Gay Group Trip: Amazon Cruise και Machu Picchu

Gay Group Trip:

Amazon Cruise and Machu Picchu

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Λάβετε μέρος σε ένα πολυτελές ομαδικό ταξίδι γκέι και ζήστε δύο από τους απόλυτους προορισμούς, το Μάτσου Πίτσου και τον Αμαζόνιο. Θα ξεκινήσετε εξερευνώντας τη ζωντανή πόλη της Λίμα. Στη συνέχεια, θα πετάξετε στο Iquitos και θα ξεκινήσετε μια πολυτελή κρουαζιέρα στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Στο δρόμο, θα δείτε εξαιρετικά πλάσματα και σκηνές εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς. Θα απολαύσετε εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ στο πλοίο.

Όταν αποβιβαστούμε, θα περάσουμε μερικές μέρες εξερευνώντας την Ιερή Κοιλάδα. Τότε θα είναι καιρός να επιβιβαστείτε στο τρένο vista-dome και να κατευθυνθείτε προς τη Χαμένη Πόλη των Ίνκας, το Μάτσου Πίτσου.

Ημερομηνίες αναχώρησης

14 Απριλίου 2024 Σάββατο

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Amazon Cruise και Machu Picchu

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

αρχείο
Ημέρα 1: Λίμα
Θα μεταφερθείτε από το διεθνές αεροδρόμιο Jorge Chavez στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της Λίμα.
Γουίννταμ Κόστα Ντελ Σολ Λίμα
Ημέρα 2: Λίμα
Το πρωί θα εξερευνήσουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Μονής του Σαν Φρανσίσκο, είναι ο κύριος θρησκευτικός χώρος στη Λίμα. Θα σας δώσει μια γεύση από την εποχή της αποικιοκρατίας. Στον Καθεδρικό Ναό θα δούμε τον τάφο του ιδρυτή της Λίμα, Φρανσίσκο Πιζάρο.

