Mun Hwa
Κάντε κλικ για ψηφοφορία
Rating: 3.7/ 5. Από την ψήφο 63.
Παρακαλώ περιμένετε...

Mun Hwa

near Jongno 3-Ga station (Exit 1), Seoul, South Korea  χάρτη 

Αυτή η τοπική σάουνα γκέι είναι δημοφιλής στους ηλικιωμένους άντρες της Κορέας και σε μερικούς ξένους. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν χαμάμ, σάουνα ξηρού, τρία ζεστά λουτρά, χώρους ανάπαυσης.

Ο Mun Hwa γίνεται πιο απασχολημένος τα σαββατοκύριακα. Πολλή δράση στην τουαλέτα στον πάνω όροφο. Φέρτε τα δικά σας προστατευτικά. Ανοιχτό 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Από το σταθμό Jongno 3-Ga, πάρτε την έξοδο 1 και περπατήστε ευθεία για περίπου 1-2 λεπτά, θα δείτε ένα μικρό δρομάκι στα δεξιά σας. Στρίψτε και συνεχίστε προς τα κάτω κοντά στο τέλος και θα δείτε δύο μοτέλ. Ο Mun Hwa βρίσκεται στο αριστερό κτήριο, με μια πινακίδα «σάουνα» στην γυάλινη πόρτα.

Χαρακτηριστικά

χαμάμ, σάουνα, χαλαρωτικές καμπίνες

Ενημερώθηκε: 31-Ιαν-2023

Travel Gay Φωτογραφίες κοινότητας 1

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας

Με τη μεταφόρτωση, μας παραχωρείτε ένα άδεια για να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες ελέγχονται για να μπορούν να τις δουν άλλα άτομα.


Travel Gay Κριτικές του Mun HwaΑφήστε την κριτική

 1. T Tim
  Πολύ βρώμικο, πολύ παλιό

  «Το μέρος είναι κυρίως βρώμικο. Το νερό στις πισίνες είναι πολύ βρώμικο και τα ντους έχουν παντού κίτρινους λεκέδες.
  Οι άνθρωποι καπνίζουν μέσα, οπότε περιμένουν πολύ καπνό και μυρωδιά τσιγάρου.
  Υπάρχει κάποια δράση στον χώρο ανάπαυσης στον επάνω όροφο, αλλά τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια εξακολουθούν να είναι πολύ βρώμικα.
  Υπάρχει μόνο μια ξηρή σάουνα αφού η άλλη είναι σπασμένη. Η σάουνα είναι πολύ παλιά αλλά αποδεκτή.
  Υπάρχουν κυρίως Κορεάτες γέροι και δεν είδα ξένους.
  Συνολικά δεν προτείνω. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο Itaewon και σε άλλα μέρη της Σεούλ.»

  07-Ιουν-2022
 2. C Τσακ
  Μην ενοχλείς

  "ΠΑΛΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ... δεν υπάρχουν νεαροί ... όλοι ανοιχτοί, χωρίς μυστικότητα βρίσκουν άλλο μέρος."

  06-Μαΐου-2020
 3. F Francis
  Φτηνές επιλογή ξενοδοχείου δίπλα

  «Μου αρέσει πολύ να συναντώ ώριμους Ασιάτες, οπότε μου αρέσει πολύ η Sauna Munhwa. Πάντα περνάω υπέροχα στην αίθουσα παιχνιδιών. Ωστόσο, την τελευταία φορά που πήγα, συνάντησα κάποιον πολύ ξεχωριστό. Αποφασίσαμε να το πάμε δίπλα στο μικρό φθηνό ξενοδοχείο. Μεγαλύτερο απόρρητο με αυτόν τον τρόπο. Είναι μόνο περίπου $ 30-40 για τη νύχτα. "

  19-Apr-2020
 4. C Πατατάκι
  Ξεχάστε αυτό το μέρος

  «Αν θέλετε να συναντήσετε έναν Κορεάτη ηλικίας άνω των 50 ετών, πηγαίνετε..Δεν υπάρχουν καθόλου νεαρά παιδιά εδώ ... Μύλες ,,, το 99% των Κορεάτικων ανδρών εδώ θέλουν άλλους Κορεάτες, όχι αλλοδαπούς .. (δεν υπάρχει κανένα απόρρητο. . οι χώροι παιχνιδιού είναι όλοι ανοιχτοί ... όλοι παρακολουθούν ... άλλα μέρη για να πάει.) "

  12-Μαΐου-2019
 5. d dave
  Ομαδική διασκέδαση

  «Τελευταία φορά που πήγα εδώ, είχα πολύ διασκέδαση με πολλούς θείους. Κάποια στιγμή καθαρή ομαδική διασκέδαση με πολλούς συνεργάτες όλοι πρόθυμοι να παίξουν. Μην ντρέπεστε αν αυτή είναι η προτίμησή σας. Αντλήθηκε μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένος. "

  27-Nov-2018
 6. C Conrad
  Μην ενοχλείς

  "Εκτός αν είστε στους" ηλικιωμένους "Κορεάτες, μην ενοχλείτε ... ΟΧΙ νεαρά παιδιά εδώ .... καθόλου απόρρητο ... όλοι παρακολουθούν εσάς και τον ΠΑΛΙΟ άντρα σας .."

  06-Σεπ-2018
 7. N Noshow237
  Δοκίμασέ το

  «Ναι, οι ηλικιωμένοι κυρίως, αν αυτή είναι η επιθυμία σου. Ήμουν το μόνο "λευκό" αρσενικό και οι 40 περίπου Κορεάτες με παρατήρησαν αμέσως. Φορούσε βραχιόλι στον αριστερό βραχίονα, πήγε στον επάνω όροφο και μέσα σε λίγα λεπτά ο άντρας ξάπλωσε δίπλα μου.

  Υπήρχαν χωρισμένοι θάλαμοι με παιδιά που κοιμούνται ή παίζουν. Πολύ αξιόλογη εμπειρία - ω ναι - τιμή W7.000 ημερών. Και είναι εύκολο να το βρεις. "

  25-Μαΐου-2018
 8. p p
  Φρόντισε την επιχείρηση

  «Αυτό είναι λίγο δύσκολο να το βρεις, σε ένα μικρό δρομάκι, αλλά κατάφερα να το βρω τελικά το απόγευμα της Κυριακής.

  Είναι ένα παλιότερο μέρος, όχι φανταχτερό, λίγο τρέχει και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα τρίψιμο αλλά εντάξει συνολικά. Το ισόγειο είναι τα λουτρά και το ανώτερο επίπεδο είναι τα υπνοδωμάτια ... όπου κανείς δεν κοιμάται. Έλαβα την προσοχή οπουδήποτε πήγαινα (φιλικά προς τους ξένους). Το πλήθος είναι μεγαλύτερο και μεγαλύτερο. Έφυγε μια ώρα αργότερα αισθανμένος καλύτερα. "

  25-Mar-2018
 9. t ταξίδια
  σύντομο ταξίδι αλλά φοβερή νύχτα

  «Η σύντομη επίσκεψή μου ήταν ωραία .. συνδέστε 4 παιδιά .. Η σάουνα είναι κάπως βρώμικη .. η ζεστή πισίνα έχει κάποια λευκά πράγματα που αιωρούνται. Το ατμόλουτρο έχει μια μυρωδιά μυρωδιά .. πρέπει να έχεις καθαρό καθαρισμό .. Αν σου αρέσει ο παλιός άντρας πηγαίνετε εδώ .. αλλά υπάρχουν λίγοι νεότεροι άντρες έτοιμοι για σύνδεση .. ο χώρος ανάπαυσης ή μάλλον η κρουαζιέρα σκοτεινή τοποθεσία στον 1ο όροφο ναι.

  Η χρέωση είναι 6000 won. Ωστόσο, 10000 won αν πάτε εδώ μετά τις 7 μ.μ. .. οι περισσότεροι προστάτες έρχονται περίπου στις 10μμ, είτε μεθυσμένοι είτε βαριές ύπνου για να απολυθούν.

  Αν θέλετε μια βραδιά κρουαζιέρας και δεν νοιάζεστε για τις ηλικίες .. αυτό είναι το μέρος που πρέπει να περάσετε .. ξοδέψτε λιγότερα και έχετε μια καλή εμπειρία διανυκτέρευσης .. δεν μπορώ να πω αν δεν θα επιστρέψω .. πραγματικά απόλαυσα εκείνη τη νύχτα "

  02-Mar-2018
 10. W Γουλιέλμος
  Η χειρότερη εμπειρία που είχα ποτέ!

  «Αυτό ήταν το χειρότερο μέρος που έχω πάει ποτέ! Μύριζε σαν να μην το καθάρισαν για χρόνια. «

  17-Φεβ-2018
 11. R Ποτάμι
  Πολυσύχναστο μέρος αλλά λίγο τρέχει και ο 1ος όροφος μυρίζει καπνό

  «Δεν είναι κακό μέρος για διασκέδαση. Πρώτος χρονοδιακόπτης και προσεγγίστηκε αμέσως. Είχα παίξει έναν επισκέπτη και σύντομα ένα δεύτερο και τρίτο όπου έπαιζε μαζί μου. Σκοτεινό μέρος τόσο δύσκολο να δεις πόσοι παρακολουθούσαν. Είχα ένα διασκεδαστικό βράδυ! "

  18-Δεκ-2017
 12. A Αούρι
  Ενδιαφέρουσα εμπειρία

  «Ήρθα εδώ χωρίς υψηλές προσδοκίες λαμβάνοντας υπόψη τις κριτικές, αλλά, καλά, ρίξω μια ματιά…

  Ήρθε το Σάββατο νωρίς το απόγευμα και οι αριθμοί ήταν απογοητευτικοί, όχι περισσότερο από 10 άτομα. Το ισόγειο ήταν τα ερμάρια και ο χώρος κολύμβησης. Οι περιοχές κολύμβησης δεν είναι κακές, σαν το τυπικό onsen / jimjilbang με ντους όρθιων / καθιστικών, δύο μπάνια, χαμάμ. Μόνο το περίεργο είναι ότι δεν υπήρχε κανένας σε αυτόν τον τομέα όταν πρωτοήρθα εκεί.

  Στον επάνω όροφο χωρίζονται σε 5 ή 6 μεγάλα "δωμάτια", όλα φωτεινά, και μερικοί άνθρωποι απλώς το βλέπουν σε πλήρη θέα! Νομίζω ότι είναι κυρίως 50+ σε ηλικία, αρκετά ακόμη. Σίγουρα καμία καραμέλα ματιών ενώ ήμουν εκεί. Ήταν όμως μια ενδιαφέρουσα εμπειρία! "

  15-Nov-2017
 13. T τόμος
  Μην ενοχλείς

  "99% μεγαλύτεροι Κορεάτες ... αν σε παλιό..όχι .. αλλιώς σπατάλη χρόνου ..... επίσης δεν υπάρχουν ιδιωτικά δωμάτια ... όλα ανοιχτά, όλοι παρακολουθούν όλους ..... βρίσκουν άλλο μέρος για να πάνε "

  05-Nov-2017
 14. S Αστέρι
  Παράξενη γκέι περιπέτεια

  «Πριν λίγες μέρες τολμώ να μείνω εκεί μια νύχτα. Ήμουν ο μόνος λευκός σε πλήθος 30-40 Κορεάτων ηλικίας 40+ και ήμουν στο κέντρο της προσοχής τους. Δεν υπάρχει τρόπος απόκρυψης εκτός εάν θέλετε μια διαφωνία. Αυτή η σάουνα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους αιτούντες υποβολή. "

  21-Ιουν-2017
 15. J James
  Πολύ παλιός

  «10000won, έμεινα μόνο για 5 λεπτά, μετανιώνω που ήρθα σε αυτό το μέρος, με την προϋπόθεση ότι μόνο μια μικρή πετσέτα, 50 ετών άνδρες παρακολουθούσαν ειδήσεις στο σαλόνι, βρώμικο μπάνιο, ούτε καν άλλαξα, έφυγα αμέσως από αυτό το μέρος.»

