Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις για τη χρήση του Travel Gay ιστοσελίδα και για την παροχή περιεχομένου προς δημοσίευση.

Κρατήσεις Διαμονής με TravelGay.com

Εάν κάνετε κράτηση διαμονής με TravelGay.com, διαβάστε μας Όροι και Προϋποθέσεις κράτησης.

Αποποίηση ευθυνών περιεχομένου

  • Travel Gay είναι ένας πόρος πληροφοριών για τους ταξιδιώτες LGBTQ+. Είμαστε ο πιο δημοφιλής ιστότοπος LGBTQ+ για ταξίδια και τρόπο ζωής, με εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.
  • Όλο το αντίγραφο στον ιστότοπό μας είναι πρωτότυπο και γραμμένο από την εσωτερική μας ομάδα περιεχομένου.
  • Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενό μας είναι ενημερωμένο. Όλες οι καταχωρίσεις μας ελέγχονται τακτικά. Λαμβάνουμε επίσης σχόλια από τους αναγνώστες μας εάν ένας χώρος κλείνει ή μετακινηθεί σε νέα διεύθυνση.
  • Υπάρχουν χιλιάδες σελίδες Travel Gay και, ως εκ τούτου, δεν ισχυριζόμαστε ότι οι πληροφορίες στον ιστότοπο είναι πάντα ακριβείς ή ενημερωμένες.
  • Οι κριτικές μας δημιουργούνται από χρήστες σε όλο τον κόσμο. Κάθε κριτική ελέγχεται για να διασφαλιστεί η κατάργηση της κατάχρησης, των ρητών σεξουαλικών αναφορών και των βωμολοχιών. Η διατύπωση ορισμένων κριτικών τροποποιείται για να βελτιωθεί η σαφήνεια.
  • Όλες οι κριτικές αντικατοπτρίζουν τις απόψεις των συγγραφέων τρίτων, όχι Travel Gay.
  • Εάν θέλετε να αμφισβητήσετε την αυθεντικότητα μιας κριτικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν πιστεύετε ότι οι πληροφορίες σε μια σελίδα καταχώρισης είναι λανθασμένες. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Πολιτική απορρήτου και εποπτείας.
  • Μερικοί από τους χώρους και τις υπηρεσίες που αναφέρονται στο Travel Gay είναι κατάλληλα μόνο για ενήλικες. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους νόμους της χώρας που επισκέπτεστε και να διασφαλίσετε ότι οι υπηρεσίες και οι χώροι που χρησιμοποιείτε διαθέτουν άδεια και λειτουργούν νόμιμα.

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για τη χρήση του Travel Gay και για την παροχή περιεχομένου.

Travel Gay είναι μια ηλεκτρονική δημοσίευση και υπηρεσία (η «Ιστοσελίδα») που ανήκει και λειτουργεί από Out4You Ltd («Εμάς / Εμείς / Εμείς»). Οι Ιστότοποι περιλαμβάνουν σχέδια, αφήγηση, εικόνες, βίντεο, συνδέσμους, λήψεις και όλες τις άλλες μορφές περιεχομένου ("Περιεχόμενο") που έχουμε δημιουργήσει και κατέχουμε ή που μας έχουν παρασχεθεί από τρίτα μέρη.

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση των Ιστότοπων μας ("Εσείς / Σας") και τη χρήση οποιουδήποτε Περιεχομένου που παρέχετε ανά πάσα στιγμή σε Εμάς.

Ενδέχεται να τροποποιούμε κατά καιρούς αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις και η συνεχής χρήση των Ιστοτόπων από εσάς ή η περαιτέρω παροχή Περιεχομένου θα αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας των τροποποιήσεων.

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ή τους δικούς μας Προστασία προσωπικών δεδομένων or Πολιτική Cookies παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τους Ιστότοπους ή παρέχετε περιεχόμενο.

Όροι και Προϋποθέσεις για τη χρήση της Ιστοσελίδας.

