Χάρτης Koh Phangan Gay

Χάρτης Koh Phangan Gay

Ο διαδραστικός μας χάρτης Koh Phangan gay. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ταξιδιωτικός οδηγός

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas

Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους και εκπληκτικό πολυτελές θέρετρο βρίσκεται στην παραλία Thong Nai Pan Noi, και ένα από τα καλύτερα θέρετρα του νησιού. Το Anantara Rasananda προσφέρει ιδιωτικές, εξαιρετικά άνετες βίλες σε ένα ήσυχο περιβάλλον, με εξαιρετική εξυπηρέτηση και όλα όσα θα περιμένατε από ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Καθεμία από τις 64 σουίτες και βίλες βρίσκονται σε ιδιωτική τοποθεσία στο θέρετρο και διαθέτουν τη δική τους πισίνα, Netflix, Apple TV και μηχανή Nespresso. Οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν στα αυθεντικά γκουρμέ εστιατόρια του ξενοδοχείου (ή ακόμα και να παρακολουθήσουν ένα μάθημα ταϊλανδέζικης μαγειρικής) και να απολαύσουν ένα ποτό στα μπαρ των εγκαταστάσεων - όλα αυτά σύμφωνα με το αυθεντικό περιβάλλον του νησιού με το δροσερό αεράκι του ωκεανού. Οι εγκαταστάσεις σπα του Anantara περιλαμβάνουν ένα τροπικό σπήλαιο ατμού, υπαίθρια πλατφόρμα γιόγκα με θέα στη θάλασσα, καθώς και πολυτελείς σαλάτες μασάζ. Για μια διασκεδαστική βραδιά στο νησί, ρίξτε μια ματιά στην γκέι σκηνή του Koh Phangan.

Islandboys Phangan

Το Islandboys που ανήκει σε γκέι, στρέιτ φιλικό προσφέρει δύο γαλήνιες, οικολογικές πολυτελείς βίλες με ιδιωτική παραλία και ζούγκλες με καταρράκτες στο Koh Phangan, που έχουν εύκολη πρόσβαση στα πάρτι και σε όλα όσα έχει να προσφέρει το νησί. Η διώροφη μοντέρνα ταϊλανδέζικη βίλα (2μ²) διαθέτει ειδικά κατασκευασμένα κρεβάτια μεγάλου μεγέθους, δωρεάν Wi-Fi, μίνι μπαρ, σύστημα ψύξης και ζεστού νερού, υπαίθριο σαλόνι με προβολέα ταινιών, υπαίθριο μπάνιο με ντους ψιλής βροχής, αιώρα 79 μέτρων. , ιδιωτικό κινητό τηλέφωνο και θυρίδα ασφαλείας στο δωμάτιο. Το Islandboys προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες για τους επισκέπτες - ιδιωτικό σκάφος, θυρωρός, καθώς και ενσωματωμένος παράγοντας έκπληξη. Οι λιχουδιές από την κουζίνα περιλαμβάνουν υλικά από το εγχώριο βιολογικό αγρόκτημα καθώς και τοπικά προϊόντα για να αναδείξουν μια πραγματικά μοναδική οικολογική προσέγγιση. Αυτό το μέρος μπορεί να είναι γεμάτο κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου/μεγάλων Σαββατοκύριακων. Σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση για τουλάχιστον 16 διανυκτερεύσεις, πολύ νωρίτερα.