Οδηγός και ξενοδοχεία Wilmington Gay

Οδηγός και ξενοδοχεία Wilmington Gay

Το Γουίλμινγκτον είναι η κύρια πόλη της πολιτείας του Ντελαγουέρ. Έχει μια μικρή γκέι σκηνή που μπορεί να είναι ένα γκέι μπαρ.

Το Wilmington είναι μια μικρή πόλη, είναι η δεύτερη μικρότερη πολιτεία της Αμερικής. Το Ντελαγουέρ θεωρείται το «Πρώτο Κράτος» της Αμερικής και είναι το σημείο όπου τα αστέρια και οι ρίγες μεγάλωσαν για πρώτη φορά. Μπορείτε να επισκεφθείτε μερικά από τα παλαιότερα αποικιακά κτίρια στο Wilmington.

Γουίλμινγκτον Ξενοδοχεία

Γουίλμινγκτον

Επισκεφτείτε το Παλιό Νέο Κάστρο για να δείτε την αποικιακή ιστορία της πόλης. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε μερικά από τα αρχοντικά, τα πάρκα και τις γκαλερί τέχνης. Το Wilmington είναι μια πόλη με πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα.

 

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση τώρα

Περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους Wilmington

Περιηγηθείτε στις επιλεγμένες περιηγήσεις και εμπειρίες φιλικών προς τους ομοφυλόφιλους στο Wilmington από τους συνεργάτες μας με δωρεάν ακύρωση 24 ώρες πριν ξεκινήσει η περιήγησή σας.

Γκέι Μπαρ στο Γουίλμινγκτον

Το Crimson Moon Tavern είναι το μόνο γκέι μπαρ στο Wilmington, DE. Υπάρχει μια πίστα χορού στον επάνω όροφο και ένα εξωτερικό κατάστρωμα. Ο χώρος φιλοξενεί παραστάσεις έλξης και βραδιές καραόκε. Το Crimson Moon Tavern είναι ένα σημείο συνάντησης για την ομοφυλοφιλική κοινότητα της πολιτείας του Ντελαγουέρ.

Χαρακτηριστικά

μπαρ

1909 W 6th St, Γουίλμινγκτον

καθημερινή: Παντ-Πέμ: 5:30 μ.μ.-12πμ
Σαββατοκύριακο: Παρασκευή: 5:30 μ.μ.-1 π.μ. Σάβ: 7:30 μ.μ.-1 π.μ.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.