Ομοφυλοφιλικοί σύλλογοι κρουαζιέρας της Σεούλ

Ομοφυλοφιλικοί σύλλογοι κρουαζιέρας της Σεούλ

Θέλετε να παίξετε πιο σκληρά; Ακολουθεί μια συλλογή γκέι κρουαζιέρας & φετίχ κλαμπ στη Σεούλ. Ελέγξτε επίσης με τους ντόπιους για μέρη που πρέπει να πάτε.

Γκέι σάουνες στη Σεούλ παρατίθενται σε ξεχωριστή σελίδα.

Itaewon

Αύριο:  Όλη η Γυμνή Ημέρα

Χωρίς εγκαταστάσεις σάουνας, το Equus είναι περισσότερο κρουαζιερόπλοιο για ομοφυλόφιλους άντρες, που βρίσκεται κοντά στην γκέι νυχτερινή ζωή της Σεούλ στο Itaewon. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ερμάρια, χώρο κρουαζιέρας, σκοτεινό δωμάτιο και καμπίνες.

Οι θεματικές βραδιές περιλαμβάνουν Εσώρουχα, Γυμνά και SM - ελέγξτε τον ιστότοπο για την ατζέντα. Οι αλλοδαποί πληρώνουν τις ίδιες τιμές με τους ντόπιους. Ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Από το σταθμό Itaewon, στρίψτε δεξιά στο πυροσβεστικό σταθμό, περάστε το σοκάκι του Homo Hill και πάρτε το τρίτο σας αριστερά. Πηγαίνετε ευθεία για ένα μπλοκ, το Equus βρίσκεται σε μια γωνία στα αριστερά σας.

πλησιέστερος σταθμός: Itaewon (Έξοδος 3)

Χαρακτηριστικά

λαβύρινθος, χαλαρωτικές καμπίνες, σκοτεινό δωμάτιο

Ενημερώθηκε: 16-Απρ-2021

서울특별시 서초구 강남대로 545-18, Σεούλ

Καθημερινή: 24 ώρες
Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

3.5
Βαθμολογία κοινού

Από 112 ψήφους Ψηφίστε

Gay «jjimjilbang» (κρουαζιερόπλοιο) που έκανε πρωτοσέλιδα το 2015 επειδή παραδέχτηκε ότι έχει αυστηρή πολιτική πόρτας που επέτρεπε την είσοδο μόνο σε νεαρούς Κορεάτες και γυμναστές που δεν ταιριάζουν στο Κορέας.

Οι εγκαταστάσεις στο Black περιλαμβάνουν θυρίδες με σύστημα πληκτρολογίου, ντους, μπάνια, αίθουσα τηλεόρασης / καπνίσματος, ιδιωτικές καμπίνες και σκοτεινό δωμάτιο. Ο Μαύρος είναι πολύ γεμάτος και ιδιαίτερα απασχολημένος τα σαββατοκύριακα. Ανοιχτό 24 ώρες.

Από τον σταθμό Sinnonhyeon του μετρό (Έξοδος 3), πάρτε την πρώτη στροφή αριστερά προς τα κάτω Gangnam-daero 112-gil. Συνεχίστε σε αυτόν τον δρόμο μέχρι να βρείτε ένα δρομάκι στα αριστερά.

πλησιέστερος σταθμός: Σινόνχιεον

Χαρακτηριστικά

λαβύρινθος, χαλαρωτικές καμπίνες, σκοτεινό δωμάτιο

Ενημερώθηκε: 21-Νοε-2019

Gangnam-daero 114-gil, Σεούλ

Καθημερινή: 24 ώρες
Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

2.6
Βαθμολογία κοινού

Από 31 ψήφους Ψηφίστε

Γκάνγκναμ 강남

Φιλικό κρουαζιερόπλοιο στην περιοχή Γκάνγκναμ, όπου συχνάζουν νεότεροι, πιο μυώδεις και αρκούδες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σκοτεινό δωμάτιο, ιδιωτικές καμπίνες, ντους. Στη ρεσεψιόν παρέχονται προμήθειες ασφαλείας.

Το SHELTER είναι ανοιχτό 24 ώρες τα σαββατοκύριακα. Περιμένετε μετά το ωράριο πλήθος από τα κλαμπ. Διοργανώνει κανονικές θεματικές βραδιές.

Πάρτε το μετρό (γραμμή 7) για το σταθμό Nonhyeon. Από την έξοδο 5, περπατήστε προς το βολικό κατάστημα "Αγορά The Way", στρίψτε δεξιά στη γωνία. Περπατήστε προς το τέλος του δρόμου και μετά στρίψτε δεξιά απέναντι από το Tomato Gym. Ψάξτε για είσοδο σε ένα καταπράσινο κτίριο # 18-2.

πλησιέστερος σταθμός: Nonhyeon (Έξοδος 5)

Χαρακτηριστικά

χαλαρωτικές καμπίνες, σκοτεινό δωμάτιο

Ενημερώθηκε: 29-Ιαν-2021

near Nonhyeon Station, Gangnam, Σεούλ

Καθημερινή: 16:00 - 00:00
Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

3.4
Βαθμολογία κοινού

Από 58 ψήφους Ψηφίστε

Σεούλ · γκέι μασάζ σε άλλες περιοχές

Φιλικό κρουαζιερόπλοιο στην περιοχή Sinchon. Οι εγκαταστάσεις στο Prince περιλαμβάνουν ερμάρια, ντους, αίθουσα τηλεόρασης, σαλόνι, 3 μεγάλα δωμάτια, 14 ιδιωτικές καμπίνες και δωρεάν Wi-Fi. Οι ξένοι καλωσορίζονται. Ανοιχτό 24 ώρες.

Από το σταθμό Sinchon, πάρτε την έξοδο 8 και περπατήστε ευθεία για 3-4 λεπτά, θα δείτε μια πινακίδα σε έναν λευκό πίνακα. Ο Prince βρίσκεται στον 3ο και τον 4ο όροφο αυτού του κτηρίου.

πλησιέστερος σταθμός: Sinchon (Έξοδος 8)

Χαρακτηριστικά

πρόσβαση στο internet, λαβύρινθος, χαλαρωτικές καμπίνες, σκοτεινό δωμάτιο

Ενημερώθηκε: 29-Ιαν-2021

near Sinchon Station (Exit 8), Σεούλ

Καθημερινή: 24 ώρες
Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

3.4
Βαθμολογία κοινού

Από 63 ψήφους Ψηφίστε

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή έχει αλλάξει κάτι και δεν έχουμε ακόμη ενημερώσει τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.