Σάουνα Viriato - ΚΛΕΙΣΤΟ

Σάουνα Viriato - ΚΛΕΙΣΤΟ

Sauna Viriato - CLOSED

Εικονίδιο τοποθεσίας

Rua do Telhal 4B, Λισαβόνα, Πορτογαλία

Μόνιμα ΚΛΕΙΣΤΟ.

Τοπική σάουνα gay κοντά στο Avenida da Liberdade με σάουνα ξηρού αέρα, χαμάμ, καμπίνες και κρουαζιέρα Το μέρος είναι μάλλον χρονολογημένο, αλλά απασχολείται λίγο αργά το απόγευμα και είναι δημοφιλές σε φιλικά ώριμα παιδιά και αρκούδες.

Η σάουνα είναι μάλλον δύσκολο να βρεθεί. Ευτυχώς, ένας πολύ χρήσιμος χρήστης μας έδωσε λεπτομερείς οδηγίες:

Rua Telhal, nº4B. Το nº4 έχει τέσσερις πόρτες - A, B, C και D. Βρίσκεται σε ένα παλιό μέρος της Λισαβόνας και τα πράγματα δεν προσδιορίζονται σαφώς σε αυτούς τους δρόμους. Τρεις από τις τέσσερις πόρτες μοιάζουν μεταξύ τους (Α, Β και Δ) και είναι δύσκολο να τις ξεχωρίσεις καθώς δεν είναι ευδιάκριτα. Ο Β έχει ένα μικροσκοπικό "Β" δίπλα στο 4, ο Α δεν έχει τίποτα, ο Δ έχει διαμερίσματα προς πώληση και ενοικίαση και ο Γ είναι ένα παλιό δισκάδικο.

Το Sauna Virato είναι στα 4ºB και έχει 2 θάμνους σε γλάστρες σε κάθε πλευρά της πόρτας, ένα κουδούνι στη δεξιά πλευρά και ένα μικρό χαρτί με το όνομα της σάουνας στο εσωτερικό της πόρτας, αλλά το γυαλί δεν είναι απόλυτα διαφανές, καθιστώντας το δύσκολο να διαβασω. Δείτε τη συλλογή μας για μια φωτογραφία της πόρτας (οι δύο πόρτες και οι δύο πλευρές είναι ψεύτικες).

Ο τρόπος με τον οποίο η Rua Telhal διασχίζει τη Rua das Pretas προκαλεί συχνά τις εφαρμογές GPS να μην καταγράφουν καθόλου την οδό και να αναφέρουν μόνο τη Rua das Pretas. Μετρό: Avenida
Τιμή Σάουνα Viriato - ΚΛΕΙΣΤΟ
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 15 ψηφοφορίες

C
Carlos

2-Apr-2017

ΚΛΕΙΣΤΟ

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι κλειστό, πήγα εκεί χθες. Όλο το κτίριο μετατρέπεται σε διαμερίσματα προς πώληση. Μόνο μια σάουνα έχει απομείνει στη Λισαβόνα τώρα, η Τρομπέτα, και αυτή έχει λίγους ώριμους άνδρες, είναι κυρίως κάτω των 30 ετών. Εάν θέλετε πραγματικά ώριμους Πορτογάλους άντρες κοντά στη Λισαβόνα, οι μόνες επιλογές τώρα είναι το δάσος κρουαζιέρας στο Queluz, το κάτω μέρος του πάρκινγκ του εθνικού σταδίου ή η παραλία 19 στην Caparica (το καλοκαίρι).
F
Fernando

1-Δεκ-2016

Σάουνα για το os 40

A maior parte dos meus homens encontro-os ali. É verdade que a Sauna precisa de obras e uma remodelação seria de encarar mas é uma muito boa opção às "super" σάουνες restantes. Como coloquei no titulo é para os 40 em diante....e que homens lá aparecem!
P
Paulo

19-Οκτ-2016

ΠΑΥΛΟΣ

Boa sauna mesmo no centro de Lisboa. mais movimento na parte de tarde, e ao domingo. Simpatico, boa onda. Servico medio...a precisar de uma obras.
G
G

27-Aug-2016

Γεώργιος

Τι χαμένη βόλτα με ταξί!!!! Ο χώρος είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ & ΠΩΛΕΙΤΑΙ!
T
TGE

19-Σεπ-2016

Σίγουρα ανοιχτό

Είχαμε αρκετές επιβεβαιώσεις ότι αυτή η σάουνα, αν και είναι δύσκολο να βρεθεί, είναι πολύ ανοιχτή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Rodrigo για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εύρεσης της σάουνας και την επιβεβαίωση ότι είναι ανοιχτή, καθώς και τους Wendell & Carlos για τα σχόλιά τους.
W
WENDELL

11-Σεπ-2016

Ήταν όαση;

Γνωρίζω ότι το Oasis στην άλλη πλευρά της λεωφόρου De Libertade στη Rua do Salitre 85, ήταν κλειστό και το κτίριο είχε μια πινακίδα προς πώληση στην πόρτα όταν το επισκέφτηκα. Το Viriato ήταν διασκεδαστικό το απόγευμα.
C
Carlos

6-Σεπ-2016

ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΤΟ!

Ήμουν εκεί χθες και λειτουργεί κανονικά (ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα από ό,τι το εξέτασα πέρυσι). Πηγαίνω εκεί κάθε μήνα! Κανένας από τους εργάτες δεν ανέφερε τίποτα για το κλείσιμο και δεν υπάρχει πουθενά πινακίδα «πωλείται».
C
Carlos

31-Ιουλ-2015

Καλή σάουνα για ώριμους εραστές

Αυτή η σάουνα είχε μια μικρή αναμόρφωση και είναι λίγο καλύτερα τώρα. Λίγο περισσότερος χώρος και λίγο πιο καθαρός. Το κοινό είναι ακόμα ώριμοι άνδρες, πολλοί με υπέροχα τριχωτά σώματα. Τις ημέρες της εβδομάδας είναι πιο πολυσύχναστο από τις 5:8 έως τις 5:5, τα Σαββατοκύριακα είναι πιο απασχολημένο μετά τις 12:2. Η πισίνα είναι ακόμα χαμένος χώρος, αφού κανείς δεν τολμάει να μπει μέσα της. Το νερό φαίνεται εντάξει (υπήρχαν περίπου 2 ταμπλέτες χλωρίου μέσα του), αλλά οι "τοίχοι" της πισίνας φαινόταν βρώμικος (ο χαμηλός φωτισμός δεν βοηθάει επίσης). Μερικά από τα στρώματα μέσα στις καμπίνες είχαν μεγάλα σκισίματα στο ύφασμα, αλλά ήταν χρησιμοποιήσιμα. Τιμή εισόδου XNUMX€ και παίρνετε ένα ζευγάρι κρεβάτια και XNUMX πετσέτες. Υπάρχουν XNUMX προφυλακτικά μέσα σε κάθε ντουλάπι, αλλά όχι λιπαντικό. Οι πετσέτες θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερες.
S
Stefan

4-Φεβ-2015

Οχι τόσο κακό!

Εντάξει. Το μέρος είναι ξεπερασμένο και όχι ισχίο. Αλλά απολαμβάνω τις επισκέψεις μου επειδή οι πραγματικοί Πορτογάλοι άντρες έρχονται εδώ. Αν σας αρέσουν οι αρωματισμένοι τύποι γυμναστικής που ξυρίζουν τις τρίχες του σώματός τους, πηγαίνετε στη μικρή σάουνα Trombeta στο Barrio Alto. Αν σας αρέσει να είναι άνδρες οι άντρες, πηγαίνετε εδώ. Επίσης περισσότερος χώρος για να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τηλεόραση σε έναν καναπέ με μια μπύρα. Μερικές φορές πρέπει να είσαι λίγο υπομονετικός. Αλλά usuele enigheid άνθρωποι αργά το απόγευμα.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία