Μιλγουόκι Gay Bars, Clubs και ξενοδοχεία

Μιλγουόκι Gay Bars, Clubs και ξενοδοχεία

Το Μιλγουόκι είναι η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας του Ουισκόνσιν. Έχει μια καλή γκέι σκηνή με πολλά γκέι μπαρ και κλαμπ.

Η λίμνη Μίσιγκαν διασχίζει το Μιλγουόκι. Η πόλη φημίζεται για τις ζυθοποιίες της και χαιρετίζεται ως «Γνήσια Αμερικανική Πόλη». Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη.

Μιλγουόκι Ξενοδοχεία

Μιλγουόκι

Το Μιλγουόκι έχει μερικά από τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Midwest έξω από το Σικάγο. Όταν εξερευνήσετε την πόλη, θα έχετε πολλά μέρη για να διαλέξετε για τη γκέι σας βραδιά στο Μιλγουόκι.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους στο Μιλγουόκι

Περιηγηθείτε στις επιλεγμένες περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους στο Μιλγουόκι από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Γκέι Μπαρ στο Μιλγουόκι

Το Μιλγουόκι έχει μια από τις καλύτερες σκηνές γκέι στο Midwest. Εδώ είναι ο οδηγός μας για τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν.

Αυτό είναι! είναι το παλαιότερο γκέι μπαρ στο Μιλγουόκι. Συχνά ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκέι μπαρ στην πόλη. Αυτό είναι! είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα.

Χαρακτηριστικά

μπαρ

418 E Wells St, Μιλγουόκι

καθημερινή: Δευ-Πέμπτη: 3 μ.μ.-2πμ
Σαββατοκύριακο: Παρασκευή: Σάββατο: 3 μ.μ. - 2:30 π.μ. Κυρ: 1 μ.μ. - 2 π.μ.

Το DIX είναι το ιδανικό μέρος για να πάτε αν θέλετε να ανακαλύψετε τη σκηνή της έλξης στο Μιλγουόκι. Αφού εμφανιστεί η μεταφορά, μπορείτε να χορέψετε τη νύχτα. Υπάρχει ένα μικρό αίθριο έξω. Μπορεί να απασχοληθεί τα βράδια τα σαββατοκύριακα.

Χαρακτηριστικά

γραμμή, σύρετε

739 S 1st St, Μιλγουόκι

καθημερινή: Δευ-Πέμπτη: 4 μ.μ.-2πμ
Σαββατοκύριακο: Παρ-Σάβ: 4 μ.μ.-2:30 Κυρ: 11 π.μ.-2 π.μ.

Γκέι μπαρ γκέιμ στο Μιλγουόκι. Αυτό είναι ένα φιλικό μπαρ με ατμόσφαιρα Cheers. Υπάρχει ένα θερμαινόμενο αίθριο για καπνιστές. Ένα καλό μέρος για να γνωρίσετε μερικούς ντόπιους στο Μιλγουόκι.

Χαρακτηριστικά

μπαρ

819 S 2nd St, Μιλγουόκι

καθημερινή: Τρίτη-Πέμπτη: 4 μ.μ.-12 π.μ. Παρασκευή: 4 μ.μ.-1 π.μ.
Σαββατοκύριακο: Σάβ: 2 μ.μ.-1 π.μ. Κυρ: 2 μ.μ. 12 π.μ.

Το Woody's είναι ένα gay sports bar στο Μιλγουόκι. Υπάρχει αίθουσα παιχνιδιών και μπορείτε να παρακολουθήσετε σπορ στις τηλεοράσεις. Συνολικά, μια πολύ μάσκα για μάσκα βραδινή έξοδο μπορεί να έχει από όλους.

Χαρακτηριστικά

μπαρ

1579 S 2nd St, Μιλγουόκι

ημέρα της εβδομάδας: Δευτ. Παντ: 3-10μμ Πέμπτη: 3μμ-2πμ Παρ: 3μμ-2:30πμ
Σαββατοκύριακο: Παρ-Σάβ: 2 μ.μ. - 2:30 π.μ. Κυρ: 2 μ.μ. - 10 μ.μ.

Το Harbour Room είναι ένα γκέι μπαρ στο νότιο Μιλγουόκι. Διαθέτει vintage, παλιό σχολείο. Η επιλογή μπύρας είναι καλή και αξίζει να δοκιμάσετε τις πίτσες. Το Harbour Room είναι ένα γκέι μπαρ που κάνει φαγητό και μερικές φορές φιλοξενεί εκδηλώσεις φετίχ.

Χαρακτηριστικά

μπαρ, φαγητό

117 E Greenfield Ave, Μιλγουόκι

εργάσιμη ημέρα: Δευ-Πέμπτη: 11 π.μ.-2 π.μ. Παρ: 11 π.μ.-2:30 π.μ.
Σαββατοκύριακο: Σάβ: 10 π.μ. - 2:30 π.μ. Κυρ: 10 π.μ.

Λεσβιακά μπαρ στο Μιλγουόκι

Το Walker's Pint είναι το κορυφαίο λεσβιακό μπαρ του Μιλγουόκι. Είναι ένα από τα τελευταία σωστά λεσβιακά μπαρ στην Αμερική. Είναι πολύ δημοφιλές στους ντόπιους και αξίζει να το επισκεφτείτε ότι βρίσκεστε στην πόλη.

Χαρακτηριστικά

μπαρ

818 S 2nd St, Μιλγουόκι

ημέρα της εβδομάδας: Δευ-Πέμπτη: 4:30 μ.μ.-2 π.μ. Παρ: 4:30 μ.μ.-2:30 π.μ.
Σαββατοκύριακο: Σάβ: 12 μ.μ. - 2:30 π.μ. Κυρ: 12 μ.μ. - 2 π.μ.

Γκέι κλαμπ στο Μιλγουόκι

Το LaCage NiteClub είναι το μεγαλύτερο gay club στο Μιλγουόκι. Απλώνεται σε πολλούς ορόφους, υπάρχουν τακτικές παραστάσεις, μια πίστα χορού στον κάτω όροφο και πολλά μπαρ. Αυτό είναι το μέρος για πάρτι το βράδυ στο Μιλγουόκι.

Χαρακτηριστικά

κλαμπ, μπαρ

801 S 2nd St, Μιλγουόκι

καθημερινή: Δευ-Παρ: 4 μ.μ.-2πμ
Σαββατοκύριακο: Σάβ: 4 μ.μ. - 2:30 π.μ. Κυρ: 12 μ.μ. - 2 π.μ.

Αυτό είναι! είναι ένα γκέι μπαρ και σαλόνι που βρίσκεται στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν και φιλοξενεί τακτικά εκδηλώσεις drag, καθώς και καραόκε, κουίζ για μικρά πράγματα και βραδιές DJ όλη την εβδομάδα.

Αυτό είναι! ιδρύθηκε το 1968 και είναι το παλαιότερο, συνεχώς λειτουργώντας γκέι μπαρ στο Ουισκόνσιν. Το μπαρ είναι συνιδιοκτήτης του διαγωνιζόμενου RuPaul's Drag Race και του νικητή των All-Stars Trixie Mattel.

Χαρακτηριστικά

μπαρ, μουσική, χορός, dj, drag show, καραόκε, προβολή εκδηλώσεων, αφιερώματα ποτών,

418 E Wells St, Μιλγουόκι

καθημερινή: Δευ - Πέμ: 3 μ.μ. - 2 π.μ
Σαββατοκύριακο: Παρ, Σάββατο: 3 μ.μ. - 2.30 π.μ. Κυρ: 1 μ.μ. - 2 π.μ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.