Gay Group Trip: Κρουαζιέρα στην Πράγα και τον Δούναβη

Gay Group Trip:

Prague And Danube River Cruise

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Η περιπέτειά σας με όλους τους ομοφυλόφιλους θα ξεκινήσει με μια ξενάγηση στην Πράγα. Το ιστορικό κέντρο της Πράγας παραμένει ένα όμορφο μείγμα από πλακόστρωτα μονοπάτια, κάστρα παραμυθιού και γοτθικούς καθεδρικούς ναούς.

Από την Πράγα, θα επιβιβαστείτε στο Amadeus Queen, όπου ένα πλήρωμα σαράντα ατόμων θα φροντίσει για κάθε σας ανάγκη. Στη συνέχεια θα αποπλεύσετε τον Δούναβη, απολαμβάνοντας μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στην Ανατολική Ευρώπη. 

Ημερομηνίες αναχώρησης

27 Αυγούστου 2024 Δευτέρα

3 Σεπτεμβρίου 2025 Τρίτη

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Κρουαζιέρα στην Πράγα και τον Δούναβη
Gay Group Trip: Κρουαζιέρα στην Πράγα και τον Δούναβη
Gay Group Trip: Κρουαζιέρα στην Πράγα και τον Δούναβη
Gay Group Trip: Κρουαζιέρα στην Πράγα και τον Δούναβη

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Τσεχική Δημοκρατία, Πράγα
Ημέρα 1: Πράγα
Θα σας καλωσορίσει στο αεροδρόμιο ένας από τους εκπροσώπους μας και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας. Για το υπόλοιπο της ημέρας, είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε την Πράγα στον δικό σας χρόνο. Η Πράγα είναι μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις που θα επισκεφτείς και συχνά μοιάζει σαν κάτι βγαλμένο από ταινία. 

Μπορείτε να επισκεφθείτε το εμβληματικό Národní Galerie v Praze και μοντέρνα καφέ φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, όπως το Celebrity Cafe. 

Η Πράγα έχει επίσης υπέροχη νυχτερινή ζωή και πολύ φθηνή μπύρα, αλλά μην μεθύσετε πολύ καθώς έχουμε μια κουραστική μέρα μπροστά μας. 
Πράγα
Ημέρα 2: Αξιοθέατα στην Πράγα
Τη δεύτερη μέρα, κανονίσαμε μια περιήγηση στα αξιοθέατα της ιστορικής Πράγας, συμπεριλαμβανομένης της Εκκλησίας του Δέκα, του εντυπωσιακού Αστρονομικού Ρολόι και της Γέφυρας του Καρόλου. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να περιπλανηθείτε στην πλατεία Wenceslas και να δείτε το περίφημο μεσαιωνικό κάστρο στο κέντρο της πόλης. 
Πράγα
Ημέρα 3: Πράγα στο Πάσσαου, Γερμανία
Την τρίτη ημέρα, θα απολαύσετε ένα πρωινό στο ξενοδοχείο σας πριν οδηγήσετε στην ποιμενική ύπαιθρο στο Passau. Φτάνοντας στο σημείο όπου τα δύο ποτάμια Inn και IIz συναντούν τον Δούναβη, θα πάτε στο πλοίο για ένα εορταστικό δείπνο. 
Linz
Ημέρα 4: Passau To Linz, Αυστρία.
Την τέταρτη ημέρα, το πλοίο θα ταξιδέψει πάνω από τον ποταμό Δούναβη μέσα από γραφικές κοιλάδες και παλιές γοητευτικές πόλεις δίπλα στο ποτάμι. Αφού απολαύσετε το πρωινό σας, μπορείτε να κάνετε μια ολοήμερη περιοδεία στο Σάλτσμπουργκ και τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του "Sound of Music", όπως η Εκκλησία του Γάμου, οι κήποι Mirabell, η Αίθουσα του Φεστιβάλ Great Salzburg και πολλά άλλα. 

Για όσους προτιμούν να παραμείνουν στο πλοίο, θα κάνετε κρουαζιέρα πιο κάτω από το Passau έως το Linz. Εδώ θα μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στους ιστορικούς δρόμους της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Αυστρίας.
Αβαείο Μελκ
Ημέρα 5: Melk
Την πέμπτη ημέρα, η κρουαζιέρα θα συνεχιστεί μέσω του στενού Strudengau και θα φτάσει στην κοιλάδα Wachau, όπου βρίσκεται το Melk.

