Φοίνιξ Γκέι Σάουνες

Φοίνιξ Γκέι Σάουνες

Εδώ είναι οι καλύτερες σάουνες γκέι στο Φοίνιξ. Υπάρχουν δύο για να διαλέξετε - αναζητήστε το μεγάλο κόκκινο X.

Γκέι σάουνα και ιδιωτική λέσχη ανδρών στο Φοίνιξ για 40+ χρόνια. Το FLEX Phoenix διαθέτει πισίνα, χώρο ηλιοθεραπείας, τζακούζι, σαλόνια βίντεο, ερμάρια, ντους, ιδιωτικές καμπίνες.

Ανοιχτό 24 ώρες. Η συνδρομή μιας ημέρας είναι διαθέσιμη και σας δίνει είσοδο έως και 24 ώρες. Το FLEX διοργανώνει ειδικές εκδηλώσεις σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα τις Κυριακές.

Χαρακτηριστικά

πισίνα, τζακούζι, σάουνα, χαμάμ, χώρο ηλιοθεραπείας, καμπίνες χαλάρωσης

Ενημερώθηκε: 15-Ιαν-2019

1517 S Black Canyon Highway, Φοίνιξ

Καθημερινή: 24 ώρες
Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

3.0
Βαθμολογία κοινού

Από 65 ψήφους Ψηφίστε

Γκέι σάουνα και γυμναστήριο, που βρίσκεται λίγα τετράγωνα μακριά από την κεντρική γκέι περιοχή του Φοίνιξ. Ο χώρος περιγράφει τον εαυτό του ως ιδιωτικό κλαμπ υγείας ανδρών: μεγάλο κρεοπωλείο και φιλικό.

Το CHUTE διαθέτει δύο σαλόνια βίντεο, ένα μικρό αλλά καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, χαμάμ και δύο χώρους ντους. Υπάρχουν ιδιωτικές καμπίνες και πολλά «εξειδικευμένα» δωμάτια και σκοτεινές γωνίες για να διασκεδάσετε και μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και εξοπλισμού για να δοκιμάσετε.

Τα παιδιά εδώ είναι καθαρά, κατάλληλα και συχνά αποτελούν μέρος της κοινότητας δέρματος, αρκούδας, μπλε γιακά και φετίχ. Διατίθενται ποτά και σνακ. Ψάξτε για το μεγάλο κόκκινο X έξω.

Ενημερώθηκε: 17-Ιαν-2022

1440 E Indian School Rd, Φοίνιξ


3.1
Βαθμολογία κοινού

Από 46 ψήφους Ψηφίστε

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.