Τενερίφη Γκέι μασάζ

Τενερίφη Γκέι μασάζ

Τενερίφη Γκέι μασάζ

Masaje Tántrico Gay en Tenerife
Εικονίδιο τοποθεσίας

Τενερίφη Νότια, Τενερίφη, Ισπανία

5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1 ψηφοφορίες

Περιγραφή Ιδιοκτητών: Ονομάζομαι Alfredo και είμαι επαγγελματίας ταντρικός μασέρ με έδρα τη Νότια Τενερίφη, ειδικευμένος στη σωματική και συναισθηματική ευεξία των ομοφυλόφιλων ανδρών. Καταλαβαίνω ότι κάθε σώμα έχει τον δικό του ρυθμό και τις μοναδικές του ανάγκες, προσφέρω μια ποικιλία από προσαρμοσμένα μασάζ ανάλογα με τον χρόνο και τις προτιμήσεις σας, συμπεριλαμβανομένων εκτεταμένων συνεδριών εάν χρειάζεται.

Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας, σας ενθαρρύνω να εστιάσετε στον εαυτό σας, στο σώμα σας, στις αισθήσεις και την ευχαρίστηση που σας δίνει το μασάζ και όχι σε εμένα ως μασέρ. Αυτή είναι η ώρα σας να αποσυνδεθείτε, να χαλαρώσετε και να επαναφορτιστείτε, αφήνοντας το συνηθισμένο και καθημερινό, όπου ο στόχος μου είναι να σταματήσω το χρόνο. γεμάτο απόλαυση και απόλυτη χαλάρωση.

Σας προσκαλώ να απολαύσετε αυθεντική θεραπεία με εγγυημένη θεραπεία VIP με την οποία θα μπορείτε να συνδέσετε το μυαλό και το σώμα σας. Ένα μασάζ σώμα με σώμα, γυμνό, όπου το μόνο σας καθήκον θα είναι να αφήσετε τη φαντασία σας να πετάξει. 

Διατίθεται ποικιλία από ταντρικό μασάζ, με επίσης μασάζ για ζευγάρια και μασάζ Nuru επίσης στο μενού, διαθέσιμα σε όλα τα ακροατήρια. Εγγυώμαι τη βέλτιστη και διακριτική εργασία. Τα ραντεβού μπορούν να κλείσουν τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα και πάντα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην ατζέντα μου.
 
Το μασάζ Outcall κυρίως, εάν μπορεί να φιλοξενήσει τοπικό στούντιο στο σπίτι, θα συζητηθεί όταν κλείσετε ένα ραντεβού. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε μασάζ εκτός των κανονικών ωρών εργασίας με επιπλέον χρέωση. Αυστηρά πληρωμή μόνο σε μετρητά.
 
Μπορεί επίσης να οργανωθεί μασάζ σε άλλο στούντιο στο νησί με επιπλέον χρέωση, εάν απαιτείται ενοικίαση δωματίου από τον πελάτη, ενώ διατίθενται ταξίδια οπουδήποτε στο νησί κατόπιν αιτήματος.
 
Η επικοινωνία γίνεται καλύτερα μέσω τηλεφώνου ή Whatsapp, ανατρέξτε στην ενότητα επικοινωνίας παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.
 
 
Χαρακτηριστικά:
Massage
ερωτικό μασάζ
Μασάζ - έξοδος κλήσης

Δευτ.:10: 00 - 20: 00

Τρ.:10: 00 - 20: 00

Τετ.:10: 00 - 20: 00

Πέμ.:10: 00 - 20: 00

Παρ.:10: 00 - 20: 00

Σαβ.:10: 00 - 20: 00

Κυρ.:10: 00 - 20: 00

Τελευταία ενημέρωση στις: 21-Mar-2024

Puerto de la Cruz Male Massage
Εικονίδιο τοποθεσίας

El Burgado 1, Puerto de la Cruz, Τενερίφη, Ισπανία

Εμφάνιση στο χάρτη
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 35 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Ειδικευμένος, πλήρως ασφαλισμένος άνδρας μασέρ στην Τενερίφη.

Το Puerto de la Cruz Male Massage προσφέρει βαθιά μασάζ ιστού, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μη αρωματικά οργανικά έλαια, ηλεκτρικό θερμαινόμενο τραπέζι μασάζ, τελευταίο εξοπλισμό μασάζ. Διατίθεται ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Κοντινότερος σταθμός: λεωφορείο 103: Πούντα Μπράβα

Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Massage
Πισίνα

Τελευταία ενημέρωση στις: 20-Apr-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.