Μετά το πρωινό, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε το Melk, το οποίο φιλοξενεί ένα υπέροχο μοναστήρι Benedictine και ένα από τα μεγαλύτερα μπαρόκ μοναστήρια της Ευρώπης. Θα περιμένετε πίσω στο πλοίο για μεσημεριανό γεύμα και μια κρουαζιέρα περαιτέρω μέσω της ρομαντικής κοιλάδας Wachau. Το βράδυ, το πλοίο θα φτάσει στη Βιέννη, τη «Πόλη της Μουσικής» και την υπέροχη πρωτεύουσα της Αυστρίας.  
Βιέννη
Ημέρα 6: Βιέννη
Την έκτη ημέρα, θα μπορείτε να εξερευνήσετε την αυστριακή πρωτεύουσα ελεύθερα ή να λάβετε μέρος στην ξενάγηση στην πόλη, η οποία περιλαμβάνει την παγκοσμίως διάσημη Όπερα της Βιέννης, το Ringstrasse, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και άλλα. 

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τη διάσημη κουλτούρα των καφέ της Βιέννης και να φάτε μια φέτα Sachertorte.
Βιέννη
Ημέρα 7: Βιέννη
Σήμερα θα γνωρίσετε λίγο περισσότερο την πόλη της Βιέννης! Οι εκπρόσωποί μας είναι διαθέσιμοι για να σας δώσουν τις καλύτερες προτάσεις, όπως μια βόλτα στο Riesenrad του 19ου αιώνα με θέα σε ολόκληρη τη Βιέννη ή στον παλαιότερο ζωολογικό κήπο στον κόσμο, Tiergarten. Το βράδυ, μπορείτε να ζήσετε μια συναυλία Strauss και Mozart στο Kursalon. 
Μπρατισλάβα
Ημέρα 8: Μπρατισλάβα, Βουδαπέστη
Την όγδοη μέρα, το πλοίο θα φτάσει στη Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, και μια από τις πιο διάσημες πόλεις στον ποταμό Δούναβη. Στη συνέχεια, θα απολαύσετε μια περιήγηση στην πόλη, όπως το Αρχιεπισκοπικό Παλάτι, το Εθνικό Θέατρο και το Κάστρο της Μπρατισλάβα του 13ου αιώνα με άψογη θέα που εκτείνεται μέχρι τα σύνορα της Αυστρίας.

Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τις πύλες της πόλης, τα μπαρόκ ανάκτορα των 0blemen και τις κομψές κατοικίες που έχουν διασωθεί από την εποχή της μοναρχίας του Δούναβη. Η ξενάγηση θα περιλαμβάνει επίσης μια βόλτα στον πεζόδρομο, μετά τον καθεδρικό ναό του Αγίου Μαρτίνου, το Δημαρχείο και την Πύλη του Μιχαήλ. Στη συνέχεια, θα επιστρέψετε στο πλοίο και θα φτάσετε στη Βουδαπέστη αργότερα εκείνο το βράδυ. 
Βουδαπέστη
Ημέρα 9: Βουδαπέστη, Ουγγαρία
Μια ξενάγηση στα αξιοθέατα θα ξεκινήσει στο ιστορικό κάστρο της Βούδας, όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στις δίδυμες πόλεις της Βούδας και του Πέστ. Η περιήγησή σας περιλαμβάνει επίσης τον Προμαχώνα του Ψαρά, το Βασιλικό Παλάτι, τη Βασιλική του Αγίου Στεφάνου και την Πλατεία Ηρώων και πολλά άλλα. Μετά το δείπνο, το πλοίο θα ταξιδέψει πέρα ​​από το ποτάμι της πόλης για μια εξαιρετική βραδινή εμπειρία.  
Ημέρα 10: Αναχώρηση
Η δέκατη ημέρα θα είναι η τελευταία ημέρα του ταξιδιού σας. Θα παραληφθείτε στο ξενοδοχείο και θα οδηγηθείτε στο αεροδρόμιο, έτοιμοι να πάρετε την πτήση σας πίσω στο σπίτι. Ωστόσο, εάν θέλετε να μείνετε μία ή δύο επιπλέον ημέρες στη Βουδαπέστη, θα χαρούμε πολύ να παρατείνουμε τη διαμονή σας. 
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
 • Άντονι Σ.

  Μαρτυρικά αστέρια

  Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

 • Γιάννης

  Μαρτυρικά αστέρια

  Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

 • Tiberiu

  Μαρτυρικά αστέρια

  Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα