πρέπει επίσης να έχετε αστακό και μαλάκιο, κατά προτίμηση στην παραλία Menemsha για μια πραγματική εμπειρία της Νέας Αγγλίας. Ω, και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Gay Head Cliffs και το φάρο Gayhead (ναι, lol).

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Το Seaweed's είναι ένα μπαρ και εστιατόριο κρασιού που ανήκει σε queer και λειτουργεί στο Martha's Vineyard, που απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Oak Bluff's Town.

Αυτό το βιώσιμο εστιατόριο προσφέρει προσεκτικά επιμελημένα γεύματα φτιαγμένα με προϊόντα που προέρχονται από το νησί. Προσφέρει επίσης περήφανα νόστιμα βιολογικά κρασιά, μπύρες και κοκτέιλ φτιαγμένα από παραγωγούς διοδυνάμων.

Το μενού αλλάζει συχνά ανάλογα με τα διαθέσιμα προϊόντα, οπότε φροντίστε να ελέγξετε εκ των προτέρων το instagram τους.

Χαρακτηριστικά

βιολογικό κρασί, φρέσκα, τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσία κρασιού, θαλασσινά

16 Kennebec Ave, Oak Bluffs, Martha's Vineyard

καθημερινή: 15: 00-23: 00
Σαββατοκύριακο: 15: 00-23: 00

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.