Οδηγός και ξενοδοχεία Milos Gay

Οδηγός και ξενοδοχεία Milos Gay

Η Μήλος είναι ένα ηφαιστειακό νησί στην Ελλάδα, φημισμένο ως το σπίτι της Αφροδίτης του Μίλου - τώρα υπερηφανεύεται για το μέρος στο Λούβρο.

Η Μήλος είναι πιο προσιτή και λιγότερο απασχολημένη από τα πιο διάσημα νησιά της Ελλάδας. Είναι ένα πραγματικό παράδεισο νησί με όμορφες παραλίες, υπέροχο φαγητό και γραφικά μικρά χωριά για εξερεύνηση.

Ξενοδοχεία στη Μήλο

Μήλος

Η Μήλος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσετε σε ένα ελληνικό νησί που ταξιδεύει. Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά boutique ξενοδοχεία στη Μήλο. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις Κατακόμβες της Μήλου και να κάνετε μια περιοδεία AVT σε όλο το νησί. Μια εκδρομή με βάρκα στα σπήλαια Κλέφτικο είναι επίσης απαραίτητη.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους της Μήλου

Περιηγηθείτε στην επιλεγμένη μας επιλογή για φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους περιηγήσεις και εμπειρίες στη Μήλο από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιοδεία σας.

Γκέι παραλίες στη Μήλο

Η Μήλος δεν έχει επίσημες ομοφυλοφιλικές παραλίες, αλλά θα βρείτε μερικές παραλίες που είναι δημοφιλείς στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Υπάρχουν επίσης περιοχές γυμνιστών αν πρέπει να έχετε την τάση να τα αφήνετε όλα να κάνουν παρέα.

Αν και δεν είναι επίσημη γκέι παραλία, η παραλία Αχιβαδολίμνη έχει τμήμα γυμνιστών και είναι δημοφιλής στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες. Μια μικρή πινακίδα θα σας πει ότι βρίσκεστε στην παραλία γυμνιστών - οι γυμνοί άνθρωποι μπορεί επίσης να είναι δώρο.

Χαρακτηριστικά

παραλία


Πολύχρωμη παραλία με κοντινές ταβέρνες. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Μήλου. Θα βρείτε μερικές περιοχές γυμνιστών. Οι κόκκινοι και κίτρινοι βράχοι που περιβάλλουν την παραλία είναι πολύ εντυπωσιακοί.

Χαρακτηριστικά

παραλία


Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.