Ποτό

Κο Φανγκάν · Γκέι σκηνή

Διάσημη για τα μηνιαία πάρτι της πανσελήνου, το Koh Phangan έχει μια πολύ φιλόξενη γκέι σκηνή, με πολλά μπαρ που ανήκουν σε γκέι και χώρους φιλικούς προς τους ομοφυλόφιλους στο νησί.

Κο Φανγκάν · Γκέι σκηνή

For You
Εικονίδιο τοποθεσίας

145/1 Moo 1, Soi Krung Thai, Koh Phangan, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 10 ψηφοφορίες

Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους μπαρ και ξενώνας στην καρδιά του κέντρου της πόλης Thong Sala στο Koh Phangan Το For You σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία από ωραία κοκτέιλ, καθώς και υπέροχο φαγητό.

Η φιλική εξυπηρέτηση και η κεντρική τοποθεσία του μπαρ το καθιστούν ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε, να τελειώσετε ή να διασκεδάσετε μια βραδινή έξοδο. Δοκιμάστε τα διάσημα μπιφτέκια και τις γαλλικές κρέπες τους. Η χαλαρή, ανοιχτόμυαλη ατμόσφαιρα του μπαρ προσελκύει τόσο γκέι όσο και στρέιτ πελάτες.

Για εσάς ξενώνα στον επάνω όροφο προσφέρει άνετα, οικονομικά δωμάτια με κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Alcove
Εικονίδιο τοποθεσίας

15/1 Moo 6, Hingkong Beach, Koh Phangan, Thailand

Εμφάνιση στο χάρτη
4.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Αυτό το φιλόξενο, μπαρ και μπιστρό που ανήκει σε λεσβίες βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία. Οι όμορφοι Γάλλοι οικοδεσπότες Melanie και Karinne θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Το Alcove σερβίρει ένα υπέροχο μενού με νόστιμα κρασιά, τυριά, ντελικατέσεν, ψητά μπούτια πάπιας, σαλάτες και πολλά άλλα. Ιδανικό για ηλιοβασίλεμα και δημοφιλές στους LGBT τις Κυριακές, όταν υπάρχει ζωντανή μουσική και παραστάσεις με φωτιά.

Μπανγκαλόου Alcove προσφέρει δωμάτια εξαιρετικής ποιότητας κοντά στην παραλία με δωρεάν Wi-Fi.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Δωρεάν Wi-Fi
Ζωντανή μουσική
Μουσική
Εστιατόρια

Καθημερινή: 08:00 - 21:00

Σαββατοκύριακο: 08:00 - 21:00

Τελευταία ενημέρωση στις: 8-Aug-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.