Ομαδικό ταξίδι γκέι: Τα κυριότερα σημεία της Αιγύπτου

Gay Group Trip:

Highlights Of Egypt

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Λέγεται ότι η Κλεοπάτρα μιλούσε επτά γλώσσες και είχε εξαιρετικό γούστο. Ο αρχαίος σοφός μονάρχης της Αιγύπτου σίγουρα θα ενέκρινε αυτό το ταξίδι στην Αίγυπτο, κατάλληλο για βασίλισσα. Αυτή η συναρπαστική χώρα των θεών και θεές, φαραώ και φαντασιώσεις θα σας εμπνεύσουν και θα σας εκπλήξουν όπως το έκανε στους ταξιδιώτες του εδώ και αιώνες. Αλλά η Αίγυπτος είναι πολύ περισσότερα από τη μυθολογία και τη μαγεία και προσφέρει περισσότερα να δείτε και να κάνετε από ερείπια και βόλτες με καμήλες.

Αυτό το ταξίδι στην Αίγυπτο αναδεικνύει την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και την κουζίνα εκτός από τα πράγματα που πρέπει να ζήσει κάθε επισκέπτης της χώρας. Κάποιες φορές θα νιώσετε σαν φαραώ, ενώ άλλες θα δείτε την αυθεντική Αίγυπτο του σήμερα και τι σημαίνει να ζεις σε αυτή τη συναρπαστική χώρα. Ωστόσο, το αποκορύφωμά σας πιθανότατα θα είναι η κρουαζιέρα μας για 4 νύχτες στο Sanctuary Zein Nile Chateau, ίσως το πιο κομψό σκάφος στο Νείλο.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Τα κυριότερα σημεία της Αιγύπτου
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Τα κυριότερα σημεία της Αιγύπτου
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Τα κυριότερα σημεία της Αιγύπτου
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Τα κυριότερα σημεία της Αιγύπτου
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Τα κυριότερα σημεία της Αιγύπτου

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Κάιρο
1η μέρα: Κάιρο
Άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Καΐρου

Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο του Καΐρου, όπου ο Συντονιστής Ξενάγησης θα σας συναντήσει πριν από τη μετανάστευση και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας.

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο ξενοδοχείο για ένα κοκτέιλ καλωσορίσματος, όπου θα σερβίρονται ζεστά και κρύα καναπεδάκια πριν από το δείπνο, όπου θα φτάσετε στην ομάδα σας.
Κάιρο
2η μέρα: Αιγυπτιακό Μουσείο, Ισλαμικό & Παζάρι
Θα ξεκινήσετε με μια περιήγηση στο Αιγυπτιακό Μουσείο όπου θα βρείτε πάνω από 7,000 χρόνια ιστορίας. Στεγάζει τη μεγαλύτερη συλλογή αρχαίας αιγυπτιακής τέχνης στον κόσμο, οπότε θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι θα δείτε τους θησαυρούς του αγοριού-βασιλιά Τουταγχαμών, συμπεριλαμβανομένης της χρυσής μάσκας του, της μασίφ χρυσή σαρκοφάγο που κρατούσε τη μούμια του και τον όμορφο θρόνο του.

Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στο συναρπαστικό Khan El-Khalili Bazaar που φημίζεται ότι είναι το μεγαλύτερο παζάρι στη Μέση Ανατολή. Το παζάρι που ιδρύθηκε αρχικά ως σταθμός ποτίσματος για καραβανσεράι τον 14ο αιώνα, έχει αυξηθεί κατά 0w σε τεράστιες διαστάσεις. Καθώς κανείς περιπλανιέται στο λαβύρινθο των στενών δρόμων, θα βρείτε εργαστήρια και πάγκους που πωλούν κάθε είδους πράγματα, από ξυλουργεία, γυάλινα και δερμάτινα είδη μέχρι αρώματα, υφάσματα και φαραωνικές περιέργειες.

Μετά το γεύμα στο εστιατόριο Naguib Mahfouz θα επισκεφθείτε την Ακρόπολη.

Σκαρφαλωμένο ψηλά σε ασβεστολιθικούς λόφους πάνω από το Κάιρο, το Citadel είναι ένα μεσαιωνικό φρούριο που χτίστηκε από τον Salah El Din το 1176 για να προστατεύσει την πόλη από τους Σταυροφόρους. Η Ακρόπολη είχε πάντα στρατιωτική χρήση και επεκτάθηκε με την πάροδο των αιώνων από τους ηγεμόνες της Αιγύπτου που διέμεναν συχνά εκεί. Σήμερα, το συγκρότημα Citadel διαθέτει τζαμιά και μουσεία, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Στρατιωτικού Μουσείου.

Θα σταματήσουμε επίσης στο Τζαμί του Σουλτάνου Χασάν καθώς και στο Τζαμί Ρεφαιέ.
Ναός Philae.
Ημέρα 3: Ναός Ασουάν και Φιλάε
Σήμερα θα επιβιβαστείτε σε μια πτήση για το Ασουάν και κατά την άφιξή σας θα επισκεφθείτε τον ναό Philae.

Σύμφωνα με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, η θεά Ίσις ταξίδεψε σε όλη την Αίγυπτο συγκεντρώνοντας τα λείψανα του συζύγου της Όσιρι, αφού τον έκοψε σε κομμάτια ο κακός αδελφός του. Στο νησί Philae, όπου βρήκε την καρδιά του, οι Αιγύπτιοι έχτισαν έναν ιερό ναό στην Ίσιδα, θεά της αγνότητας, της σεξουαλικότητας, της φύσης και της προστασίας. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του High Dam, το νησί Philae βυθίστηκε από το νερό, έτσι η UNESCO βοήθησε στη μεταφορά του συγκροτήματος του ναού στο κοντινό νησί Agilika, όπου το βλέπετε σήμερα.

Θα επισκεφθείτε επίσης τον περίφημο ημιτελή οβελίσκο που εγκαταλείφθηκε στο λατομείο 0rthern του Ασουάν όταν βρέθηκε μια ρωγμή καθώς σκαλιζόταν από τον κόκκινο γρανίτη. Τα εργαλεία που έμειναν πίσω δείχνουν πώς οι οικοδόμοι πέτυχαν τόσο σπουδαίο έργο.

Στη συνέχεια θα πλεύσετε στο Kom Ombo. Στον Πτολεμαϊκό ναό που μοιράζονται δύο θεοί, ο Σόμπεκ και ο Ώρος ο Πρεσβύτερος, τα πάντα αναπαράγονται συμμετρικά, με διπλούς διαδρόμους, πόρτες και θαλάμους.
Ναός Edfu
Ημέρα 4: Selsela και ναός Edfu
Θα πλεύσετε σήμερα το πρωί στη Σελσέλα Αυτό είναι το σύνορο της αιγυπτιακής περιοχής της Νουβίας, και στην αρχαιότητα, οι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι ο Νείλος προέρχεται από εδώ.

Εξερευνήστε τον μεγαλύτερο και πιο διατηρημένο φαραωνικό ναό στην Αίγυπτο - τον Ναό του Horus στο Edfu.

Στη συνέχεια, θα απολαύσετε μετά το τσάι και το δείπνο στο πλοίο.
Σαγκάη
5η μέρα: Έσνα και Λούξορ
Μετά το πρωινό στο πλοίο θα επισκεφθείτε τον ναό της Έσνα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ρωμαίου αυτοκράτορα Κλαυδίου.

Στη συνέχεια, θα γευματίσετε στο σκάφος καθώς θα πλεύσετε προς το Λούξορ πριν επισκεφτείτε τον ναό του Λούξορ που είναι αφιερωμένος στον θεό Αμούν και χτίστηκε από τον Αμενχοτέπ Γ' το 1380 π.Χ.
Αίγυπτος
Ημέρα 6: Κοιλάδα των Βασιλέων
Σήμερα το πρωί είναι η ευκαιρία σας να επισκεφθείτε την εμβληματική Κοιλάδα των Βασιλέων - μια απέραντη Πόλη των Νεκρών, όπου υπέροχοι τάφοι ήταν λαξευμένοι στους βράχους της ερήμου, διακοσμημένοι πλούσια και γεμάτοι με θησαυρούς για τη μετά θάνατον ζωή από γενιές Φαραώ.

Στη συνέχεια, έχετε την επιλογή να επισκεφτείτε τρία από τα παρακάτω. Η Κοιλάδα των Βασίλισσων, ο Ναός Χατσεψούτ, η Κοιλάδα των Εργατών, οι Τάφοι των 0bles, ο ναός Medinet Habu ή Ramesseum.

Στη συνέχεια, υπάρχει μια επίσκεψη στο Ναό του Καρνάκ, που χτίστηκε για περισσότερα από χίλια χρόνια από γενιές Φαραώ. Το μεγάλο Hypostyle Hall είναι ένα απίστευτο δάσος από γιγάντιες κολόνες, που καλύπτει μια έκταση μεγαλύτερη από ολόκληρο τον Καθεδρικό Ναό 0tre Dame.
Λούξορ
7η μέρα: Λούξορ στη Γκίζα
Σήμερα το πρωί θα πετάξετε για Κάιρο πριν από το ταξίδι σας στη Γκίζα.
Αίγυπτος
Ημέρα 8: Οι Πυραμίδες
Θα ξεκινήσετε επισκεπτόμενοι το Μέμφις, τη Σακκάρα και τη διάσημη αγορά του Καΐρου.

Αυτό το απόγευμα, και ίσως το αποκορύφωμα του ταξιδιού, θα επισκεφθείτε τις Πυραμίδες και τη Σφίγγα. Οι Μεγάλες Πυραμίδες της Γκίζας είναι οι μόνοι σημερινοί επιζώντες των Επτά Θαυμάτων του Αρχαίου Κόσμου, που χτίστηκαν πριν από περίπου 0 χρόνια ως γιγάντιοι τάφοι για τις μούμιες των φαραώ Khufu, Khafre και Menkaure, οι οποίοι ήταν πατέρας, γιος και εγγονός.

Οι πυραμίδες είναι πραγματικά μνημειώδεις σε κλίμακα, με τη μεγαλύτερη, του Khufu, να αποτελείται από πάνω από 2 εκατομμύρια τετράγωνα. Οι πυραμίδες χτίστηκαν από σκλάβους αλλά από Αιγύπτιους αγρότες που πλήρωναν τους φόρους τους στον Φαραώ μέσω αυτής της εργασίας και τρέφονταν, έντυσαν και στεγάζονταν από αυτόν.

Θα επισκεφτούμε επίσης τη διάσημη Σφίγγα.
Αίγυπτος
Ημέρα 9: Αναχώρηση
Ο οικοδεσπότης σας θα σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο με ένα κλιματιζόμενο όχημα.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
 • Άντονι Σ.

  Μαρτυρικά αστέρια

  Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

 • Γιάννης

  Μαρτυρικά αστέρια

  Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

 • Tiberiu

  Μαρτυρικά αστέρια

  Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα