Hoi An Gay Massage

Hoi An Gay Massage

Hoi An Gay Massage

RELAXANH WELLNESS SPA
Εικονίδιο τοποθεσίας

5/3 Tran Phu, Hoi An, Vietnam

4.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 23 ψηφοφορίες

ΜΑΣΑΖ - ΟΜΟΡΦΙΑ - ΕΥΕΞΙΑ. Το Relaxanh Wellness Spa έχει εμπνευστεί από τις ολιστικές διδασκαλίες της Αγιουρβέδα, που είναι το παλαιότερο θεραπευτικό σύστημα που προέρχεται από την Ασία. Το μενού μας δίνει μεγάλη έμφαση στην εξισορρόπηση όλων των τομέων της ζωής και βοηθώντας το σώμα να χρησιμοποιήσει τη δική του ενέργεια για να θεραπεύσει.

 

Χαρακτηριστικά:
δωρεάν WiFi
θυρίδες
Massage
Σαλόνι
Ιαματική πηγή

Καθημερινά: 09:00 έως τα μεσάνυχτα

Σαββατοκύριακο: 09:00 έως τα μεσάνυχτα

Τελευταία ενημέρωση στις: 15-Mar-2024

Vn Spa Massage For Men Hoi An
Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός 25/7 18 Αυγούστου Hoi An, Hoi An, Vietnam

3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 75 ψηφοφορίες

Το VN Spa Massage είναι το μοναδικό σπα για άντρες που προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές τεχνικές που έχουν σχεδιαστεί για να χαλαρώσουν και να θρέψουν το μυαλό και να φύγετε αναζωογονημένοι και φρέσκοι. Μία από τις κύριες πτυχές αυτού του Spa, ειδικότερα, είναι ότι επικεντρώνονται πραγματικά στην παροχή μεθόδων που θα τονώσουν και θα βελτιώσουν την κατάσταση της ανδρικής ψυχικής υγείας και ευεξίας.

Στο Vn Spa μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες διαθέσιμες για - Μασάζ ολόκληρου σώματος με ή χωρίς λάδι, μασάζ ποδιών, προσώπου, σουηδικού, ταϊλανδέζικου και πολλά άλλα. Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα απογοητευτείτε, συνιστάται να επικοινωνήσετε εκ των προτέρων.

Κοντινότερος σταθμός: Βιετνάμ

Χαρακτηριστικά:
Ομορφιά
Καλλυντικό
Προσωπική φροντίδα
Σουηδικό μασάζ
Ταϊλανδέζικο μασάζ

Τελευταία ενημέρωση στις: 23-Apr-2024

Latest Hoi An Προσφορές ξενοδοχείων

Καταπληκτικές προσφορές, καταπληκτικά ξενοδοχεία

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.