  07-Ιαν-2017
 16. T Ταξιδιωτών
  Πολύ παλιά

  «Όλοι είναι πολύ μεγάλοι. Εγώ, ως 22 χρονών, είχα μια επίθεση YOLO και δοκίμασα αυτό το μέρος. Υπήρχαν περίπου 5 άντρες, όλοι ήταν πολύ ηλικιωμένοι. Το μέρος βρωμάει και είναι χάος. Ο ύπνος στον επάνω όροφο είναι απλά ένας ανοιχτός χώρος όπου οι άνθρωποι κοιμούνται στο πάτωμα. 0 δράση εδώ. "

  23-Aug-2016
 17. w wu
  λίγα άτομα αργά το βράδυ

  «Ήμουν εκεί την πρώτη νύχτα του νέου έτους, αλλά λίγοι άνθρωποι και οι περισσότεροι από τους 40 ή 50 τους ίσως περισσότερο. Ωστόσο, είναι φιλικοί. Πηγαίνετε στη σάουνα πριν από το ηλιοβασίλεμα. Πηγαίνουν στο κρεβάτι νωρίτερα από ό, τι νομίζαμε.

  01-Ιαν-2016
 18. B Νομοσχέδιο
  Καλά διατηρημένο παραδοσιακό λουτρό

  «Ένα παραδοσιακό λουτρό γειτονιάς κορυφαίας ποιότητας σε τέλεια λειτουργία. Διαθέτει πισίνα με κρύα βουτιά, ζεστή πισίνα, πολύ ζεστή ξηρή σάουνα και καλά διατηρημένο ατμόλουτρο. Είναι παρθένο και θα μάθετε για τον τοπικό πολιτισμό και αισθάνεται πολύ ασφαλές και σεβασμό. Φαίνεται να εξυπηρετούν ώριμους ντόπιους, αλλά υπήρχε ένας ξένος όταν το επισκέφτηκα. Ο επάνω όροφος είναι ένας «χώρος ύπνου» και οι άνδρες κοιμούνται εκεί. Υπέροχο μέρος."

  26-Δεκ-2015
 19. m Mitch
  αληθινή σάουνα

  "Είναι αυτό το μέρος στο itaewon"

  15-Δεκ-2015
 20. J Jimmy
  Δράση Galore

  «Αυτό είναι ένα μέρος που εξυπηρετεί τους περισσότερους ηλικιωμένους άντρες αλλά λίγοι νεαροί εμφανίζονται περιοδικά και κάποιοι ξένοι μπαμπάδες. Δεδομένου ότι είμαι 46 ετών, με περιζήτησαν όλες οι ηλικίες και υπήρχαν δράση παντού. Είναι αρκετά βρώμικο, αλλά είναι μακράν το καλύτερο μέρος για δράση εγγύησης ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. "

  30-Οκτ-2015
 21. L Louis
  Είναι ακόμα ανοιχτό για επιχειρήσεις

  «Πήγα την Κυριακή 31 Μαΐου και ήταν δουλειά ως συνήθως - σίγουρα δεν έκλεισε !! Έφτασε εκεί στις 6.00 μ.μ. και το πλήθος αραίωσε. Πιθανότατα ήταν πιο γεμάτο νωρίτερα το απόγευμα.

  01-Ιουν-2015
 22. M μικρόφωνο

  «Αυτό είναι πραγματικά ένα πραγματικό παραδοσιακό λουτρό. Απλώς τυχαίνει να έχεις δράση. Αλλά λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν άλλοι και η πελατεία είναι πραγματικά παλιά. Θα συνιστούσα να το χάσετε αν δεν έχετε κάτι για πραγματικά παλιά παιδιά. Οι ιδιοκτήτες δεν μιλούν αγγλικά. Συνέχισε να μου φωνάζει κάτι στα Κορεάτικα. Μου πήρε λίγο χρόνο για να προπονηθώ ότι πρέπει να φοράω τα παπούτσια μου στην πόρτα.

  20-Apr-2013
βαθμολογία κοινού:
κάντε κλικ για ψήφο:
Rating: 3.7/ 5. Από την ψήφο 63.
Παρακαλώ περιμένετε...

Επιλεγμένα ξενοδοχεία σεούλ