Ρέικιαβικ

Gay ξενοδοχεία στο Ρέικιαβικ

Τα κορυφαία ξενοδοχεία μας στο Ρέικιαβικ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, κοντά στις καλύτερες εμπορικές περιοχές και gay σκηνή στην οδό Laugavegur

Ανακαλύψτε το φιλόξενο πνεύμα του Ρέικιαβικ μέσα από την επιλεγμένη μας επιλογή ξενοδοχείων για γκέι ταξιδιώτες, που κυμαίνονται από πολυτελή καταφύγια έως διαμονές φιλικές προς τον προϋπολογισμό.

Gay ξενοδοχεία στο Ρέικιαβικ

Eyja Guldsmeden Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Brautarholt 10, Ρέικιαβικ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή μπουτίκ. Ιδανικό για ψώνια, περιηγήσεις στα αξιοθέατα και gay σκηνή.
Εξαιρετική επιλογή μπουτίκ στο κέντρο του Ρέικιαβικ. Το Eyja Guldsmeden Hotel βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στην πλατεία Hlemmur, ακριβώς έξω από την εμπορική περιοχή Laugavegur Street και γκέι σκηνή.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν πολύ άνετα κρεβάτια, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο. Το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του εστιατόριο και γυμναστήριο. Πολύ καλό πρωινό και φιλικό προσωπικό.

Ένα δημοφιλές ξενοδοχείο στο Ρέικιαβικ Travel Gay.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Hlemmur Square
Εικονίδιο τοποθεσίας

Laugavegur 105, Ρέικιαβικ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Κοντά στη γκέι σκηνή. Σχέση ποιότητας και τιμής. Εξαιρετικό προσωπικό.
Η πλατεία Hlemmur με εξαιρετική αξία βρίσκεται σε βολική τοποθεσία - κοντά σε σταθμό λεωφορείων, σούπερ μάρκετ, κέντρο τουριστικών πληροφοριών και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από Μπράβο και Kiki gay bar.

Αυτό το ξενοδοχείο/ξενώνας στεγάζεται σε ένα αρ ντεκό κτήριο του 1930 και προσφέρει μοντέρνα δωμάτια σε στιλ διαμερισμάτων με δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μίνι μπαρ. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην πόλη. Οι οικονομικοί ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν τον κοιτώνα με τα κοινόχρηστα μπάνια.

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κοινόχρηστη κουζίνα και το lounge. Ένα μπαρ και ένα καφέ βρίσκονται στο ισόγειο. Διατίθεται 24ωρη υπηρεσία δωματίου.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Εστιατόρια
Hotel Cabin
Εικονίδιο τοποθεσίας

Borgartun 32,, Ρέικιαβικ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Υπέροχη διαμονή!
Το Hotel Cabin είναι ένα μοντέρνο, φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς έξω από το κέντρο της πόλης του Ρέικιαβικ της Ισλανδίας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή προϋπολογισμού για όσους επισκέπτονται την πόλη με άνετα, καλής ποιότητας καταλύματα που προσφέρονται.

Το ευρωπαϊκό πρωινό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου σας και κυμαίνεται από μικρά στάνταρ έως ανώτερα με θέα στο γύρω τοπίο. Οι παροχές περιλαμβάνουν τηλεόραση, τηλέφωνο, δωρεάν Wi-Fi, ιδιωτικό μπάνιο και ντους με προϊόντα περιποίησης. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε παροχές για τσάι και καφέ και στεγνωτήρα μαλλιών με μικρή χρέωση. Για οποιαδήποτε τιμαλφή, η ρεσεψιόν διαθέτει θυρίδα ασφαλείας για τους επισκέπτες, καθώς δεν περιλαμβάνονται στα δωμάτια.

Η καμπίνα του ξενοδοχείου διαθέτει ένα εστιατόριο για πρωινό, αλλά είναι επίσης ανοιχτό κατά τη διάρκεια της ημέρας σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε άλλα γεύματα στο ξενοδοχείο. Υπάρχει επίσης μπαρ του ξενοδοχείου με μεγάλη ποικιλία από ποτά στο lounge.

Το Hotel Cabin μπορεί επίσης να βοηθήσει με κρατήσεις εκδρομών και ενοικίαση αυτοκινήτου στο κατάστημα με σουβενίρ στις εγκαταστάσεις του και βρίσκεται κοντά σε πολλά μουσεία, περιπάτους στη φύση και ιαματικές πηγές / πισίνες στην περιοχή για να απολαύσετε.

Κάντε κλικ για να κάνετε απευθείας κράτηση τώρα με το ξενοδοχείο και κερδίστε έκπτωση 5% στην κράτησή σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό «LGBTQ».

 
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Περιλαμβάνεται το πρωινό
κοντά σε αξιοθέατα
δωρεάν WiFi
μεγάλη αξία
σύγχρονος
Εστιατόρια
Κατάστημα
παροχές για τσάι/καφέ
101 Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Hverfisgata 10, Ρέικιαβικ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή μπουτίκ. Μεγάλη αξία. Κοντά σε καταστήματα, καφέ, γκέι μπαρ.
Μοντέρνο boutique ξενοδοχείο στο κέντρο του Ρέικιαβικ, κοντά στις κύριες εμπορικές περιοχές, τα καφέ και την κύρια γκέι σκηνή στην οδό Laugavegur.

Τα δωμάτια είναι κομψά επιπλωμένα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, CD / DVD player, βάση σύνδεσης για iPod και δωρεάν Wi-Fi. Ορισμένα δωμάτια προσφέρουν υπέροχη θέα στο λιμάνι. Το 101 Hotel διαθέτει επίσης γυμναστήριο, σπα, εστιατόριο και μπαρ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Εστιατόρια
Σάουνα
Room With A View Reykjavik
Εικονίδιο τοποθεσίας

Laugavegur 18, Ρέικιαβικ

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Βρίσκεται κεντρικά. Πολυτελή διαμερίσματα. Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους.
Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο διαμερισμάτων στη μοντέρνα συνοικία 101 του Ρέικιαβικ, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την κύρια εμπορική περιοχή, Μπράβο γκέι μπαρ, λέσχη Kiki) στην οδό Laugavegur.

Αυτά τα μεγάλα μοντέρνα διαμερίσματα διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, CD / DVD player, δωρεάν Wi-Fi και κουζίνα με ηλεκτρική κουζίνα και φούρνο μικροκυμάτων. Η βεράντα του τελευταίου ορόφου του κτηρίου διαθέτει υδρομασάζ και πανοραμική θέα στην πόλη και τον κόλπο Faxaflói.

Υπάρχει βιβλιοπωλείο στο ισόγειο και ένα 24ωρο παντοπωλείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Δωρεάν Wi-Fi
Κατάστημα
Ηλιόλουστη βεράντα
Leifur Eiriksson
Εικονίδιο τοποθεσίας

Skolavordustigur 45, Ρέικιαβικ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Μεγάλη αξία για τα χρήματα. Δημοφιλής επιλογή.
Το Leifur Eiriksson προσφέρει υπέροχα, μοντέρνα δωμάτια στην καρδιά του Ρέικιαβικ, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την οδό Laugavegur, οπότε τα καλύτερα καταστήματα, εστιατόρια, νυχτερινή ζωή και γκέι χώροι είναι εύκολα προσβάσιμα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, επιφάνεια εργασίας. Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού, ενώ υπάρχει 24ωρη ρεσεψιόν.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
δωρεάν WiFi
City Center Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Austurstraeti 6 ;,, Ρέικιαβικ

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική αξία. Ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, ψώνια και gay σκηνή.
Όσο κεντρικό κι αν γίνεται. Το ξενοδοχείο City Center προσφέρει καταλύματα με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής, ακριβώς δίπλα στον εμπορικό δρόμο Laugavegur και τα κύρια gay μπαρ του Ρέικαβικ, Μπράβο και λέσχη Kiki.

Όλα τα ηχομονωμένα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, παροχές για τσάι και καφέ και μίνι μπαρ. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι.

Το Micro Bar του ξενοδοχείου σερβίρει τοπική και εισαγόμενη μπύρα. Καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό. Υπάρχει ένα μικρό γυμναστήριο στο χώρο του ξενοδοχείου.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Γυμναστήριο

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.