Θα φάμε μεσημεριανό στο Cafe del Museo, βρίσκεται σε ένα αρχοντικό που είναι χτισμένο πάνω σε έναν προκατακτητικό ναό. Τείνεις να βρεις αυτά τα στρώματα ιστορίας στη Λατινική Αμερική. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μια παραμική οδήγηση πίσω στο ξενοδοχείο.
αρχείο
Ημέρα 3: Λίμα και Ικίτος
Σήμερα το πρωί θα πετάξουμε για το Iquitos και θα συναντήσουμε το πλήρωμα του πλοίου μας. Στη Nauta, θα απολαύσουμε έναν VIP χαιρετισμό. Όταν φτάσουμε στο ιδιωτικό λιμάνι του Delfin, θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και θα σαλπάρουμε. Θα πιούμε κοκτέιλ και θα πλεύσουμε στον Αμαζόνιο.
Σαμαρία
Ημέρα 4: Ποταμός Samiria / Yanayucu
Καθώς πλέουμε στον ποταμό Σαμίρια θα δούμε άφθονη άγρια ​​ζωή. Περιμένετε κόκκινα μακό, τουκάν, μπλε και κίτρινα μακό, πουλιά ομπρέλα, μαϊμούδες και πολλά άλλα. Οι φυσιοδίφες μας θα μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις τους.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα, θα πλεύσουμε στους κολπίσκους και τις λιμνοθάλασσες του Yanayaquillo. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στο καγιάκ και να κολυμπήσετε με ροζ δελφίνια.
Πουκάτη
Ημέρα 5: Ποικιλικός ποταμός / Nauta Caño
Σήμερα θα κάνουμε κρουαζιέρα στο εκπληκτικό τοπίο του Εθνικού Καταφυγίου Pacaya Samiria. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, θα κατευθυνθούμε στο Nauta Caño Creek και θα δούμε εξωτική άγρια ​​ζωή, συμπεριλαμβανομένων πιθήκων tamarillo και νωθρών.
Ομαδική εκδρομή Amazon River Cruise και Machu Picchu Gay
Ημέρα 6: Fundo Casual / Σαν Φρανσίσκο
Κατευθυνόμενοι στο τροπικό δάσος κατά μήκος του μονοπατιού Fundo Casual, θα περπατήσουμε μέσα από πλούσια βλάστηση και θα δούμε τα πλάσματα που αποτελούν τον Αμαζόνιο. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το Σαν Φρανσίσκο (0t αυτό!) και θα δούμε τη μικρή κοινότητα που ζει εκεί. Αυτή θα είναι η ευκαιρία σας να γνωρίσετε έναν ντόπιο Αμαζόνιο.
Ναούτα
Ημέρα 7: Αποβίβαση / Nauta
Θα αποβιβαστούμε σήμερα το πρωί και θα επιστρέψουμε στο αεροδρόμιο Iquitos. Στο δρόμο μας θα επισκεφθούμε το Κέντρο Διάσωσης και Αποκατάστασης Ποτάμιων Θηλαστικών. Τότε θα είναι καιρός να πετάξετε για Κούσκο.
Urubamba
Ημέρα 8: Ιερή Κοιλάδα / Ουρουμπάμπα
Η Urubamba Vallee στις Άνδεις βρίσκεται κοντά στο Μάτσου Πίτσου. Το μετά το απόγευμα, θα οδηγήσουμε στις αλυκές του Μάρας, ένα αρχαιολογικό θαύμα πριν από τις Ίνκας. Δείπνο στο ξενοδοχείο Tambo del Inka.
Ιερή κοιλάδα
Ημέρα 9: Ιερή Κοιλάδα
Χαλαρώστε στο ξενοδοχείο ή δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε κάποιες προαιρετικές δραστηριότητες, όπως καγιάκ ή ιππασία. Θα έχουμε ένα πλούσιο μεσημεριανό γεύμα και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Ollantaytambo, το οποίο χρονολογείται πριν από το Machu Picchu.
Ιερή κοιλάδα
Ημέρα 10: Ιερή Κοιλάδα / Μάτσου Πίτσου
Από το Ollantaytambo, θα πάρουμε τρένο για Agua Calientes. Εδώ θα φάμε μεσημεριανό και μετά θα κατευθυνθούμε στη Χαμένη Πόλη των Ίνκας. Ένας τοπικός οδηγός θα μας ταξιδέψει στο Μάτσου Πίτσου και θα μας βοηθήσει να ξετυλίξουμε τη μυστηριώδη ιστορία του. Ένα από τα μεγάλα θαύματα του σύγχρονου κόσμου και κορυφαίος προορισμός, το Machu Picchu είναι ένα πραγματικό θαύμα.
Cusco
Ημέρα 11: Μάτσου Πίτσου / Κούσκο
Σήμερα θα κάνουμε μια δεύτερη επίσκεψη στο Μάτσου Πίτσου. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε πεζοπορία μέχρι το Huaynapicchu. Διαφορετικά, το Machu Picchu είναι δικό σας για να το εξερευνήσετε με τον δικό σας ρυθμό. Θα διανυκτερεύσουμε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Κούσκο. Δείπνο μόνοι σας και βράδυ στον ελεύθερο χρόνο.
Μάτσου Πίτσου
Ημέρα 12: Κούσκο
Την τελευταία μας ολόκληρη μέρα θα κάνουμε μια περιήγηση στο Κούσκο. Ξεκινώντας από την κεντρική του πλατεία, θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό και θα δούμε μια εντυπωσιακή συλλογή χρυσού από την εποχή της αποικιοκρατίας. Οι κατακτητές ήρθαν σε αναζήτηση χρυσού και χρυσού που βρήκαν.

Θα επισκεφτούμε το μοναστήρι Koricancha που είναι χτισμένο, φυσικά, στην Koricancha (θέση του χρυσού). Παλαιότερα ήταν ένας ναός των Ίνκας αφιερωμένος στη λατρεία του ήλιου. Το βράδυ, θα έχουμε μια γευσιγνωσία πίσκο και ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο.
Μάτσου Πίτσου
Ημέρα 13: Αναχώρηση
Την τελευταία μας μέρα θα επισκεφτούμε το φρούριο Sacsayhuaman, ένα επιβλητικό οικοδόμημα των Ίνκας του 15ου αιώνα. Θα επισκεφτούμε το Προκολομβιανό Μουσείο Τέχνης και θα μάθουμε για το συνονθύλευμα των πολιτισμών που δημιούργησαν το Περού.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο του Κούσκο για την πτήση της επιστροφής σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
 • Άντονι Σ.

  Μαρτυρικά αστέρια

  Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

 • Γιάννης

  Μαρτυρικά αστέρια

  Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

 • Tiberiu

  Μαρτυρικά αστέρια

  Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα