Gay Villas στο Πουέρτο Ρίκο

Gay Villas στο Πουέρτο Ρίκο

Εδώ είναι ο οδηγός μας για τις καλύτερες βίλες στο Πουέρτο Ρίκο για γκέι ταξιδιώτες

Isla Del Encanto Vacation Rentals
Εικονίδιο τοποθεσίας

Πουέρτο Ρίκο, Πουέρτο Ρίκο, ΗΠΑ

Το Isla Del Encanto Vacation Rentals προσφέρει μια ποικιλία από ενοικιαζόμενα σπίτια διακοπών σε όλο το Πουέρτο Ρίκο και είναι ιδιοκτησία και διαχείριση γκέι.

Το Casa Revive στο Ρίο Γκράντε είναι ένα τέλειο σπίτι για τους λάτρεις της φύσης και τις οικογένειες με την εγγύτητά του στο τροπικό δάσος.

Διασκεδάστε μεγαλύτερες ομάδες σε οποιαδήποτε από τις βίλες Condado Laguna, που βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από πολυτελή καταστήματα, εστιατόρια και την παραλία στο San Juan. Ή κάντε κράτηση και στις δύο βίλες για να φιλοξενήσετε έως και 22 άτομα!

Το Chic Oceanfront Studio είναι ιδανική απόδραση για ζευγάρια ή για να απολαύσετε το μήνα του μέλιτος.

Το κομψό σπίτι 3 υπνοδωματίων στο Ceiba βρίσκεται κοντά στην παραλία, διαθέτει ιδιωτική πισίνα και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τον τερματικό σταθμό των φέρι για να σας μεταφέρει στα υπέροχα νησιά Culebra ή Vieques.

Το Villa Marina Condo προσφέρει θέα στη μαρίνα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα με χαμηλό προϋπολογισμό.

Ξεκουραστείτε γνωρίζοντας ότι κάθε σπίτι είναι εφοδιασμένο με μαλακές πετσέτες, άνετα κλινοσκεπάσματα καθώς και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, για να μην αναφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε την παραλία, όπως ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Μπορείτε να βασιστείτε στην υπηρεσία θυρωρού για να προσφέρετε συστάσεις, προγραμματισμό ταξιδιού και επιλογές μεταφοράς. Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες για να οργανώσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες διακοπές, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για φαγητό στο σπίτι ή πακέτα για να γιορτάσετε ειδικές περιστάσεις.

Μάθετε περισσότερα για το ευρύ φάσμα των ακινήτων καθώς και για την κράτηση των επόμενων διακοπών σας στην Καραϊβική στον ιστότοπο της εταιρείας.

Η εξυπηρέτηση είναι υψηλού επιπέδου σε κάθε ενοικίαση, μπορείτε να περιμένετε να σας αντιμετωπίζουν σαν οικογένεια!

 

Καθημερινή: 24 ώρες

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Τελευταία ενημέρωση στις: 15-Apr-2024

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.