Healing Touch Spa
TravelGay σύσταση Healing Touch Spa
Healing Touch Spa
Κάντε κλικ για ψηφοφορία
Rating: 3.8/ 5. Από την ψήφο 36.
Παρακαλώ περιμένετε...

Healing Touch Spa

56A-B, Jalan Pingai, Taman Pelangi, Johor Bahru, Malaysia, 80400  χάρτη 

Ιδρύθηκε το 2013, το Healing Touch Spa ήταν ένα από τα πρώτα ιαματικά λουτρά ανδρών στο Johor Bahru. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν σουηδικά, τέσσερα χέρια, Shiatsu, μασάζ κόκκινου κρασιού, απολέπιση σώματος, κερί αυτιών κ.λπ.

Το Healing Touch είναι το πρώτο μέρος που προσφέρει περιποιήσεις μασάζ με κόκκινο κρασί στη Μαλαισία. Το μασάζ κόκκινου κρασιού υποτίθεται ότι βοηθά στη διατήρηση της καλής κυκλοφορίας του αίματος και στην ανακούφιση του στρες.

Διατίθεται υπηρεσία εκτός κλήσης.

Χαρακτηριστικά

μασάζ, σπα

Ενημερώθηκε: 21-Νοε-2019
3.8
Βαθμολογία κοινού

Από 36 ψήφους


καθημερινή: 12:00 - 00:30
Σαββατοκύριακο: 12:00 - 01:00

αναφέρετε λανθασμένες πληροφορίες
προσθέστε ένα συμβάν

Travel Gay Φωτογραφίες κοινότητας 0

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας

Με τη μεταφόρτωση, μας παραχωρείτε ένα άδεια για να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες ελέγχονται για να μπορούν να τις δουν άλλα άτομα.


Travel Gay Κριτικές για το Healing Touch SpaΑφήστε την κριτική

 1. K Kelvin

  «Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει την κυκλοφορία του αίματος μας και να ανακουφίσει το άγχος μας».

  16-Apr-2023
 2. A Ανδρέας
  Μπορεί να είναι καλύτερο

  «Η ρεσεψιόν του σπα ήταν αρκετά εντυπωσιακή και όμορφα διακοσμημένη. Δυστυχώς, ο διευθυντής ήταν σαρκαστικός, σκύλος και φορούσε πλαστικό χαμόγελο προς τους πελάτες. Ο συνοδευτικός μου φίλος απενεργοποιήθηκε από τη στάση του και έφυγε. Προσελκύθηκα σε έναν μασέρ στο άλμπουμ φωτογραφιών, οπότε δοκίμασα την υπηρεσία του. Ήταν αρκετά γοητευτικός, με έφερε σε ένα μικρό δωμάτιο χωρίς κατάλληλο κρεβάτι. Το μασάζ του ήταν εντάξει, μόλις μισή ώρα. Ασχολήθηκε με «ειδική» υπηρεσία μαζί μου. Αργότερα με οδήγησε σε μια κοινόχρηστη τουαλέτα για ντους και στη συνέχεια επέστρεψε σε αυτό το μικροσκοπικό δωμάτιο, καθισμένος μαζί του και κουβέντα λίγο γιατί ακόμα λίγο για 20 λεπτά για να ολοκληρώσω τη συνεδρία μιας ώρας. Το σπα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αν ο διευθυντής είχε καλύτερη ικανότητα PR και οι μασέρ είχαν καλύτερη εκπαίδευση και πιο ικανοποιητικές υπηρεσίες στους πελάτες.

  30-Ιουν-2019
 3. E ED
  Τίποτα φανταστικό αλλά πολύ συνηθισμένο

  «Πρώτον, ο τύπος που συνήθως επανδρώνει τη ρεσεψιόν τείνει να μιλά πίσω από την πλάτη του πελάτη και τον βρίσκω αρκετά σαρκαστικό και σκύλα. Το είδος της στάσης της ντίβα που θα περιμένατε από μια πριγκίπισσα ούτως ή άλλως.

  Πρέπει να πω ότι οι ικανότητές τους στο photoshop είναι φανταστικές, επειδή τα παιδιά φαίνονται τόσο άπαχα, μυώδη και καθαρά. Τώρα αν μπορούσα μόνο να κάνω τη φωτογραφία να με μασάζ αντί .. "

  17-Ιουν-2019
 4. A άλβερτος
  Θλιβερή εμπειρία

  «Το βασικό μασάζ ήταν μόνο για λίγα λεπτά. Το υπόλοιπο του χρόνου ήταν η ικανοποίηση του μασέρ που προσπαθούσε να αποσύρει χρήματα από τον πελάτη που
  ήταν πραγματικά μια σκληρή προσέγγιση. «

  04-Mar-2018
 5. E κακό
  Αβολος

  «Μπήκε στο μαγαζί και μου υποδέχτηκε μια μυρωδιά καπνού τσιγάρου στο λόμπι. Ο διευθυντής μου παρακολούθησε με ευγενικά λόγια, ανάμεσα στο να τρέχει να φωνάζει στους μασέρ και να χτυπάει τον ρεσεψιονίστ του.

  Μου δόθηκε ένα άλμπουμ φωτογραφιών για να διαλέξω έναν μασέρ και ήμουν απογοητευμένος όταν ο επιλεγμένος μασέρ μου φαινόταν μεγαλύτερος και λιγότερο μυώδης από ό, τι απεικονίζεται στην εικόνα, αλλά φαινόταν τόσο χαρούμενος που με επέλεξε που δεν είχα την καρδιά να τον στείλω πίσω.

  Θα πρότεινα να τα κοιτάξω αυτοπροσώπως, αλλά δεν μου προσφέρθηκε αυτή η επιλογή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, κάθε μασέρ που είχα την ευκαιρία να δω, μουτζούρωσε.

  Επίσης, δεν ελήφθησαν μέτρα για να βοηθήσουν τους πελάτες να αποφύγουν ο ένας τον άλλον. Συνάντησα αρκετούς άλλους πελάτες που έφυγαν και μπήκαν στα δωμάτια και τις εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου μου εκεί.

  Το μασάζ μου ήταν μέτριο.

  Για την ποιότητα του μασάζ, τη δυσάρεστη ατμόσφαιρα και τις βαρύτατες φωτογραφίες, ένιωσα ότι δεν άξιζε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν. Είναι απίθανο να επιστρέψω ποτέ. "

  27-Nov-2017
 6. A Andy
  Ωραίο καθαρίστε πολλές επιλογές

  "Πολύ φιλικό και καθαρό μέρος."

  20-Ιουλ-2017
 7. T αντωνάκης
  καλά εκπαιδεύστε με καλή εμπειρία και καλή εξυπηρέτηση

  «Μου χαιρέτησε ο Μάρκος με τις συστάσεις του, πήρα ένα χαριτωμένο μασέρ. Μου αρέσει το ποδόλουτρο των 10 λεπτών. Είμαι εντυπωσιασμένος με τις ικανότητές του στο τρίψιμο και το μασάζ. Μετά το μασάζ έχω έναν καλό ύπνο όταν φτάνω στο σπίτι. Ελπίζω ότι η επόμενη επίσκεψή μου θα κάνει το ίδιο για μένα. "

  07-Ιουν-2017
 8. K ΚΙΛΟ
  Προσφορές στον ιστότοπο διαφορετικές από τις πραγματικές

  «Η τιμολόγηση ιστοτόπου στο επίσημο HTSpa είναι διαφορετική από την πραγματική. Είναι πιο ακριβό. Το δωρεάν λουτρό ποδιών 10 λεπτών είναι τέχνασμα, το προσωπικό ισχυρίστηκε ότι αυτό δεν είναι διαθέσιμο για κανονικό μασάζ. Γιατί λοιπόν να δημοσιεύσετε πρώτα; "

  13-Μαΐου-2017
 9. k kevin
  καλύτερο κέντρο μασάζ gay στην jb Μαλαισία

  «Λατρεύω το μέρος είναι καθαρό, ωραίο σέρβις, καλό μασάζ, καλύτερα πακέτα προώθησης. Κοντά σε ένα τεράστιο σούπερ μάρκετ, πολλά καφέ και εστιατόρια γύρω. Wasy για να επιστρέψετε στην πλατεία της πόλης ή στη Σιγκαπούρη. Το καλύτερο κέντρο μασάζ gay στο jb Μαλαισία. Θα φέρω ξανά όλους τους γκέι φίλους μου εδώ.

  06-Ιουλ-2016
 10. k Ken
  Καλή υπηρεσία μασέρ εδώ

  "Δοκίμασα το Healing Touch Spa μασάζ τις προάλλες και είχα μια ευχάριστη εμπειρία μασάζ με έναν χαριτωμένο θεραπευτή από τις Φιλιππίνες. Είχε πολύ καλές δεξιότητες και με έκανε να χαλαρώσω. Ελπίζω να είναι ακόμα εκεί στην επόμενη ανατροφή μου." :) «

  06-Ιουλ-2016
βαθμολογία κοινού:
κάντε κλικ για ψήφο:
Rating: 3.8/ 5. Από την ψήφο 36.
Παρακαλώ περιμένετε...

Γράψτε ένα σχόλιο ή κριτική για το Healing Touch Spa

Η εμπειρία και τα σχόλιά σας μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν άλλους γκέι ταξιδιώτες.

Το επώνυμο και η διεύθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιευτούν.
Υποβάλλοντας μια κριτική, συμφωνείτε να προστεθείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας.
Εισαγάγετε προσεκτικά τη διεύθυνση email σας - ενδέχεται να στείλουμε ένα αίτημα επαλήθευσης.
ΔΕΝ θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν.
Ελέγχουμε κάθε κριτική πριν από τη δημοσίευση.
Μπορείς να διαβάσεις πολιτική εποπτείας και εικόνας μας εδώ.