Μπαρ, κλαμπ και ξενοδοχεία Gay Norwich

Μπαρ, κλαμπ και ξενοδοχεία Gay Norwich

Το Νόριτς είναι η ανεπίσημη πρωτεύουσα της Ανατολικής Αγγλίας. Είναι μια καθεδρική πόλη με μια μέτρια αλλά φιλική γκέι σκηνή.

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στο Νόριτς για να διαλέξετε, μερικά από τα οποία είναι κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Νόργουιτς.

Ξενοδοχεία Νόριτς

Νόργουιτς

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Το Castle είναι το κύριο γκέι μπαρ στο Norwich. Αποτελείται από δύο χώρους: την παμπ και επίσης το U-NITE Bar που βρίσκεται σε έναν μετατρεπόμενο αχυρώνα. Το U-NITE Bar είναι συνήθως ανοιχτό την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Υπάρχει συχνά μια βραδιά με ψυχαγωγία το τελευταίο Σάββατο του μήνα στο U-NITE.

Η παμπ ανοίγει καθημερινά στις 2 μ.μ. Μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό από τις 5:XNUMX, να παίξετε μπιλιάρδο, βίντεο jukebox και τη μηχανή παιχνιδιών.

Είναι ένας χώρος γκέι από το 1996 και είναι το μεγαλύτερο γκέι μπαρ στην Ανατολική Αγγλία.

Χαρακτηριστικά

μπαρ, μουσική, χορός

Ενημερώθηκε: 20 Μαΐου-2019

1 Spitalfields, Νόργουιτς

Καθημερινή: Δευ-Τετ: 14:00 - 00:00 Πέμπτη-Παρ: 14:00 - 02:00
Σαββατοκύριακο: Σάβ: 14:00 - 02:00 Κυριακή: 14:00 - 00:00

2.1
Βαθμολογία κοινού

Από 8 ψήφους Ψηφίστε

Σήμερα:  Πάρτι στο μπαρΑύριο:  Μπίλι Μπίνγκο

Το Lollards Pit είναι μια παμπ που ανήκει σε γκέι και διαχειρίζεται το Norwich. Προσελκύει ένα μικτό πλήθος. Η ίδια η παμπ είναι γεμάτη ιστορία. Χτίστηκε τον 17ο αιώνα στο Lollards Pit, ένα μέρος εκτέλεσης αιρετικών.

Αυτές τις μέρες, με τους πολέμους της θρησκείας πολύ πίσω μας, είναι πιο πιθανό να βρείτε ανθρώπους που παίζουν μπίνγκο πάνω από μια πίντα.

Χαρακτηριστικά

μπαρ, πισίνα, μουσική

Ενημερώθηκε: 20 Μαΐου-2019

69-71 Riverside Rd, Νόργουιτς

Καθημερινή: Δευτέρα: 12 μ.μ. - 2 π.μ. Τρίτη: 4-11 μ.μ. Τετάρτη: 12–11μμ Πέμπτη: 12–11μμ Παρασκευή: 12μμ– 12πμ
Σαββατοκύριακο: Σάββατο: 12 μ.μ. - 1 π.μ. Κυριακή: 12-11 μ.μ.

3.1
Βαθμολογία κοινού

Από 5 ψήφους Ψηφίστε

Gay Bars Norwich

Δείτε την επιλογή μας από τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Νόργουιτς. Υπάρχει μια μέτρια γκέι σκηνή στο Νόργουιτς με επίκεντρο το The Castle και το Loft NR1.

Σύλλογοι χορού Norwich

Ψάχνετε για μια ομοφυλόφιλη βραδιά στο Νόριτς; Υπάρχει ένα μεγάλο gay club στην πόλη που ονομάζεται Loft NR1. Είναι ο χώρος αργά το βράδυ για να κατευθυνθείτε μετά το The Castle.

Το Loft NR1 είναι το μόνο γκέι κλαμπ στο Νόριτς. Πηγαίνει για πάνω από τριάντα χρόνια. Στον επάνω όροφο θα βρείτε το δάπεδο του χορού, ένα μπαρ και μέρη για να ανακαλέσετε. Εάν θέλετε ένα διάλειμμα από όλους τους αδιάκοπους χορούς, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο Loft lounge στον κάτω όροφο.

Το κλαμπ είναι ανοιχτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες - η τελευταία είσοδος είναι στις 3 π.μ. Είναι ανοιχτό μόνο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Αν ψάχνετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ομοφυλοφιλική σας βραδιά στο Norwich, μπορείτε να πάρετε ένα βραχιόλι στο The Castle Pubκαι μετά κατευθυνθείτε στο Loft NR1 με έκπτωση. Αυτό ισχύει μόνο το Σάββατο.

Χαρακτηριστικά

μπαρ, κλαμπ, μουσική, χορός

Ενημερώθηκε: 28-Οκτ-2020

78-80 Rose Ln, Νόργουιτς

Καθημερινή: Πέμπτη: 22: 00–05.30
Σαββατοκύριακο: Παρασκευή: 22: 00-05: 30 Σάββατο: 22: 00-06: 30

3.5
Βαθμολογία κοινού

Από 8 ψήφους Ψηφίστε

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.