Φιλαδέλφεια

Gay Philadelphia · Ξενοδοχεία

Αναζητάτε ένα ιδανικό μέρος για να μείνετε στη Φιλαδέλφεια; Έχουμε επιλέξει μερικά από τα καλύτερα, από οικονομικά ξενοδοχεία έως πολυτελή καταλύματα.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Φιλαδέλφεια για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Gay Philadelphia · Ξενοδοχεία

Four Seasons Hotel Philadelphia at Comcast Center
Εικονίδιο τοποθεσίας

One North 19th St, Philadelphia, PA,, Φιλαδέλφεια

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Κεντρικός. Υπέροχη θέα. Καταπληκτικό Spa.
Το Four Seasons στο Comcast Center είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Φιλαδέλφειας. Βρίσκεται κοντά στο Franklin Institute και το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας, τα οποία απέχουν και τα δύο μόλις 20 λεπτά με τα πόδια.

Το ξενοδοχείο είναι πολυτελές και μοντέρνο, υπερυψωμένο πάνω από την πόλη, προσφέροντας υπέροχη θέα. Διαθέτει ενστάλαξη της Jenny Holzer σε όλη την οροφή του λόμπι και τα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο από το δάπεδο μέχρι την οροφή, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε πραγματικά το τοπίο.

Το σπα διαθέτει 7 αίθουσες περιποίησης και διαθέτει 700 λίβρες κρυστάλλους ενσωματωμένους στους τοίχους, καθώς και μια πισίνα υπερχείλισης. Μπορείτε να περάσετε ένα βράδυ στο Vermick Fish - το εξαιρετικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια, μπορείτε να πιείτε κοκτέιλ και σνακ στο μπαρ JG Sky High.

Το Four Seasons απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από δημοφιλή γκέι νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπως Bob & Barbara's Lounge. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο απέχει επίσης μόλις 1 ώρα και 20 λεπτά από τη Νέα Υόρκη μέσω Amtrak.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Χαμάμ
wi-fi
The Ritz-Carlton Philadelphia
Εικονίδιο τοποθεσίας

Πλατεία Rittenhouse 210 W, Φιλαδέλφεια

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Στην ευρεία οδό. Κεντρική τοποθεσία.
Το Ritz-Carlton είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Broad Street. Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, έχετε την επιλογή να εξερευνήσετε την πόλη, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών μνημείων, των μοντέρνων εστιατορίων, των μπουτίκ και άλλων.

Το κτίριο έχει ρετρό αίσθηση, με γυάλινη οροφή, χάλκινα ανελκυστήρες και σκακιέρες. Το Ritz-Carlton έχει συχνά αναδυόμενα καταστήματα και εγκαταστάσεις μουσείων, ιδανικά για τους λάτρεις της τέχνης. Φιλοξενεί επίσης δραστηριότητες για διακοπές, όπως διακόσμηση σπιτιού μελόψωμο.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, Aqimero, προσφέρει λατινοαμερικανική κουζίνα κάτω από τον γυάλινο θόλο. Μετά το δείπνο, έχετε την επιλογή να εξερευνήσετε τη γκέι νυχτερινή ζωή της πόλης. Αυτό περιλαμβάνει Ταμπού και Ταβέρνα στο Camac, τα οποία απέχουν μόνο 10 λεπτά με τα πόδια.

 
The Rittenhouse Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

210 West Rittenhouse Square, Φιλαδέλφεια

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολυτέλεια. Έχει θέα στην πλατεία Rittenhouse. Φιλικό προς κατοικίδια. Κοντά στην εμπορική περιοχή.
Το Rittenhouse Hotel βρίσκεται στην πλατεία West Rittenhouse, στην οποία φαίνεται. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και άνετα, με κρεμ και χρυσό εσωτερικό. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπέροχη εξωτερική βεράντα με θέα στη μεγάλη πισίνα.

Έχετε την επιλογή να φάτε στο εστιατόριο Lacroix του ξενοδοχείου, το οποίο διαθέτει ένα εντυπωσιακό μενού γευσιγνωσίας 5 πιάτων. Για μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, κατεβείτε στο Mary Cassat Tea Room, το οποίο προσφέρει μια άνετη ατμόσφαιρα καθώς πίνετε τσάι από γιασεμί. Το μπαρ Library προσφέρει υπέροχα ποτά όλη τη νύχτα.

Εναλλακτικά, βρίσκεται κοντά στις επιλογές αγορών και φαγητού υψηλών προδιαγραφών που βρίσκονται στους δρόμους Walnut και Chesnut. Δημοφιλείς προορισμοί νυχτερινής ζωής για ομοφυλόφιλους όπως Ταμπού και Ταβέρνα στο Camac απέχουν μόλις 20 λεπτά με τα πόδια.

Το Rittenhouse είναι γνωστό ως φιλικό προς τα κατοικίδια ξενοδοχείο, με πολλές υπηρεσίες για κατοικίδια που περιλαμβάνουν περπάτημα σκύλου και sitter.

 
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
πλυντήριο
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
wi-fi
Kimpton Hotel Palomar Philadelphia
Εικονίδιο τοποθεσίας

117 S 17th St, Φιλαδέλφεια

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή πολυτέλειας. Πολύ κεντρικό. Δωρεάν κρασί.
Το Hotel Palomar προσφέρει πολυτέλεια, καταλύματα στη Φιλαδέλφεια, μόλις 250 μέτρα από τη δημοφιλή πλατεία Rittenhouse.

Τα κομψά δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης 37 ιντσών, πλήρως εξοπλισμένο μίνι μπαρ και δωρεάν Wi-Fi. Επιλεγμένα δωμάτια προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πόλη.

Υπάρχει γυμναστήριο και πολλές επιλογές για φαγητό στις εγκαταστάσεις. Αυτό είναι το πρώτο LEED Certified Gold ξενοδοχείο που ανοίγει στο κέντρο της Φιλαδέλφειας. Αξιοποιήστε στο έπακρο το δωρεάν κρασί το απόγευμα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
wi-fi
The Logan Philadelphia Curio Collection by Hilton (ex Four Seasons)
Εικονίδιο τοποθεσίας

One Logan Square, Φιλαδέλφεια

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή πολυτέλειας. Κομψή διακόσμηση. Ευρύχωρα δωμάτια.
Το Logan είναι ένα κομψό ξενοδοχείο της Φιλαδέλφειας, που προσφέρει πολυτελή καταλύματα κοντά στην πλατεία Rittenhouse.

Δειπνήστε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Urban Farmer, ή απολαύστε ένα κοκτέιλ στο lounge του τελευταίου ορόφου. Τα δημοφιλή γκέι μπαρ στην περιοχή περιλαμβάνουν Ταμπού και Ανακατέψτε το σαλόνι, που απέχουν λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το παρακμιακό λόμπι είναι γεμάτο με τοπικά έργα τέχνης, ενώ τα κομψά δωμάτια προσφέρουν θέα στην πόλη ή στην αυλή. Οι σουίτες διαθέτουν μαρμάρινα μπάνια και ξεχωριστούς χώρους καθιστικού. Τα αναβαθμισμένα δωμάτια και οι σουίτες έχουν θέα στο πάρκο Benjamin Franklin Parkway και τη Σιντριβάνι Swann στο Logan Circle.

 
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Massage
Πισίνα
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
wi-fi
Warwick Hotel Rittenhouse Square
Εικονίδιο τοποθεσίας

220 South 17th Street, Φιλαδέλφεια

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Ευρύχωρα δωμάτια.
Το Warwick Hotel είναι ένα ιστορικό δημοφιλές γκέι ξενοδοχείο στη Φιλαδέλφεια, κοντά στην περιοχή Rittenhouse Square.

Δειπνήστε στην Ταβέρνα 17, η οποία προσφέρει χαλαρές επιλογές για φαγητό όλη την ημέρα. Υπάρχει επίσης το The Coffee Bar, που σερβίρει ελαφριές μπουκιές, μπύρα και κρασί. Εναλλακτικά, εάν το καλό φαγητό σας αρέσει, μπορείτε να απολαύσετε μια επίσημη γευστική εμπειρία στο Prime Rib Restaurant.

Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών, δωρεάν εμφιαλωμένο νερό και καφετιέρα. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια πιο κεντρική τοποθεσία.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
wi-fi
The Windsor Suites
Εικονίδιο τοποθεσίας

1700 Benjamin Franklin Pkwy, Φιλαδέλφεια

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Ξενοδοχείο All-Suites. Ευρύχωρες σουίτες. Κομψή διακόσμηση.
Το Windsor Suites προσφέρει κομψά καταλύματα με όλες τις σουίτες στο πολυσύχναστο κέντρο της Φιλαδέλφειας. Αν και αυτό το ξενοδοχείο δεν βρίσκεται ανάμεσα στην gay σκηνή του Philly, πολλά από τα κύρια αξιοθέατα της πόλης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση - όπως το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας και η Πλατεία Rittenhouse.

Στο The Windsor, τα δωμάτια μοιάζουν περισσότερο με ιδιωτικά διαμερίσματα. Διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαλόνι και τραπεζαρία. Αποτελεί ιδανική βάση τόσο για επαγγελματικά όσο και για ταξίδια αναψυχής.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τη δική του ιρλανδική παμπ, το Con Murphy's, καθώς και γυμναστήριο - ποτό ή προπόνηση: η επιλογή είσαι εσύ!

Οι επισκέπτες προτιμούν αυτό το ξενοδοχείο για τη θέα στον ορίζοντα, το φιλικό προσωπικό και τις ευρύχωρες σουίτες.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
εξωτερική πισίνα
Εστιατόρια
wi-fi
Alexander Inn
Εικονίδιο τοποθεσίας

301 S 12th St, Φιλαδέλφεια

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Επιλογή προϋπολογισμού. Εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Το Alexander Inn είναι ένα ανεπιτήδευτο ξενοδοχείο στη Φιλαδέλφεια που προσφέρει άνετα καταλύματα σε στιλ boutique. Εδώ, βρίσκεστε λίγα λεπτά μακριά από την πολυσύχναστη γκέι σκηνή στην Washington Square West. Το Δημαρχείο και πολλά υπέροχα εστιατόρια βρίσκονται επίσης στην πόρτα σας. Τα ανεπιτήδευτα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με θέα στην πόλη, ενώ επιλεγμένα δωμάτια προσφέρουν παράθυρα σε προεξοχή και χώρους καθιστικού. Το στυλ έχει μια ρετρό, αρ ντεκό ατμόσφαιρα. Το Alexander Inn βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Γυμναστήριο
wi-fi

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.