Μπράιτον

Παραλία Μπράιτον Γκέι

Η παραλία του Μπράιτον έχει μετατραπεί κατά την τελευταία δεκαετία και είναι πλέον ένα από τα πιο όμορφα μέρη της πόλης.

Οι βικτοριανές καμάρες της παραλίας, κάποτε εγκαταλελειμμένες κενές θέσεις, έχουν γίνει μοντέρνα μπαρ, καφέ, εστιατόρια και κλαμπ. Η επίστρωση και ο νέος φωτισμός έχουν κάνει την παραλία πιο ελκυστική και ασφαλέστερη τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας.

Παραθαλάσσια γλυπτά έχουν εγκατασταθεί από τοπικούς καλλιτέχνες με τίτλους όπως το Afloat (επίσης γνωστό στους τοπικούς ως «πράσινο ντόνατ»), το Passacaglia (ένα γιγάντιο σιδερένιο κύμα που υψώνεται από την παραλία) και το Kiss Wall στο χορό.

Πολλές από τις μικρότερες καμάρες είναι τώρα στούντιο καλλιτεχνών και στο Fishing Quarter, με το δωρεάν Μουσείο Ψαρέματος, οι ψαράδες πωλούν τα φρεσκοαλιευμένα ψάρια τους. Το Ellipse είναι μια φυσική αρένα και εστία για υπαίθριες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων διαγωνισμών Samba, θεάτρου δρόμου και μουσικών βιτρινών.

Η ίδια η παραλία είναι ως επί το πλείστον βοτσαλωτή με μια επίπεδη αμμώδη ακτή ορατή μόνο κατά την άμπωτη. Συνιστάται κάποια μορφή χαλιών και παπουτσιών στην παραλία. Το θαλασσινό νερό είναι καθαρό και έχει απονεμηθεί ευρωπαϊκή γαλάζια σημαία για την ποιότητα. 


Με έναν τόσο μεγάλο πληθυσμό ομοφυλόφιλων, θα βρείτε γκέι sunbathers σε όλη την παραλία, αλλά το επίσημο τμήμα γυμνιστών είναι γενικά το πιο δημοφιλές.

Παραλία Μπράιτον Γκέι

Official Nudist Beach
Εικονίδιο τοποθεσίας

κοντά στη Μαρίνα του Μπράιτον, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

Εμφάνιση στο χάρτη
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 67 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Ναί. Το Μπράιτον έχει επίσημη παραλία γυμνιστών. Στην πραγματικότητα, είναι μια από τις πιο προσιτές και δημοφιλείς παραλίες γυμνιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο - ιδιαίτερα με την ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Να γνωρίζετε ότι η παραλία είναι από βότσαλο και βότσαλο, γι' αυτό πάρτε σαγιονάρες για να τις φορέσετε στην άκρη του νερού.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να πάρετε το Volks Electric Railway από το Brighton Pier στο σταθμό Black Rock, από τον οποίο απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια (πίσω προς το Μπράιτον) στην παραλία γυμνιστών.
Χαρακτηριστικά:
παραλία

Τελευταία ενημέρωση στις: 1-Φεβ-2024

    Dukes Mound
    Εικονίδιο τοποθεσίας

    Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο

    Εμφάνιση στο χάρτη
    3.6
    Βαθμολογία κοινού

    Βασισμένο στο 9 ψηφοφορίες

    Ακριβώς πίσω από την παραλία γυμνιστών θα βρείτε το κρουαζιερόπλοιο της πρεμιέρας του Μπράιτον. Αυτή δεν είναι παραλία - lol. Το Dukes Mound είναι βολικά κρυμμένο από θάμνους ύψους 15/20 ποδιών. Είναι από καιρό αποδεκτή ως περιοχή κρουαζιέρας. Είναι επίσης μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές κρουαζιέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο τόσο τη νύχτα όσο και την ημέρα.

    Είναι αρκετά σκοτεινά εκεί μέσα - για προφανείς λόγους - γι' αυτό φρόντισε να έχεις το μυαλό σου. Περπατήστε στην εσπλανάδα και δείτε τι θα βρείτε. Υπάρχει επίσης μια περιοχή ναών που μπορεί να είναι πολύ απασχολημένη.
    Χαρακτηριστικά:
    Κρουαζιέρα

    Τελευταία ενημέρωση στις: 12-Apr-2024

    Έχουμε κάτι λάθος;

    Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.