Ομαδικό Ταξίδι Gay: Ιστιοπλοΐα από την Κέρκυρα στη Λευκάδα

Gay Group Trip:

Sailing From Corfu To Lefkas

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Σε αυτό το γκέι ομαδικό ταξίδι θα ανακαλύψετε  Η Κέρκυρα, η Παλαιοκαστρίτσα, οι Παξοί, η Πρέβεζα, το Φισκάρδο, το Νυδρί και η Λευκάδα όλα με βάρκα, πλέοντας τα γαλάζια κύματα σε ένα αποκλειστικό gay πανί.

Τα Ιόνια νησιά της Ελλάδας είναι μια συναρπαστική συλλογή από όρμους, λιμάνια, παραλίες, μικρές πόλεις και χωριά που είναι υπέροχα για εξερεύνηση και ανακάλυψη. Κάθε νησί έχει τη δική του μοναδική ιστορία να διηγηθεί καθώς και ένα ξεχωριστό γραφικό τοπίο. 

 

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό Ταξίδι Gay: Ιστιοπλοΐα από την Κέρκυρα στη Λευκάδα
Ομαδικό Ταξίδι Gay: Ιστιοπλοΐα από την Κέρκυρα στη Λευκάδα
Ομαδικό Ταξίδι Gay: Ιστιοπλοΐα από την Κέρκυρα στη Λευκάδα
Ομαδικό Ταξίδι Gay: Ιστιοπλοΐα από την Κέρκυρα στη Λευκάδα
Ομαδικό Ταξίδι Gay: Ιστιοπλοΐα από την Κέρκυρα στη Λευκάδα

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Gay Corfu City Guide
Ημέρα 1: Κέρκυρα
Θα σας καλωσορίσει στο αεροδρόμιο ένας από τους εκπροσώπους μας και θα σας οδηγήσει στο Harmony V. Το πλήρωμα θα σας καλωσορίσει στο πλοίο και θα σας δείξει στο δωμάτιό σας. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όλους τους συναδέλφους σας ναυτικούς πριν απολαύσετε ένα υπέροχο δείπνο σε μια ιστορική πόλη. 
Ελλάδα
2η μέρα: Παλαιοκαστρίτσα
Τη δεύτερη μέρα, θα πλέετε στα ελληνικά νησιά που βρίσκονται στην ανατολική ακτή της Κέρκυρας. Κατά την άφιξή σας στην Παλαιοκαστρίτσα, θα κάνετε μια βόλτα μέχρι το παλιό φρούριο για να δείτε την υπέροχη θέα στον κόλπο πριν επιστρέψετε στο πλοίο. 
Παξοί Ελλάδα
3η μέρα: Παξοί
Το πλοίο θα πλεύσει στο νησί των Παξών, όπου θα μπορείτε να περιπλανηθείτε στους δρόμους της εκπληκτικής πρωτεύουσας του νησιού, του Γάιου. Εδώ θα βρείτε όμορφη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική, τις γαλάζιες σπηλιές των Παξών και τις πλακόστρωτες παραλίες. 
Αλμυρά αγόρια
Ημέρα 4: Πρέβεζα
Την τέταρτη μέρα θα πλέετε περαιτέρω στα καταγάλανα κύματα, απολαμβάνοντας τον ήλιο της Μεσογείου πριν ρίξετε άγκυρα στην Πρέβεζα. Αυτή η μικρή πόλη είναι γνωστή για την όμορφη λευκή παραλία της, και εδώ θα απολαύσετε ένα μπάρμπεκιου με τους συναδέλφους σας ναυτικούς.  
Φισκάρδο
5η μέρα: Φισκάρδο
Σήμερα θα πλεύσουμε από την Πρέβεζα για την όμορφη πόλη του Φισκάρδου, που βρίσκεται στο νησί της Κεφαλονιάς. Το Φισκάρδο αναφέρεται συχνά ως το St. Tropez της Ελλάδας: πολλές διασημότητες έχουν φωτογραφηθεί να απολαμβάνουν τις γραφικές παραλίες. Εδώ θα δειπνήσετε σε μια τοπική ταβέρνα.  
Νυδρί - Ελλάδα
6η μέρα: Νυδρί
Η επόμενη στάση στο ταξίδι σας θα είναι το χωριό Νυδρί, ανάμεσα στους λόφους στο νησί της Λευκάδας. Το χωριό είναι απολύτως εκπληκτικό και μπορείτε να το περπατήσετε σε μόλις 20 λεπτά. Θα μείνετε στο Νυδρί μια νύχτα και θα απολαύσετε ένα γεύμα σε ένα από τα ιδιωτικά νησιά. 
Λευκάδα Ελλάδα
Ημέρα 7: Λευκάδα
Θα πλεύσουμε περαιτέρω στα ελληνικά νησιά και θα αγκυροβολήσουμε στο νησί της Λευκάδας. Στην αρχαία πόλη της Λευκάδας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα και να εξερευνήσετε όλη την ομορφιά και την ιστορία της. 
Ημέρα 8: Αναχώρηση
Θα σας παραλάβουν από το Harmony V και θα σας οδηγήσουν στο αεροδρόμιο, έτοιμοι να πάρετε την πτήση σας πίσω στο σπίτι.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
 • Άντονι Σ.

  Μαρτυρικά αστέρια

  Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

 • Γιάννης

  Μαρτυρικά αστέρια

  Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

 • Tiberiu

  Μαρτυρικά αστέρια

  Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα