Kawayu Spa & Sauna
TravelGay πρόταση Kawayu Spa & Sauna
Κάντε κλικ για ψηφοφορία
Rating: 3.3/ 5. Από την ψήφο 51.
Παρακαλώ περιμένετε...

Kawayu Spa & Sauna

10 Xingyi Road, Ln 300, Beitou District, Taipei, Taiwan  χάρτη 

Στην περιοχή Beitou, το Kawayu («Chuan Tang») είναι ένα σπα για άντρες, γυμνό και αυθεντικό ιαπωνικό περιβάλλον. Ανοιχτό 24 ώρες.

Εκτός από μια υπαίθρια φυσική πισίνα ζεστού νερού, υπάρχει χώρος ντους, χαμάμ, τζακούζι και μπανιέρα κρύου νερού. Όλοι πηγαίνουν κομάντο, οπότε δεν μπορείτε να ντρέπεστε εδώ. Οι ξένοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Υπάρχουν πολλά σπα σε αυτήν την περιοχή και οι πινακίδες είναι στα κινέζικα, οπότε βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Αγοράστε ένα εισιτήριο και περπατήστε στο δρομάκι μετά το εστιατόριο. Στα αριστερά σας, θα δείτε την είσοδο του σπα και ένα προσωπικό που συλλέγει εισιτήρια. Διατίθενται ερμάρια κερμάτων, αλλά μπορούν να γεμίσουν κατά τις ώρες αιχμής.

Πάρτε το MRT προς το σταθμό Beitou και μετά ταξί, ή κατεβείτε στο σταθμό Shipai (3 στάσεις πριν από το Beitou) και πιάστε το λεωφορείο # 508, 535 ή 536 μπροστά από την China Trust Bank. Από εκεί, είναι 11 στάσεις για το "Shin Yi 3", το οποίο απέχει 50μ. Από την είσοδο του σπα.

Hot (Springs) tip: Περάστε πάνω από 400TWD στο εστιατόριο για να λάβετε δωρεάν εισιτήριο για την ιαματική πηγή. Δοκιμάσαμε το σετ μενού και ήταν υπέροχο. Το εστιατόριο έχει υπέροχη θέα στο ρέμα και υπέροχη ατμόσφαιρα.

Χαρακτηριστικά

χαμάμ, μασάζ, σπα

Ενημερώθηκε: 21-Ιουλ-2020
3.3
Βαθμολογία κοινού

Από 51 ψήφους


καθημερινή: 24 ώρες
Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

αναφέρετε λανθασμένες πληροφορίες
προσθέστε ένα συμβάν

Travel Gay Φωτογραφίες κοινότητας 0

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας

Με τη μεταφόρτωση, μας παραχωρείτε ένα άδεια για να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες ελέγχονται για να μπορούν να τις δουν άλλα άτομα.


Travel Gay Κριτικές για το Kawayu Spa & SaunaΑφήστε την κριτική

 1. j jon
  μη ενημερωμένες πληροφορίες

  «Αυτό ήταν αρκετά δημοφιλές στους ομοφυλόφιλους κάποτε, αλλά άλλαξαν το χαμάμ μερικά χρόνια πίσω, και τώρα, σχεδόν καθόλου ομοφυλόφιλοι έρχονται εδώ. Αντ 'αυτού, πηγαίνετε στο huang chi, το οποίο εξακολουθεί να προστατεύεται από μεγάλο αριθμό ομοφυλόφιλων ανδρών.

  28-Nov-2019
 2. A Αδάμ
  Καλύτερα από τον Χουάνγκ Ντινγκ, αλλά λιγότερους ομοφυλόφιλους

  «Έφτασε την Παρασκευή 3μμ την ίδια ημέρα & ώρα την εβδομάδα πριν από τον Χουάνγκ Ντινγκ. Ο Χουάνγκ Ντινγκ σχεδόν όλα τα παιδιά ήταν γκέι. Εδώ οι περισσότεροι άνθρωποι ευθεία και πολύ ηλικιωμένο πλήθος. Δεν υπάρχουν χαμόγελα και καμία επαφή με τα μάτια εδώ. Μικρότερο ατμόλουτρο εδώ με ακόμη λιγότερες πιθανότητες να παίξετε. Αλλά συνολικά καλύτερες εγκαταστάσεις για χαλάρωση "

  10-Mar-2017
 3. B Bryan
  Singapore

  «Νομίζω ότι η δήλωση ότι TravelGayΗ Ασία δημοσίευσε με το σύνδεσμο στο Kawayu Spa και είπε ότι πρέπει να αφαιρεθεί ένα δημοφιλές ζεστό ιαματικό νερό. Αυτή η θερμή πηγή δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτη γκέι. Οι περισσότεροι από τους ντόπιους πηγαίνουν 皇鼎 τώρα. Μόνο οι τουρίστες που οδηγούν σε παραλείψεις πηγαίνουν στο 川 汤 (Kawayu. Μετά την ανακαίνιση, το αγαπημένο ξύλινο ατμόλουτρο όπου λαμβάνει χώρα η περισσότερη δράση αντικαταστάθηκε από ένα γυάλινο ατμόλουτρο και οι άνθρωποι έξω μπορούν να δουν τι συμβαίνει μέσα τους. τον χώρο της πισίνας και επιθεωρήστε. Πολύ γκέι εχθρικό ...

  Gay 池 επίσης γκέι εχθρικό με κουδούνι συναγερμού στο ατμόλουτρο για να ανησυχεί οποιαδήποτε ακατάλληλη ενέργεια. Ωστόσο, εξακολουθεί να προσελκύει αρκούδες και θείους. Παρατηρήστε μερικές ενέργειες στην τουαλέτα. Μαντέψτε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις προειδοποιήσεις. Αν ψάχνετε για άνδρες που είναι κατάλληλοι ή μυϊκοί, αυτό δεν είναι το σωστό μέρος εκτός εάν κατά τη διάρκεια της γκέι υπερηφάνειας ή οποιασδήποτε περιόδου αιχμής ταξιδιού, όπου πολλοί τουρίστες έρχονται εδώ είτε άλλη καυτή πηγή πολύ κόσμο ή δεν γνωρίζουν are。 “

  24-Ιουλ-2016
 4. R Ryan
  Ο παππούς του Gay hotsprings

  "Μου. Πρώτο ταξίδι στην Ταϊπέι το 2006 με πήγαν σε πολλά τρελά μέρη: Jump for Follow Me, ένα σπίτι στο σπίτι και η τελευταία στάση ήταν εδώ. Τότε ήταν τρελό. Κάθε είδος άντρας ήταν εκεί twink's, μυών, αρκούδων, λευκών / τουριστών. Θα μπορούσατε να πάτε στο ατμόλουτρο και να χτυπήσετε ή περισσότερο. Όλα αυτά άλλαξαν. Το έχουν καταστήσει σαφώς πιο οικογενειακό. Τα ξύλινα τοιχώματα των ατμόλουτρων έχουν αντικατασταθεί με γυάλινο γυαλί, έτσι ώστε το αφεντικό να μπορεί να δει τι συμβαίνει στο πλάι. Μπορείς να φλερτάρεις ίσως να πάρεις έναν αριθμό, δεν είναι πια δράση. Μια φορά πήγα εκεί στις 0600 π.μ. Τρεις άντρες χωρίς δόντια που μας κοιτάζουν. Χωρίζουμε. Πριν από 6 χρόνια ήταν ένα πάρτι, τώρα είναι ένα μέρος με ευθεία άτομα. Πέρασμα"

  17-Apr-2016
 5. P Πακχουάνγκ
  Ανακαινισμένο. Δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτο γκέι

  «Σοβαρά, μην πας εκεί. Επί του παρόντος, υπήρξε ένα πρόβλημα στο Διαδίκτυο που καθιστά αυτό το μέρος πλέον φιλικό προς εμάς. Είναι καλό εάν θέλετε να απολαύσετε την καυτή πηγή, αλλά πραγματικά όχι για κρουαζιέρες (ειδικά επειδή υπάρχουν πολλά παιδιά και παιδιά). Τώρα οι περισσότεροι γκέι της Ταϊβάν αποφεύγουν αυτό το μέρος. Μπορείτε πάντα να πάτε Huang Chi ή Huang Ding (βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό) "

  28-Δεκ-2015
 6. D Dennis
  Γκέι; Μόνο αρσενικό.

  «Όλοι οι άντρες και όλοι γυμνοί, αλλά δεν είδα κανένα αποδεικτικό στοιχείο για κάτι gay. Υπήρχαν μικρά παιδιά εκεί με τους πατέρες τους όταν έφτασα (Κυριακή 6 μ.μ.). Μέχρι τις 8 μ.μ. ήταν όλοι ενήλικες, πολλά χαριτωμένα παιδιά στη δεκαετία του 20 και άλλα έως περίπου 70. Πολλά ωραία σώματα για να το κοιτάξω, αλλά δεν είδα καμία ένδειξη για συγκινητικό, πολύ λιγότερο σεξουαλικό. Μόνο οι ντόπιοι μουλιάζουν και κάθονται γύρω μιλώντας μεταξύ τους. Πολύ μικρή εγκατάσταση, περίπου 150 τετραγωνικά μέτρα συνολικά, με τέσσερις πισίνες διαφορετικών θερμοκρασιών. Ήμουν ο μόνος Δυτικός εκεί. Δεν άκουσα αγγλικά όλη τη νύχτα. Όπως και στις άλλες θερμές πηγές, πρέπει να φέρετε τη δική σας πετσέτα - μια δυσάρεστη έκπληξη αν περίμενε να είναι σαν σάουνα. "

  29-Nov-2015
 7. I Ιβάν
  Πώς να πάτε εκεί

  «Από το σταθμό Shipai MRT πάρτε το λεωφορείο με αριθμό 508/535/536 (δίπλα στο KFC) για τη στάση λεωφορείου" Xingyi Rd 3 "(ή στάση λεωφορείου" Xing Yi Lu San "στο Nokia Here Map). Είναι στον δρόμο Xingyi και διαρκεί περίπου 10-12 στάσεις.
  Περπατήστε περίπου 100μ. Δεν θα υπάρχει κανένα αγγλικό, οπότε πρέπει πρώτα να ελέγξετε τον ιστότοπο για να εξοικειωθείτε και να απομνημονεύσετε το λογότυπό του και το κινεζικό του όνομα και να αναζητήσετε την παρόμοια εικόνα όταν φτάσετε εκεί. "

  06-Nov-2015
 8. K Kel
  Χρησιμοποιήστε το κινεζικό όνομα "Chuan Tang" για να λάβετε βοήθεια από τους ντόπιους

  «Είμαι από τον Σαν Φραν. Επισκέφτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2015 ... όχι έναν πολυτελή προορισμό, σίγουρα περισσότερο από ένα τοπικό σημείο. Κάτι δροσερό που βρίσκεται στους λόφους, αλλά ξέρετε ότι μετά την προσπάθεια / ταξίδι για να φτάσετε εκεί, δεν πρέπει να περιμένετε τίποτα περισσότερο από 3 στα 5 αστέρια στον καλύτερο προορισμό.

  Η ομοφυλοφιλική ατμόσφαιρα είναι σίγουρη. Το πλήθος δεν είναι κρέμα της σοδειάς. Οι άντρες από τα μέσα της δεκαετίας του 20 έως το λιγότερο σε σχήμα 40s, 50s, 60s όλα κρέμονται άνετα γυμνοί εδώ. Το ατμόλουτρο στο δωμάτιο είναι εκεί όπου μπορείτε να διασκεδάσετε.

  Το MRT ήταν το πιο οικονομικό μέσο για να φτάσετε εκεί. Αν κατεβείτε στις στάσεις BeiTou ή XinBeiTou, θα είχατε πάει πολύ μακριά και η έξοδος σε οποιαδήποτε από αυτές τις στάσεις απαιτεί 500NT ή έτσι ταξί στο λόφο ήταν αυτό που μου έλεγαν οι υπάλληλοι σε αυτές τις εξόδους MRT παρόλο που το ξενοδοχείο μου είπε Αυτές ήταν οι σωστές εξόδους για τις ιαματικές πηγές BeiTou.

  Η έξοδος ShiPai MRT (3 στάσεις πριν από το BeiTou στην κόκκινη γραμμή # 2 στο χάρτη διαδρομής MRT σας) είναι ευκολότερη και μπορείτε να πάρετε δημόσια λεωφορεία # 508, # 535, # 536 από αυτήν την έξοδο ShiPai. Προχωρήστε προς το εστιατόριο Kentucky Fried Chicken (KFC καθώς οι ντόπιοι το αναφέρονται) απέναντι από το σταθμό MRT και η στάση του λεωφορείου είναι ακριβώς μπροστά. Είναι ίσως μια διαδρομή 10-15 με λεωφορείο σε έναν γραφικό λόφο κατοικιών για να φτάσετε σε αυτό το σπα. Φτάνετε στο Xin Yi Road 4 (μετά από shin Yi 1,2,3 δρόμους) απέναντι από έναν πωλητή οδών φρούτων / λαχανικών (που είναι όπου παίρνετε τα ίδια λεωφορεία για να επιστρέψετε στο MRT ... η στάση του λεωφορείου επιστροφής είναι μπροστά μιας οδοντιατρικής επιχείρησης που ονομάζεται Model's Smile απέναντι από το ShiPai MRT). Μόλις βγείτε από το λεωφορείο, περπατήστε μπροστά ίσως για δύο λεπτά και κάντε μια δεξιά κατηφόρα ... είναι κάπως μακρύς απότομος περίπατος και λίγο δύσκολο να καταλάβετε οδηγίες, αλλά μην ντρέπεστε να ρωτήσετε τους ντόπιους στους δρόμους από τότε είναι συνήθως ευτυχείς να βοηθήσουν.

  Αφού το βρείτε, ξεγυμνώστε και απολαύστε τη μέρα όλων των ανθρώπων, όλα γυμνά, απλά κρέμονται στην εμπειρία του αερακιού ... Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος θα κατευθυνόταν εδώ μέσα στη νύχτα, για μένα είναι εκπληκτικό που είναι 24ωρη επιχείρηση. "

  12-Οκτ-2015
 9. K Kel
  Ρίνο το χαμάμ

  «Έχω την 1η Αυγούστου 2015, όπου βρήκα το δωμάτιο ροής να έχει αντικατασταθεί με δύο υδρομασάζ. Το μέρος κυρίως θείος, ίσως πήγα σε λάθος χρόνο. Το μέρος είναι καθαρό. "

  03-Aug-2015
 10. M Χελιδόνι
  πραγματικά ασιατική εμπειρία σπα και άνοιξη

  «Αν απολαμβάνετε ένα γνήσιο σπα και ιαματικές πηγές, καθισμένοι σε μια πισίνα κοντά σε πολλούς άντρες με γυμνά σώματα όλων των τύπων, αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος ανάμεσα σε καταπράσινα βουνά. Μπανιέρα με ζεστό νερό 42 ° C, ατμόλουτρο γεμάτο ζεστούς άντρες. Το νερό σε κάνει να κουράζεις όταν μένεις στην πισίνα περισσότερο. έξω από την πισίνα δεν υπάρχουν καθίσματα διαθέσιμα για να καθίσετε? αλλά ένιωσα απόλυτα υπέροχα μετά από αρκετά λουτρά και το δέρμα μου ένιωθε υπέροχο. "

  17-Nov-2014
βαθμολογία κοινού:
κάντε κλικ για ψήφο:
Rating: 3.3/ 5. Από την ψήφο 51.
Παρακαλώ περιμένετε...

Γράψτε ένα σχόλιο ή κριτική για το Kawayu Spa & Sauna

Η εμπειρία και τα σχόλιά σας μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν άλλους γκέι ταξιδιώτες.

Το επώνυμο και η διεύθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιευτούν.
Υποβάλλοντας μια κριτική, συμφωνείτε να προστεθείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας.
Εισαγάγετε προσεκτικά τη διεύθυνση email σας - ενδέχεται να στείλουμε ένα αίτημα επαλήθευσης.
ΔΕΝ θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν.
Ελέγχουμε κάθε κριτική πριν από τη δημοσίευση.
Μπορείς να διαβάσεις πολιτική εποπτείας και εικόνας μας εδώ.

Επιλεγμένα ξενοδοχεία σε Ταϊπέι