Μίλφορντ-Σάουντ

Gay Queenstown · Οδηγός πόλης

Πρώτη επίσκεψη στο Κουίνσταουν; Τότε ο οδηγός πόλεων του gay Queenstown είναι για εσάς.

Μίλφορντ-Σάουντ

φωτογραφία - με ευγενική άδεια από το Tourism of New Zealand

Κουίνσταουν

Η Queenstown είναι, χωρίς αμφιβολία, η αδρεναλίνη πρωτεύουσα περιπέτειας της Νέας Ζηλανδίας, αν όχι ο κόσμος. Και μόλις φτάσετε, είναι σαφές να δείτε γιατί.

Η πόλη έχει την πιο εκπληκτική φυσική τοποθεσία στις όχθες της λίμνης Wakatipu, με τις απόκρημνες κορυφές της οροσειράς Remarkables να παρέχουν το τέλειο σκηνικό για σχεδόν κάθε υπαίθριο αθλητισμό περιπέτειας. Αυτό φέρνει τους λάτρεις της περιπέτειας εδώ από όλο τον κόσμο.

Προειδοποιήστε, η περιπέτεια αναδύεται και απλώς σας αρπάζει. Πριν το καταλάβετε, θα βρεθείτε να πηδάτε από την αυθεντική γέφυρα RJ Hackett, τη γενέτειρα του bungy και να πηδάτε από ένα αεροσκάφος (σταθερά προσκολλημένο σε έναν επαγγελματία με αλεξίπτωτο) στην υψηλότερη αλεξίπτωτο στον κόσμο.

 

Γκέι σκηνή

Το Κουίνσταουν είναι σχετικά μικρό και έχει αναπτυχθεί για να εξυπηρετεί τη βιομηχανία του υπαίθριου τουρισμού περιπέτειας. Δεν υπάρχουν "αποκλειστικά γκέι" χώροι, αλλά έχουμε παραθέσει μερικά αξιοσημείωτα μπαρ που είναι φιλικά προς τους γκέι Γκέι σκηνή Κουίνσταουν .

Το Κουίνσταουν είναι, ωστόσο, το κέντρο της γκέι και λεσβιακής σκηνής ταξιδιών περιπέτειας της Νέας Ζηλανδίας. Μια φορά το χρόνο, γύρω στα τέλη Αυγούστου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, η πόλη κυριολεκτικά ανταποκρίνεται στο όνομά της φιλοξενώντας τη Νέα Ζηλανδία Εβδομάδα Gay Ski. Αυτό προωθείται ευρέως ως το μεγαλύτερο γκέι και λεσβιακό αλπικό πάρτι στο Νότιο Ημισφαίριο.

 

Φτάνοντας στο Κουίνσταουν

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Queenstown έχει πτήσεις με ανταπόκριση προς πόλεις της Νέας Ζηλανδίας και τακτικές πτήσεις προς Σίδνεϊ. Υπάρχουν επίσης απευθείας πτήσεις προς το Μπρίσμπεϊν και τη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια της πιο πολυσύχναστης χειμερινής περιόδου σκι.

Η υπηρεσία Connectabus εκτελεί δρομολόγια από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης και στο Arrowtown. Οι υπηρεσίες λεωφορείων Intercity Coachline εκτελούνται καθημερινά από και προς Christchurch, Te Anau, Wanaka και τη Δυτική Ακτή.

Με αυτοκίνητο, το Queenstown απέχει 6 ώρες οδικώς από το Christchurch μέσω θεαματικών εξοχών και ορεινών περασμάτων.

 

Μετακίνηση στο Κουίνσταουν

Η περιοχή στο κέντρο της πόλης είναι μικρή και εύκολα διαχειρίσιμη με τα πόδια.

 

Πότε θα επισκεφθείτε

Το καλοκαίρι του Queenstown εκτείνεται από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο. Οι ηλιόλουστες ζεστές μέρες είναι ιδανικές για πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Αυτή είναι επίσης η περίοδος αιχμής για τον τουρισμό, οπότε περιμένετε την πόλη να είναι πιο πολυσύχναστη και τα ξενοδοχεία πιο ακριβά. Ο χειμώνας είναι από τον Ιούνιο μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όταν το Queenstown γίνεται χιονοδρομικό κέντρο.

 

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε

Περιπέτεια:

Το Queenstown είναι η γενέτειρα του bungy άλμακαι μπορείτε ακόμα να κάνετε ένα άλμα από το πρωτότυπο Γέφυρα AJ Hackett Kawarau στην άκρη της πόλης. Η άντληση της αδρεναλίνης είναι εδώ. Εκτός από το bungy, διαλέξτε το ράφτινγκ, σέρφινγκ ποταμού, τζετ βαρκάδα, parapenting, καταδύσεις, ορεινή ποδηλασία, πεζοπορία, χειμερινό σκι και πολλα ΑΚΟΜΑ. Η μικρή πόλη είναι γεμάτη με ταξιδιωτικούς πράκτορες μόνο που θέλουν να σας δώσουν όλες τις λεπτομέρειες και τις προσφορές για να σας ενθαρρύνουν να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να δεσμευτείτε.

Κουίνσταουν Skyline Luge δεν πρέπει να χάσετε. Βόλτα στην πλαγιά ενός βουνού με ένα τελεφερίκ και στη συνέχεια σκουπίστε ένα από τα δύο κομμάτια στο δικό σας προσωπικό lge!

Κάντε μια κρουαζιέρα στη λίμνη Wakatipu πάνω στο TSS Earnslaw, «Η Κυρία της Λίμνης» ένα ατμόπλοιο με άνθρακα.

Προχωρήστε στον παραλιακό δρόμο της λίμνης Wakatipu βόρεια προς Glenorchy και πίσω - είναι μια εκπληκτικά όμορφη διαδρομή.

Ανακαλύψτε τοπικά κρασιά παγκόσμιας κλάσης σε ένα ξενάγηση και γευσιγνωσία κρασιού.

Δοκιμάστε το διαφορετικό εστιατόριο και τη ζωντανή σκηνή του μπαρ και των δύο Κουίνσταουν και κοντά Arrowhead.

Κανένα ταξίδι στο Queenstown δεν θα ήταν πλήρες χωρίς να επισκεφθείτε το κοντινό Μίλφορντ Σάουντ.

Γίνε μελος Travel Gay Newsletter

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.