Αναγνωρίζετε ότι οι Ιστότοποι περιέχουν υλικό με θέμα ενήλικες. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις Ιστοσελίδες μόνο όπου είναι νόμιμο και εάν είστε πάνω από τη νόμιμη ηλικία συναίνεσης στη χώρα στην οποία βρίσκεστε.

Όλο το Περιεχόμενο των Ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμούς όλης της φωτογραφίας και της αφήγησης, ανήκει σε Εμάς ή σε συνεργάτες τρίτων ή έχει λάβει άδεια από τρίτους. Μπορείτε να εμφανίσετε το Περιεχόμενο στην οθόνη του υπολογιστή σας για προσωπική, μη εμπορική χρήση.

Δεν μπορείτε να αναδημοσιεύσετε ή να αναμεταδώσετε ή να διανείμετε είτε ηλεκτρονικά είτε με άλλο τρόπο εν όλω ή εν μέρει α) τους Ιστότοπους ή β) το Περιεχόμενο που εμφανίζεται στους Ιστότοπους. Δεν επιτρέπεται να κάνετε καμία εμπορική χρήση των Ιστοτόπων ή οποιουδήποτε Περιεχομένου τους.

Το αναγνωρίζετε αυτό Travel Gay Ασία, Travel Gay Ευρώπη, Travel Gay και OUT4YOU είναι εμπορικά σήματα και ότι δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια μας.

Αναγνωρίζετε ότι δεν έχουμε ελέγξει και δεν εγκρίνουμε κανένα από το περιεχόμενο σε οποιονδήποτε ιστότοπο τρίτου μέρους που συνδέεται ή προωθείται στους ιστοτόπους.

Αναγνωρίζουμε τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του Περιεχομένου που παρέχεται από τρίτους συνεισφέροντες. Εάν πιστεύετε ότι έχουμε χρησιμοποιήσει Περιεχόμενο που αποτελεί παραβίαση των πνευματικών σας δικαιωμάτων ή ότι έχουμε ενσωματώσει έναν σύνδεσμο προς ιστότοπο τρίτου μέρους που παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@travelgay.com

Όροι και Προϋποθέσεις για Περιεχόμενο που Σας παρέχετε

Μπορείτε να υποβάλετε Περιεχόμενο που σας ανήκει για δημοσίευση στους Ιστότοπους. Εκτός εάν συμφωνηθεί άλλως γραπτώς από εμάς, η αποδοχή από εμάς οποιουδήποτε Περιεχομένου βασίζεται στο ότι εσείς ως κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων παρέχετε το Περιεχόμενο σε εμάς μια αέναη παγκόσμια μη αποκλειστική άδεια για εμπορική χρήση, αναπαραγωγή, τροποποίηση, μετάφραση, μετάδοση, διανομή και υπο-άδεια χρήσης του Περιεχομένου σε οποιοδήποτε μέσο χρησιμοποιούμε σήμερα ή που χρησιμοποιούμε στο μέλλον για οποιονδήποτε σκοπό σε σχέση με τους Ιστότοπους.

Αναγνωρίζετε ότι δεν θα έχουμε καμία υποχρέωση να δημοσιεύσουμε ή να συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε οποιοδήποτε Περιεχόμενο έχετε παράσχει.

Αναγνωρίζετε ότι οι Ιστότοποι διατίθενται ελεύθερα ηλεκτρονικά σε όλο τον κόσμο και ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στην πρόσβαση και δεν είμαστε υπεύθυνοι ή έχουμε καμία ευθύνη απέναντί ​​σας σε περίπτωση που οποιοδήποτε τρίτο μέρος χρησιμοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο, αντιγράφει, αναπαράγει, τροποποιεί, μεταφράζει, μεταδίδει ή διανέμει οποιοδήποτε Περιεχόμενο παρέχεται από εσάς και δημοσιεύεται στους Ιστότοπους.

