Matera Gay Bars

Matera Gay Bars

Το Matera δεν έχει γκέι μπαρ. Φιλοξενούσε το πρώτο του Gay Pride το 2019. Η Matera είναι επίσης η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2019. Είναι μια πόλη σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη. Επιλέξαμε μερικά από τα αγαπημένα μας μπαρ και εστιατόρια στην πόλη.

Το Shibuya είναι ένα από τα καλύτερα μπαρ στη Ματέρα. Είναι ένα δισκοπωλείο και ένα καφέ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ μετατρέπεται σε μπαρ με ζωντανή ατμόσφαιρα και DJ. Η θέα από τη βεράντα είναι εξαιρετική - όπως και τα θαλασσινά και το τυρί.

Βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο στην καρδιά της Ματέρας, ακριβώς απέναντι από την εκκλησία Purgatorio.

Χαρακτηριστικά

μπαρ, δισκοπωλείο, djs, φαγητό

Ενημερώθηκε: 19-Ιουλ-2021

Vico Purgatorio, 12, Matera MT

Καθημερινή: Τρίτη-Παρ: 11 π.μ.-2 π.μ
Σαββατοκύριακο: Σαβ-Κυρ: 11 π.μ.-2 π.μ

3.0
Βαθμολογία κοινού

Από 1 ψήφους Ψηφίστε

Δοκιμάστε μια από τις καλύτερες κουζίνα Basilicate στο Ristorante Soul Kitchen. Το εστιατόριο βρίσκεται σε μια σπηλιά, οπότε θα έχετε την αυθεντική εμπειρία Matera. Τα τοπικά κρασιά συνδυάζονται με πιάτα, όπως προτείνει ο σεφ. Δοκιμάστε μια επιλογή antipasto.

Ανοίγει από τις 12: 30-2: 45μμ για μεσημεριανό γεύμα. Ανοίγει ξανά για δείπνο από τις 7:30 έως τις 11:XNUMX. Έκλεισε την Πέμπτη.

Χαρακτηριστικά

εστιατόριο

Ενημερώθηκε: 19-Ιουλ-2021

Via Casalnuovo, 27, Matera MT

Καθημερινή: 12: 30–2: 45μμ | 6 μ.μ. - 12 π.μ. | Πέμπτη: ΚΛΕΙΣΤΑ
Σαββατοκύριακο: 12: 30–2: 45μμ | 6 μ.μ. - 12 π.μ

3.0
Βαθμολογία κοινού

Από 1 ψήφους Ψηφίστε

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.