Sweaters Sauna

Sweaters Sauna

Unit J-1-3A Block J Parklane Commercial Hub, Kelana Jaya, Kuala Lumpur, Malaysia, 47301  χάρτη 

Άνοιξε τον Μάιο του 2016, αυτή η σχετικά μικρή σάουνα διαθέτει περιορισμένες εγκαταστάσεις (αποδυτήρια, σάουνα, γυμναστήριο, αίθουσα τηλεόρασης και μερικές ιδιωτικές καμπίνες).

Προσελκύει ένα μικτό πλήθος. Βρίσκεται πίσω από το Ιατρικό Κέντρο Kelana Jaya.

Ενημερώθηκε: 24 Μαΐου-2022

Travel Gay Φωτογραφίες κοινότητας 1

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας

Με τη μεταφόρτωση, μας παραχωρείτε ένα άδεια για να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες ελέγχονται για να μπορούν να τις δουν άλλα άτομα.


Travel Gay Κριτικές για Sweaters SaunaΑφήστε την κριτική

 1. S Σάιτο
  Ωραίο για γυμνό

  «Καλό μέρος για να περπατήσετε, όπως οι ώριμοι άντρες, μπαμπάς, αρκούδα».

  14-Ιαν-2021
 2. T αντωνάκης
  Είναι εντάξει...

  "Είναι εντάξει. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι κάπως σκοτεινό και αμυδρό φως. Έτσι είμαι πάντα βαθιά μέσα και μπορώ να έχω τον δικό μου γλυκό χρόνο. Δεν αποφεύγω το ppl να με αγγίζει .... "

  23-Οκτ-2020
 3. D Desmond
  18 Μαρτίου 2021 έως 31 Μαρτίου 2021

  «Μπορεί να ρωτήσω, είναι ανοιχτή η σάουνα κατά τη διάρκεια αυτής της παραγγελίας περιορισμένης κίνησης; Συμβουλεύω ευγενικά. Ευχαριστώ."

  20-Mar-2020
 4. M Μιρζάν

  «Αυτό το μέρος είναι ωραίο και καθαρό. Ο τύπος της ρεσεψιόν δεν είναι φιλικός, όπως οι Senses, Sentral και Mandi Manda. Μικρό πλήθος, αλλά είναι καλό να διασκεδάζετε. "

  01-Ιαν-2020
 5. P Πέτρος
  Μικρή οικεία σάουνα

  «Συχνά όταν πηγαίνω εδώ, εύχομαι να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι. Και πάλι, λόγω του μικρού χώρου, το γεγονός ότι το μέρος με χαμηλή προσέλευση ταιριάζει σε αυτό το μέρος. Θα μπορούσε να κάνει με μια καλύτερη σάουνα IMHO.

  Ορισμένα τμήματα της περιοχής λαβυρίνθου μοιάζουν με σπατάλη αφού δεν γίνεται καμία ενέργεια παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι περνούν. Από τις επισκέψεις μου, φαίνεται ότι οι σκοτεινές μαξιλαροθήκες είναι εκεί όπου συγκεντρώνονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Έχει νόημα δεδομένου ότι ευνοούν τη δράση, ειδικά του διεισδυτικού είδους.

  Η Τρί, η Πέμ και η Κυριακή είναι γυμνές μέρες - επίσης η αγαπημένη μου στιγμή να επισκεφτώ αυτό το μέρος. Καθώς οι πετσέτες εξαφανίζονται, το ίδιο κάνουν και οι αναστολές. Επιπλέον, όταν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και τόσο λίγος χώρος, η δράση ξεχειλίζει παντού στον χώρο, ακόμη και στις φωτεινές περιοχές κοντά στις τηλεοράσεις και στο μπάνιο.

  Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος αμαξώματος που είναι δημοφιλής εδώ - η γεροδεμένη, στιβαρή κατασκευή (αλλά όχι πολύ λιπαρή). Αν είστε αδύνατος, πηγαίνετε καλύτερα στο Mandi Manda ή το Kakiku, καθώς η πιθανότητα να απορριφθεί εδώ είναι μεγάλη. "

  19-Οκτ-2019
 6. B Βόνασος
  Χωρίς γυμναστήριο, μόνο 2 μικρές καμπίνες σάουνας. Μόνο 1 εργάζεται στα 20 λεπτά πριν κλείσει.

  «Η Τρίτη και η Πέμπτη είναι γυμνές μέρες. Άλλες μέρες, δεν ξέρω. "

  12-Σεπ-2019
 7. C σκύμνος
  Τζέντλεμαν

  «Πήγα εδώ κάθισε με έναν φίλο. Ψύξη. Ήσυχη χαλάρωση. Τότε πριν φύγω, συνάντησα αυτόν τον τύπο. Παχουλός, ώριμος, όμορφος Κινέζος. Ελπίζω να τον ξαναδώ. "

  08-Ιουν-2019
 8. D Ντέιτον
  Καλό μέρος

  «Απλώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει γυμναστήριο εκεί;»

  25-Mar-2019
 9. S Ευαίσθητο
  είναι ακόμα ανοιχτό;

  «Εξακολουθεί να λειτουργεί; ή έχει ήδη κλείσει; "

  21-Mar-2018
 10. K Kelvin
  Kelvin

  «Το μέρος δεν πρέπει να ονομάζεται σάουνα. Η κινητή σάουνα είναι πάντα κλειστή! Παρά το αίτημα, ο κάτοχος θα το ενεργοποιήσει μόνο για 15 λεπτά με χρονοδιακόπτη! Είναι ένα μέρος για τους θείους και τους παχουλός για να δείξουν την κοιλιά τους !! "

  29-Ιουν-2017
 11. j jo
  jo

  "Ευχαριστώ για την κριτική σας. τι κάνει αυτό «να μην αντισταθείς ... Μπορεί να ακολουθήσει μια καυτή δράση». σημαίνω?
  "

  28-Μαΐου-2017
 12. K Κέλβιν ριζάλ
  Ωραία άνθρωπος

  «Μου αρέσει το πουλόβερ γιατί είναι καθαρό μέρος και λιγότερο πλήθος ..... δεν πειράζει για τον θείο και τους παχύρεστους που θέλουν να χαλαρώσουν μετά την εργασία.

  18-Μαΐου-2017
 13. U Ατυχος
  Το μισώ

  «Αν δεν είστε συγκεκριμένος τύπος. Το αγνοήσατε. «

  04-Μαΐου-2017
 14. H Χαώ
  Πουλόβερ σάουνα

  «Είμαι ένας από τους τακτικούς πελάτες. Ο πληθυσμός στη σάουνα είναι περισσότερο για ώριμους άντρες (εργαζόμενοι ενήλικες). Ωστόσο, υπάρχουν και νεαρά παιδιά. Αν και είναι αρκετά μικρό, μου αρέσει το περιβάλλον εκεί. Κυρίως πηγαίνω εκεί μόνο για χάρη της ελαφριάς διασκέδασης. Προτείνω αυτήν τη σάουνα αν προτιμάτε λιγότερο πλήθος (10 έως 15 άτομα). "

  26-Apr-2017
 15. t αντωνάκης
  Καλό μέρος για να εκθέσετε

  «Μικρό, ωραίο, καθαρό, λιγότερο πλήθος.
  "

  02-Δεκ-2016
 16. t αντωνάκης
  ωραίο μέρος

  «Είναι καλό, οι εγκαταστάσεις είναι λιγότερες. Το πλήθος είναι λιγότερο, αλλά μου αρέσουν λιγότεροι άνθρωποι καθώς μπορώ να είμαι γυμνός όλη την ώρα. "

  04-Nov-2016

Επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Κουάλα Λουμπούρ