Όροι και προϋποθέσεις για συνδρομητές επιχειρήσεων

Αγοράζοντας μια συνδρομή συμφωνείτε με τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις.

Συνδρομή
1. Η πληρωμή για τη συνδρομή σας οφείλεται αμέσως, σύμφωνα με την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά.
2. Τα δικα σου TravelGay.com διαφήμιση/λίστα δεν θα ξεκινήσει στον ιστότοπο έως ότου η πληρωμή έχει παραληφθεί πλήρως μέσω έγκυρης Τρόπου Πληρωμής.
3. Η συνδρομή σας θα ξεκινήσει την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο και θα ανανεώνεται την ίδια ημερομηνία κάθε μήνα, ή κάθε 6 μήνες ή κάθε 12 μήνες, άσχετο με την πληρωμή του τιμολογίου.
4. Η συνδρομή σας είναι κυλιόμενη σύμβαση με μηνιαία χρέωση συνδρομής, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά.
5. Πρέπει να μας παράσχετε έναν έγκυρο τρόπο πληρωμής, όπως μια έγκυρη και τρέχουσα πιστωτική κάρτα.
6. Η συνδρομή θα επανεξετάζεται κάθε έξι μήνες και θα είμαστε σε επαφή πριν από οποιαδήποτε αύξηση των τιμών.
7. Εάν έχετε υπογράψει μια συνδρομή 6 μηνών, το τέλος επαναλαμβανόμενης ανανέωσης θα χρεωθεί 6 μήνες από την αρχική ημερομηνία εγγραφής και κάθε επόμενο 6 μήνες.
8. Εάν έχετε υπογράψει μια συνδρομή 12 μηνών, το τέλος επαναλαμβανόμενης ανανέωσης θα χρεωθεί 12 μήνες από την αρχική ημερομηνία εγγραφής και κάθε επόμενο 12 μήνες.

Χρέωση και Ακύρωση
1. Η συνδρομή σας μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας TravelGay στο +44 203 933 8000, ή μέσω email. Οι πληρωμές δεν επιστρέφονται και δεν παρέχουμε επιστροφή χρημάτων ή πιστώσεις για περιόδους συνδρομής μερικού μήνα.
2. Αν δεν ακυρώσετε τη συνδρομή σας εντός 5 εργάσιμων ημερών πριν από την επόμενη ημερομηνία χρέωσης, μας εξουσιοδοτείτε να χρεώσουμε το τέλος συνδρομής για τον επόμενο κύκλο χρέωσης στον Τρόπο Πληρωμής σας.
3. Για να διατηρήσετε μια έγκυρη συνδρομή στο TravelGay.com πρέπει να παρέχετε έναν ή περισσότερους τρόπους πληρωμής. Εάν η πληρωμή δεν έχει διακανονιστεί με επιτυχία, λόγω λήξης, ανεπαρκούς ποσού ή άλλως, ενδέχεται να αναστείλουμε τη συνδρομή σας στο TravelGay.com και αφαιρέστε τη διαφήμιση/καταχώρισή σας στον ιστότοπο έως ότου χρεώσουμε επιτυχώς έναν έγκυρο τρόπο πληρωμής. Για ορισμένες μεθόδους πληρωμής, ο εκδότης μπορεί να σας χρεώσει ορισμένα τέλη, όπως τέλη συναλλαγής εξωτερικού ή άλλα τέλη που σχετίζονται με την επεξεργασία του τρόπου πληρωμής σας.

Διαφήμιση/Λίστα
1. Τα δικα σου TravelGay.com διαφήμιση/λίστα δεν θα ξεκινήσει στον ιστότοπο έως ότου η πληρωμή έχει παραληφθεί πλήρως μέσω έγκυρης Τρόπου Πληρωμής.
2. Επιτρέψτε έως και 5 εργάσιμες ημέρες για τη δημοσίευση της διαφήμισης/καταχώρισής σας TravelGay.com Διατηρούμε τον εκδοτικό έλεγχο σε όλες τις καταχωρίσεις στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων και του κειμένου. Δεν υπάρχει εξαίρεση σε αυτό.
3. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι παρέχονται εικόνες και περιεχόμενο TravelGay.com είναι σύμφωνα με τους νόμους της χώρας σας.
4. Οι εικόνες δεν μπορούν να περιέχουν γυμνό κάτω από τη μέση. Η καταλληλότητα και η αποδοχή των εικόνων που υποβάλλονται για τη διαφήμιση/λίστα σας είναι κατά την κρίση του TravelGay.com και δεν επιτρέπεται να δημοσιευτεί.
5. Τα πνευματικά δικαιώματα για όλες τις εικόνες και το περιεχόμενο που υποβάλλονται στην TravelGay.com πρέπει να ανήκει σε εσάς και δεν μπορεί να προμηθευτεί από τρίτα μέρη, εκτός εάν αυτές οι εικόνες είναι δημόσιου τομέα και δεν προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.
6. Σε περίπτωση που οι εικόνες ή/και το περιεχόμενο δεν υποβληθούν απευθείας από εσάς, διατηρούμε το δικαίωμα να προμηθευτούμε εικόνες και περιεχόμενο από τον δικό σας ιστότοπο ή σελίδες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένου του Facebook και/ή του Instagram.
7. Χορηγείτε TravelGay.com άδεια χρήσης των εικόνων και του περιεχομένου σας χωρίς πληρωμή με οποιονδήποτε τρόπο TravelGay.com θεωρεί κατάλληλο. Αυτές οι εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς πίστωση.
8. Έχουμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε την ταυτότητά σας σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος ισχυρίζεται ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο υποβάλλεται σε εσάς αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή του ιδιωτικού απορρήτου τους.
9. Στην εκδήλωση TravelGay.com λαμβάνει αξίωση πνευματικών δικαιωμάτων ή αξίωση πνευματικής ιδιοκτησίας κατά οποιασδήποτε εικόνας ή περιεχομένου που μας έχετε παράσχει διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώνουμε αυτόματα από τη μέθοδο πληρωμής σας το συνολικό ποσό που αξιώνει ο κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων για παραβίαση. TravelGay.com θα σας παράσχει έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία για οποιαδήποτε αξίωση.
10. Οι κριτικές που εκφράστηκαν από άλλους χρήστες σε TravelGayΤο .com δεν αντιπροσωπεύει τις απόψεις ή τις αξίες μας. Παραμένουμε αμερόληπτοι σε όλες τις κριτικές που υποβάλλονται στη διαφήμιση/καταχώρισή σας. Εάν ζητήσετε να διερευνηθεί ή να αφαιρεθεί μια επανεξέταση, πρέπει να υποβάλετε αίτημα μέσω info@travelgay.com. Όλες οι έρευνες θα χρειαστούν έως και 30 ημέρες για να ολοκληρωθούν.
11. Τυχόν απαιτούμενες τροποποιήσεις στη διαφήμιση/καταχώρισή σας πρέπει να υποβάλλονται στο info@travelgay.com και θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Ανάμικτος
1. Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε οποιαδήποτε επιλεγμένη διαφήμιση/καταχώριση ανά πάσα στιγμή. Οποιεσδήποτε σχετικές συνδρομές θα τερματιστούν επίσης σε μια τέτοια εκδήλωση.
2. Μπορείτε να συνδέσετε την αρχική σελίδα του TravelGay.com, αρκεί να το κάνετε με τρόπο δίκαιο και νόμιμο και να μην βλάπτει τη φήμη μας ή να το εκμεταλλευτείτε.
3. Εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά, διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τη θέση της διαφήμισής σας στη σχετική σελίδα καταχώρισης.

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για Χρήστες και Παροχείς Περιεχομένου

Αναγνωρίζετε ότι χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο ή μας παρέχετε Περιεχόμενο με δική σας ευθύνη. Ο Ιστότοπος παρέχεται «ως έχει», και στο μέτρο που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, αποποιούμαστε ρητά όλες τις εγγυήσεις, ρητές και σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς περιορισμό των εγγυήσεων ακρίβειας, αξιοπιστίας, τίτλου, εμπορευσιμότητας, μη παραβίαση, καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό ή οποιαδήποτε άλλη εγγύηση, προϋπόθεση, εγγύηση ή εκπροσώπηση, προφορική, γραπτή ή σε ηλεκτρονική μορφή, συμπεριλαμβανομένης, αλλά χωρίς περιορισμό, της ακρίβειας ή της πληρότητας των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτές ή παρέχονται από την υπηρεσία.

Δεν δηλώνουμε ή εγγυόμαστε ότι η πρόσβαση στον Ιστότοπο θα είναι αδιάλειπτη ή ότι δεν θα υπάρξουν αστοχίες, λάθη ή παραλείψεις ή απώλεια μεταδομένων πληροφοριών ή ότι δεν θα μεταδοθούν ιοί στον Ιστότοπο.

Συμφωνείτε ότι δεν θα είμαστε υπεύθυνοι έναντι εσάς ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ειδική, επακόλουθη ή τιμωρητική ζημία που φέρεται να προκλήθηκε λόγω της πρόσβασής σας ή της αδυναμίας πρόσβασης στην υπηρεσία ή την παροχή Περιεχομένου σε εμάς, ανεξάρτητα από το είδος της αξίωσης ή τη φύση της αιτίας της αγωγής, ακόμη και αν έχετε ενημερώσει για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών.

Η ευθύνη μας δεν θα περιοριστεί σε περίπτωση θανάτου ή σωματικού τραυματισμού που προκαλείται άμεσα από αμέλεια μας.

Όλες οι εικόνες συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων που περιέχονται στον Ιστότοπο είναι μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Η συμπερίληψη οποιουδήποτε μοντέλου στον ιστότοπο δεν υποδηλώνει τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους.

Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο. Συμφωνείτε επίσης, με την επιφύλαξη της ακόλουθης ρήτρας, να υποβάλετε στην αποκλειστική δικαιοδοσία των αγγλικών δικαστηρίων σχετικά με οποιαδήποτε αξίωση ή θέμα προκύψει υπό αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

Για το αποκλειστικό μας όφελος, διατηρούμε το δικαίωμα να ασκήσουμε διαδικασία επί της ουσίας του ζητήματος στα δικαστήρια της χώρας διαμονής σας.

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις αποτελούν την πλήρη και πλήρη συμφωνία μεταξύ των μερών και υπερισχύουν τυχόν προηγούμενων όρων ή συμφωνιών, είτε γραπτών είτε προφορικών.

Εάν κάποιος από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις διαπιστωθεί ότι είναι άκυρος από οποιοδήποτε δικαστήριο με αρμόδια δικαιοδοσία, η ακυρότητα της εν λόγω διάταξης δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα των υπόλοιπων διατάξεων της παρούσας Συμφωνίας, οι οποίες θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και ισχύ.

Η αδυναμία εκάστου μέρους να ασκήσει οποιοδήποτε δικαίωμα ή ένδικο μέσο δυνάμει της παρούσας Συμφωνίας δεν συνιστά παραίτηση από το δικαίωμα αυτό ή το ένδικο βοήθημα.

OUT4YOU Ltd

Καταχωρημένη διεύθυνση: Out4You Ltd, Sovereign House, Church Street, Brighton, BN1 1UJ, Ηνωμένο Βασίλειο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - info@travelgay.com

Οι Όροι Χρήσης ενημερώθηκαν τελευταία φορά στις 14 Αυγούστου 2023.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Κλείσε Travel Gay Εγκεκριμένο ξενοδοχείο