Ξενοδοχείο Maya Long Beach Καλιφόρνια

Gay Bilbao · Ξενοδοχεία

Ψάχνετε μέρος για να μείνετε στο Μπιλμπάο; Επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης που βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία, κοντά σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, εμπορικές περιοχές και γκέι σκηνή.



Τα κορυφαία ξενοδοχεία μας στο Μπιλμπάο για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες για το 2021 παρατίθενται παρακάτω.

Για περισσότερες επιλογές ξενοδοχείων, κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση όλων των ξενοδοχείων για Μπιλμπάο.

Gay Bilbao · Ξενοδοχεία

NH Collection Ria de Bilbao
Εικονίδιο τοποθεσίας

Campo de Volantín Pasealekua 28, Μπιλμπάο

Εμφάνιση στο χάρτη
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική αξία. Μοντέρνα δωμάτια. Υπέροχο μπαρ. Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες.
Το NH Collection Ria προσφέρει κομψά δωμάτια κοντά σε δημοφιλή αξιοθέατα στο Bilabo. Το Μουσείο Guggenheim, η κύρια αρτηρία του Μπιλμπάο, η Gran Via, το Casco Viego και το κέντρο της παλιάς πόλης είναι όλα εύκολα προσβάσιμα.

Τα δωμάτια είναι μοντέρνα και ευρύχωρα και διαθέτουν τηλεόραση 42 ιντσών, ιδιωτικό μπάνιο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το δείπνο τους στο ιαπωνικό εστιατόριο του ξενοδοχείου ή να χαλαρώσουν στο lounge bar.

Στη γύρω περιοχή υπάρχουν πολλά εστιατόρια με μπαρ. Γκέι μπαρ La Korrala και Σάουνα Εγώ και οι δύο βρίσκονται σε απόσταση 10 λεπτών με ταξί.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Massage
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή
Barcelo Nervion
Εικονίδιο τοποθεσίας

Campo De Volantin 11, Μπιλμπάο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Κοντά σε τουριστικά αξιοθέατα, νυχτερινή ζωή και gay σκηνή
Το δημοφιλές ξενοδοχείο στην καρδιά της Μπιλμπόα, το Barcelo Bilbao Nervion προσφέρει μοντέρνα καταλύματα στην περιοχή με τη νυχτερινή ζωή και τη σκηνή του γκέι μπαρ της περιοχής.

Τα άνετα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν επιφάνεια εργασίας, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο γυμναστήριο και χαλαρώνουν στο εστιατόριο & μπαρ Ibaizabal. Πρωινός μπουφές κάθε πρωί.

Τα αξιοθέατα του Μπιλμπάο, όπως η Plaza Nueva και η γέφυρα Arenal, είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Ο καθεδρικός ναός του Σαντιάγο, το Μουσείο Guggenheim και βρίσκονται επίσης σε μικρή απόσταση με τα πόδια.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Petit Palace Arana
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Bidebarrieta Kalea 2, Μπιλμπάο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Πολύ κεντρικό. Ιδανικό για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, ψώνια, gay σκηνή.
Το Petit Palace Arana στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό κτήριο του 19ου αιώνα και προσφέρει μια ιδανική βάση για να επισκεφθείτε το Μπιλμπάο. Αυτό το εξαιρετικής ποιότητας ξενοδοχείο απέχει λίγα μόλις λεπτά από τη Γέφυρα Arenal, εστιατόρια και γκέι σκηνή.

Κάθε μοντέρνο δωμάτιο διαθέτει μίνι μπαρ, ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν Wi-Fi. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι. Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του εστιατόριο και μπαρ, καθώς και ένα καζίνο για διασκέδαση μετά το δείπνο.

Το Μουσείο Guggenheim απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια, ενώ το Θέατρο Arriaga βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο. Διατίθεται δωρεάν υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Εστιατόρια
Ilunion Bilbao
Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Rodriguez Arias 66, Μπιλμπάο

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Εξαιρετική τοποθεσία. Κοντά σε τουριστικά αξιοθέατα, καταστήματα και gay σκηνή.
Μοντέρνο ξενοδοχείο εξαιρετικής αξίας στο Abando, μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του Μπιλμπάο. Το Hotel Ilunion βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον Πύργο Iberdrola, το Μουσείο Καλών Τεχνών του Μπιλμπάο και μια γρήγορη βόλτα με το αυτοκίνητο από το Μουσείο Guggenheim και τους δημοφιλείς χώρους για τους γκέι.

Το ξενοδοχείο στεγάζει 176 μοντέρνα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν Wi-Fi. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν χρήση του χαμάμ, του γυμναστηρίου και του εστιατορίου και του μπαρ.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Γυμναστήριο
Εστιατόρια
Ιαματική πηγή

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.