Οδηγός και ξενοδοχεία Perugia Gay

Οδηγός και ξενοδοχεία Perugia Gay

Η Περούτζια είναι πρωτεύουσα του νομού Ούμπρια. Έχει μια μικρή γκέι σκηνή. Το Be Queer είναι η κύρια γκέι βραδιά στην κεντρική Ιταλία.

Η Περούτζια είναι μια αισθητικά όμορφη πόλη σκαρφαλωμένη στην κορυφή ενός λόφου με θέα στην Ούμπρια. Όπως με τόσες πολλές ιταλικές πόλεις, η Περούτζια φιλοξενεί ιστορικά κτήρια. Φροντίστε να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό San Lorenzo του 15ου αιώνα.

Ξενοδοχεία Περούτζια

Περούτζια

Ακριβώς δίπλα στον καθεδρικό ναό στην εκκλησία του San Severo θα βρείτε μια τοιχογραφία ζωγραφισμένη από τον Raphael. Η Περούτζια είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για τους λάτρεις της ιστορίας. Είναι πολύ γοητευτικός και πολύ παλιός κόσμος.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους Περούτζια

Περιηγηθείτε στην επιλεγμένη επιλογή περιηγήσεων και εμπειριών φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους στην Περούτζια από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιοδεία σας.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.